Que torna a estar de bruta Pollença

“Que torna a estar de bruta Pollença…”

Aquesta és una frase que darrerament es sent molt entre els veïnats de Pollença. I és que si a principis d’any tot eren paraules de satisfacció per la netedat que es veia pels carrers del poble amb la nova gestió de la neteja urbana, de les eleccions cap aquí Pollença, inexplicablement presenta un estat lamentable. Per això esperam que les explicacions que es donin des de l’equip de govern i especialment des de el partit del Senyor Roca, regidor de L’Àrea de Serveis no sigui la mateixa cançoneta de disc ratllat atribuint els mals a l’anterior consistori, ja que aquest tema estava solventat i en marxa des de la legislatura anterior.

Fent un petit volti per el nostres poble es fa evident la deixadesa de la neteja urbana a dia d’avui. Començarem el nostre passeig a una zona on la comencen molts de turistes que venen del Moll o de Palma amb transport públic, el parc infantil.

 

A més de la fullaca que hi pugui haver, és obvi que en un sol dia s’hi pot acumular gran quantitat, hi trobam fems de dies ençà.

Seguim el nostre recorregut i pujam cap a la plaça on després d’esquivar les nombroses terrasses moltes de les quals no compleixen amb l’actual normativa d’ocupació de la via pública en disposam a enfilar el carreró del temple.

Es evident que som a l’estiu i plou menys, a excepció del mes passat, tanta sort idò, però els turistes no saben que des de l’equip de govern s’havia dit que es donaria “Kärcher” un o dos cops a la setmana… és evident que aquest carrer no ha vist aigua a pressió des de fa mesos.

Seguim en direcció al pont Roma, i després de recórrer varis carrers tacats, molts d’ells implicats en el simulacre, abans d’arribar a tan valuós monument ens trobam aquesta deplorable imatge… I ja diuen que una imatge val més que mil paraules.

Només ens queda una pregunta: És aquesta la manera d’activar Pollença?

NOTA: Perdonau el retràs, però per problemes tècnics l’article no anava acompanyat de les fotos que ho havien de fer.

26 responses to “Que torna a estar de bruta Pollença

  1. Jo també estic contenta de que tu ho vegis tan bé, pero jo no hi veig canvi al Moll.
    Les aceres de davant l’altre col.legi, penoses, plenes de cagades de cans. Les zones verdes, plenes de brutor, plàstics, llaunes, botelles rompudes, de tot. Al costat de l’institut, ni et cont i en quan a la Karcher, no s’hi coneix que ha passat, si es que ha passat. I no són els meus comentaris només, són els que sent cada dia, perque jo també poteig el Moll cada dia, també soc mollera.

  2. Estic contenta de que el moll estigui tan bé. però a Pollença només pots caminar mirant al terra. Està ple de merdes i allà on no hi ha merdes hi ha pixum i moltes vegades no és de cans sino d’animals que caminen sobre dues potes

  3. Les platges com usuari estaven molt netes i arreglades.
    Per primera vegada,totes les basures de primera linea s’han recollit dues vegades al dia,i no un pic com abans,que el turista anava a sopar i totes les basures rebosaben i donava una imatge tercer mundista.Ah!i sensa cap cost per l’ajuntament,nomes canviant l’horari a un dels treballadors d’Emser.
    Tambe he vist donar “karcher”a llocs molt bruts com davant el “wimpi” …..i l’altre dia per tercera linea,pel carrer de casa isabel,a on estan arreglant aquests dies les aceres,que estan amb un estat penos,ja que no s’havia fet res tots aquests anys a aquella zona.
    Per cert a la fi estan arreglant l’acera de davant les escola on el director es en Joan Ramon de Cxi,una acera que ha estat en malestat durant anys,posant amb perill els nins de l’escola,on havia un remolc de barca i a part donava una pessima imatge a la gent que ens visitava,ja que es una via molt transitada.
    Tambe veig que han possat mes parkings de bici al moll,a llocs nous i a llocs on hi havia la senyal de parking pero mai en varen posar cap(exemple davant Kebab)
    La fira nocturna com a mollero trob que ha estat un acert,mal qualquns s’haguin queixat,sino demanau-li als turistes que opinen i als restauradors i als veïnats mateix,ha donat vida,els turistes despres de sopar no saben que fer i hem de donar opcions.I si heu visitat el mercadillo nocturn,eren 10 hores setmanals,5 a la plaça els dimarts i5 al passeitg els dijous,se pot millorar,pero millor que no fer res(per cert s’han recollit moltes firmes a favor d’aquest mercadet).
    Tambe ha estat molt be lo del fil d’Ariadna,una altre opcio pel turista i per noltros mateixos,i lo millor que s’ha repartit entre Pollença,Moll i Cala.Enhorabona a tots que ho han fet possible.
    Hi ha moltissim per fer,pero jo amb aquest 3 mesos,que son en plena temporada,i sabiguent que en agost tot s’atura un poc,jo he vist un canvi,petit,es vera,pero a la fi un canvi.

