Sou uns Artistes!

 

Volem aprofitar el nostre Bloc per felicitar de manera sincera i efusiva a tots els artistes pollencins que han participat al FIL d’Ariadna. Ja que més enllà de la qualitat artística de les seves creacions han estat un element dinamitzadors del turisme a diferents punts del nostre municipi. A més aquesta dinamització ha tingut com a base un element característic del nostre poble, l’art i la cultura.

Trobam que aquest tipus de festivals son prou interessants, ja que a més d’innovadors l’acompanyen un doble benefici pel nostre poble. Per una banda oferta cultural i per altra un expositor immillorable pels talents artístics que atresora Pollença i a més en totes les variants de l’art.

Una de les crítiques, positives, que es varen poder sentir a la nostra radio municipal va ser: “ha estat com una segona Patrona”. De tots és sabut que des de la Punta hem estat prou crítics amb com s’han duit a terme les festes del nostre poble en general. Per això escoltant el comentari anterior i després de la nostre visió crítica cap a les festes d’enguany, volem llençar la següent proposta de cara a noves edicions del FIL. Que tal si s’integràs aquest festival durant el període festiu del Moll i de Pollença? Possiblement seria una manera de potenciar-les i donar-li’s un salt qualitatiu.

També volem lamentar la poca previsió de la regidora de Cultura, la senyoreta Estrany, per haver fet una convidada tan tardana a la resta de companys que formen l’Ajuntament. Ja que trobam que sent ella pregonera de tan important festival, ho hauria d’haver fet saber amb més antelació per tal d’assegurar la participació de la major part de regidors que formen el nostre Ajuntament.

Tot i que el més important d’aquest article és dir ben fort a tots els participants del FIL: Sou uns Artistes!!!!!

6 responses to “Sou uns Artistes!

  1. Repeteix mil vegades una mentida i es convertirà en veritat
    Autor: Joseph Paul Goebbels (Rheydt, 1897 – Berlín, 1945), ministre de propaganda i il·lustració popular en el govern nazi d’Adolf Hitler.

  2. ACTUALITAT: el proper dijous el flamant equip de govern (PP,LL i ALT-ppGr) duen al Ple municipal els pressupost de l´any 2011. Ho fan en 48 hores d´antelació, es a dir, en caracter d´urgència. Tan sols fer un poc de memòria i recordar que quan estaven a l´oposició criticaven que no els hi donassin els borradors amb antel.lació per poder estudiar i valorar la proposta. Ara, que governen, pareix que no se´n recorden. Cal dir que se fa un pressupost per 3 mesos i des de el disponible, es a dir, si saps el que tenies i el que t´has gastat es mal de fer que no l´encertis el que se pot fer en tres mesos…aixi i tot pronostic sorpreses.

  3. No ho sé, però suposo que cap…només faltaria. El que més m´ha agradat d´aquest “festival” ha estat el pregó de na Munareta. Per què ella ha estat la Pregonera si l´Ajuntament no ho patrocinaba?…….Ah, clar es un artista de reconegut prestigi!!. Part i quarts i això continuarà…….

  4. Vaig disfrutar molt d’aquest festival i vull donar les felicitacions als artistes que el feren possible… Però hem queda un dubte, quina ha estat l’aportació real per part de l’Ajuntament?

Deixa un comentari