QUI SOM

PROPOSTA x LES ILLES. EL PI A POLLENÇA.

Crear un nou partit, articular un espai polític envoltant d’un partit, d’àmbit illenc, no és fàcil, no ha estat fàcil, i més en els temps que corren, on la desafecció a la política cada cop és fa més gran, i la crisis social i econòmica no tenen aturall.

Un espai polític, que ha existit, que existeix i que existirà, però que cal bastir de nou. Un espai autonomista, de centre, obert a la societat , interinsular, on la suma de conviccions i desitjos cap unes illes més ben representades i autogovernades, superes el personalismes o les pureses ideològiques que sols ens duen a la divisió i a la feblesa.

Si fer tot això a un àmbit balear ha estat difícil i complex, a Pollença, tot i tenir a priori un escenari molt complex, ha estat més fàcil dels que molts creien gràcies a la generositat de tots i cadascun dels elements que formen avui el PI.

Davant el rebuig general de les polítiques irresponsables del govern autonòmic, que han menyspreat les nostres senyes d’identitat i que duen a la societat illenca a un estat de desànim inèdit en la recent història, molts hem donant una passa endavant i dotar d’un instrument creïble per aturar això. Moltes pollencines i pollencins han apostat per la il·lusió i el futur, sense pensar en misèries personals o rèdits a curt termini,  disfressats de discursos ideològics i polítics buits que sols serveixen per engreixar els grans partits polítics centralistes. Pollencines i pollencins que venen de diferents partits polítics, sobretot de Convergència i la Lliga, però també molts que no havien militat ha cap partit polític fins ara, que creuen que cal apostar per un partit d’aquí , que vol defensar els interessos de les nostres illes.

Tots som conscients que aquest espai polític que representa el PI , vol ser engolit per altres forces polítiques, com el PP, o fins i tot per gent que sols es representa a ella mateix i els seus interessos. Cal ser valents i demostrar dia a dia que tots junts podem fer gran el nostre partit, el partit que volem, que necessitem i que mereix el nostre poble, amb coherència i claredat, actuant de cara, sense retrets i reconeixent els errors i els encerts que ferem.

Fa cent anys l’explorador britànic Shackelton publicava un anunci al The Times per reclutar tripulants a una expedició cap a l’Antàrtida:” Es busquen homes per viatge perillós, sou baix, fred intens, llargs mesos de foscor completa, perill constant , retorn segur dubtós. Honor i reconeixement en cas d’èxit”.  Tal volta aquest era el panorama ara fa dos anys, després de les darreres eleccions, als que volíem un partit de centre nacionalista, ara cada cop l’horitzó és més clar, ara és l’hora dels valents, dels que donen un passa endavant, de prendre decisions, de donar solucions, d’ensenyar les nostres propostes, amb serietat i humilitat, la tasca del PI a Pollença no serà fàcil, tal volta serà més difícil ja que rebrà atacs constants per molts de costats, però no podem quedar aturats, perquè podem encapçalar aquest espai polític més necessari que mai per Pollença.

One response to “QUI SOM

  1. Pel be de Pollença i de les nostres illes esper que vos vagi be , que rompem amb el bipartidisme i que tant voltros com MES siguin referents a les Balears.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s