  4. Que es això de que es assesor de Carlos Delgado? Que saps res nou tu!!, comparteis amb noltros

  5. Es raro que en pepe no digui res, pareix n’anselmo martin de calvia, es va presentar per Eu, despres va fer un artit independent,i ha acabat d’assessor de carlos delgado es a dir del pp, pareix que anam pel mateix cami.

  6. Pollença està brut i el Moll feia temps que no hi estava tant. La feinada que diuen que fan, no es veu per cap lloc. Els pressuposts, els hi varen deixar fets; a més, ara mateix es tracta de pressupostar a 3 mesos vista. Quina feinada!. De tot el merder que han venut els nous inquilins de l’Ajuntament, ara resulta que les comptes de 2.010 no estaven tan malament, que l’ejercici acabà en positiu.
    No ho sé, s’ho han de fer mirar. Ens prenen per beneits.

  7. Pollença està plena de merda de ca . A veure si els demanau responsabilitats i comencena fer qualque cosa! Que semba que viuen a un altre món aquets del govern municipal!

  8. Supos que es deu referir en el partit on militava, fins fa 4 mesos, la senyora Estrany? . Es de suposar que tampoc te responsabilitats en les àrees que governa a l´Ajuntament de Pollença….o perdona!! no es pot parlar de la ……

  9. Una noticia que no tiene nada que ver con vosotros. Maria Antònia Munar se enfrenta a una nueva imputación, la realizada por la jueza que instruye el caso Voltor, que le atribuye el desvío de fondos públicos destinados a proyectos informáticos para sufragar la campaña de su partido.

  10. -La empresa pirotècnica Jordà cerrará sus puertas por el impago de los Ayuntamientos. Qué pena que no haya seguido gobernando Michel para ampliar esta deuda.

  11. Els dos regidors representen la coalició Convergència i Unió x Pollença. Tot i que militen a Convergència x les Illes de Pollença.

  12. Els vostres regidors, que mai comenten res a, són de Convergència o de Convergència i UNPI?

  13. Tranquila… Tirria…. no passa res. Es normal que estiguis decebuda amb l´actuació dels teus….molts i estam. El Batle es tan responsable com la resta del seu govern. Això no lleva que no es pugui definir el que ha passat. No hi ha rencor, per què ni ha d´haver?… sols cal explicar el que ha passat. Respecte els de Alternativa se suposa que hauran vist el mateix que a vist la resta d´oposició, ells son lliures de fer el que vulguin com nosaltres de criticar i posar de manifest el que pretenia fer l´equip de govern i els seus col.laboradors.

  14. Clar el Batle és un bon alot i és lliure de dir el que vulgui… Qui ha triat a na Malena com regidora d’hisenda ?
    Ca partit havia dit res sobre els pressupost però els únics amb els que us ficau es amb Alternativa..
    Us cega el rancor i no sou capaços de reconèixer-ho.

