POSTURA PLE ABRIL 2017 – PROPOSTA per les ILLES, POLLENÇA.

20140327-133013.jpg

A continuació feim pública la postura i el sentit del vot que hagués tengut en el Ple d’avui el PI Pollença si el regidor transfuga no ens hagues ussurpat la representació que el partit va guanyar a les passades eleccions.

PART RESOLUTIVA.

1.- Aprovació si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària de dia 26 de gener de 2017.

A FAVOR.

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària i urgent de dia 07 de febrer de 2.017.

A FAVOR.

3.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient núm. 3/2017 de reconeixement extrajudicial de crèdits.

A FAVOR, perquè pensam que els proveïdors han de cobrar la feina feta, que al cap i a la fi son families que menjen i viven. Així i tot, feim una crida de responsabilitat als partits de l’oposició i, especialment, a Alternativa per Pollença per no fer cap passa per que el pressupost de 2.017 pugui ser aprovat i deixar avançar el funcionament de l’Ajuntament com cal. Mirar pel bé del poble no es posar traves a la governabilitat, més bé el contrari.

4.- Informació sobre l’execució pressupostària del primer trimestre de l’exiscici 2017 de l’Ajuntament i Organismes Autònoms de conformitat amb la BASE 6ª d’Execució del Pressupost de l’exercici 2016, prorrogat per a l’exercici 2017.

Es tracta de informació respecte al que hem comentat abans. Pressupost sense aprovar.

5.- Aprovació, si procedeix, del Conveni de col.laboració entre el Consorci de Transports de Mallorca i l’Ajuntament de Pollença per a la construcció i manteniment d’un conjunt de parades d’autobus al Port de Pollença dins el marc del Projecte de mobilitat sostenible a espais naturals i platges de Mallorca (Pla Anual d’Impuls del Turisme Sostenible 2016).

A FAVOR. 360.000,00 euros d’aportació del Govern i 40.000,00 euros de cost per l’Ajuntament de Pollença es un bon acord. Problema: meins aparcaments. Llevar aparcaments del lloc on es proposa fer l’estació de bus fa necesària la compensació de parkings a un altre lloc i la potenciació dels llocs ja existents que, per diverses raons, no s’utilitzen.

6.- Moció presentada pels grups polítics municipals Tots per Pollença, Partit Popular i el Regidor no adscrit Sr. Martí J. Roca pel manteniment de la parcel.la mínima de 14.000 m2 de sòl rústic (RGE núm. 2332 de 28.03.17).

A FAVOR, com no pot ser d’altre manera. Aquesta és una moció que, com va sent habitual, s’apropien els grups abans esmentats sense ni teir la decencia de comunicar-ho en aquest cas al PI Pollença com a representats locals del partit autor de la moció, demostrant la seva poca capacitat de feina i com ja sabem la seva nula honestetat política. Com va sortir publicat en premsa el PI ha presentat a questa moció a tots els municipis on tenim representació.  Aquí teniu la moció original del PI (clcka aquí)

7.- Moció presentada pel grup polític municipal Alternativa per Pollença per a l’adhesió de l’Ajuntament de Pollença a l’Agència de Defensa del Territori (RGE núm. 2812 de 12.04.17).

EN CONTRA. Pensam que d’aquesta manera es lleva autonomía al municipi. El PI som un partit municipalista i creim en la gestió política més propera al ciutadà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s