  15. El Batle a la prensa es lliure de dir el que vulgui. Es la primera vegada que tenim noticies de que el Batle tengui conversacions amb UMP. A la manca d´informació i deu tenir qualque cosa a veure la transparència i la publicitat. El cert es que hem de suposar, a falta d´informació, que quan un Govern està en minoria ha de consensuar les propostes que fa el Ple. L´unic partit de l´oposició que està dins la Comissió de Govern o la Junta de Govern es ALTERNATIVA i no havia dit res. Davant això, l´equip de govern malgrat tengues un acord o no amb UMP o amb ALTERNATIVA el cert es que no ho va publicitar i, segon, també va triar el camí de presentar un pressupost en 48 hores d´antel.lació i sense que la resta de l´oposició tengues temps d´estudiar i valorar la proposta. Vols dir tu que la regidora d´Hisenda no hi té cap responsabilitat?. Francament deu ser la “tirria” que no te deixa veure la veritat i vols justificar lo injustificable.

  16. Cifre va explicar ahir que “UMP està en ple procés de renovació interna i havíem quedat que una vegada completada, passat l’estiu, miraríem de tancar un acord ràpid per integrar-los al govern”. “Crec que la seva no ha estat l’actitud correcta d’un partit que té la intenció de participar en el govern”, va afegir el batle popular.

  17. Es suposa que sou un partit nou però la vostra obsessió per na Malena i en Pepe García us delaten, surt el rancor d’UM-UNPI. Del màxim responsable de tot, el batle,cap comentari negatiu.
    I pel que diu la premsa el suport que esperava l’equip de govern no venia d’Alternativa precisament:
    ” El batle de Pollença, Bartomeu Cifre (PP), va lamentar ahir la situació en què queda el municipi, i més tenint en compte que “Unió Mollera Pollencina ens havia garantit la seva abstenció, fet que possibilitava l’aprovació dels pressuposts. Però durant el ple ha canviat la intenció de vot, ha dit que hi votaria en contra i això ens ha obligat a deixar els comptes sobre la taula”, digué.”

  18. I això que els de la lliga s’en omplien la boca de parlar de transparència i diàleg!
    I entren uns pressupots hora per hora i sense que l’oposició els pugui estudiar. A més convoquen el ple en un horar que als ciutadans els es dificil assistir1
    ja començam a veure de quín peu es cañcen

  19. Enhorabona com a oposició a vosaltres i al PSM en primer lloc ien segon als altres darrera per haver aturat uns pressupost que passaven per sobre de la volumptat dels pollensins al no haver-los pogut analitzar.
    Poc a poc es posen les coses al seu lloc en aquest poble.

  20. No passis ànsia els de Alternativa ben aviat els hi donaran suport. Dins la Comissió de Govern (amb un convidat de l´oposició) ho faran venir a be. A lo millor convençen en Tomeu del Juma perquè els hi delegui qualque àrea. Com a ciutadà de Pollença m´agradaria que me donassiu informació del contingut del pressupost, les seves partides i àrees.

  21. Si el contracte de neteja va donar bons resultats, la solució al problema es senzilla: demanar a l´empresa adjudicataria que compleixi amb el contracte. Si l´empresa compleix hi ha estat el regidor el que si ha ficat o ha modificat les condicions llavors canya!! el regidor.

    ACTUALITAT: “Ridicul” això es el que ha fet la Regidora d´Hisenda quan a duit al Ple municipal els presupost del 2011 i l´ha hagut de retirar per manca de suport. Per responsabilitat política hauria de dimitir per ètica…..d´això no en té i no cal parlar-ne. Per què s´ha produït aquesta circumstància? Pareix ser que els amics del govern (a lo millor aquesta definició no els fa enfadar) Alt-ppGr no li han donat suport. No se tracta de tombar ningú ni boicotetjar res, del que se tracta es que si volen dur un Presupost pel 2011 (fet pareix damunt el borrador deixat pel regidor Mir) aquest pugui ser estudiat i valorat pels partits de l´oposició i fins i tot, que segur no passarà, explicat per la pròpia regidora. Així no veig inconvenient en que es pugui aprovar el presuport del 2011. Ja sé que a la Regidora no li agrada però, a no ser que els de Alt-ppGr diguin lo contrari, el govern està en minoria i ha de consensuar les seves propostes. Això simplement es cultura democràtica.

  22. Es podrien activar aquets de la lliga agafant un raspall pcada un i començant a activar-se fent feina

Deixa un comentari