Ple extraordinari del 23 de desembre del 2016

20140630-114219-42139180.jpg

Arrel dels darrers fets polítics relacionats amb la nostra formació i donat que els nostres votants a partir d’ara es queden sense representació a l’Ajuntament després que Martí Roca comunicà que abandonava el partit pel qual va ser votat sense renunciar a l’acta de regidor, des d’El Pi – Proposta per les Illes Pollença volem informar i donar a conèixer el nostre parer respecte als temes que es tractaran al ple de l’Ajuntament.

  1. A. Declaració si procedeix de l’any 2017 com a any Dionis Bennassar.

És evident de la importància de Dionís per a la història artística del nostre municipi. Són molts els fets que així ho corroboren, com per exemple, que l’any 1981 fon anomenat fill il·lustre de la vila. Per tant també consideram oportú que es facin activitats perquè puguem commemorar el 50è aniversari de la seva mort. Per lo que hauríem votat a favor.

  1. Aprovació inicial, si procedeix, del projecte d’obres “Peatonalització i millores urbanes del passeig Saralegui, passeig Londres i avinguda Alemanya del Port de Pollença.

Des d’El Pi consideram que la millora de la primera línia del Port de Pollença sempre és un fet positiu. És una obra necessària que ja fa temps que la tenim pendent i per això aplaudim que per fi es pugui dur endavant i s’acabi, por lo que estam a favor de l’aprovació.

  1. Aprovació, si procedeix, del conveni de col·laboració entre el Consell insular de Mallorca i l’ajuntament de Pollença en matèria de carreteres..

Considerant positiu i necessari tant l’aprovació inicial com el conveni que s’ha aconseguit amb el Consell, encara que hagi arribat més tard del que a tots ens hagués agradat. Per lo que haguéssim votat a favor.

  1. Aprovació, si procedeix, de l’inici del procediment de revisió en via administrativa d’acte nul en matèria tributària.

Aquest punt fa referència a que quant es compra el Capitol, el Batle anterior acordà amb la propietat, que pagament de la plusvàlua aniria a càrrec del comprador, es a dir l’Ajuntament. Aquest acord es ratifica en junta de govern, si be es veritat que els nostres regidors hi votaren a favor, en aquell moment no vern ser conscients del nostre error. Vist  l’informe  realitzat pels tècnics de l’ajuntament, a on es diu que la condonació de la plusvàlua es nul·la de ple dret, estam a favor de la aprovació d’aquest punt.

  1. Aprovació, si procedeix, de la substitució de consulta pública prevista a l’article 133 de la llei 38/2015, d’1 d’octubre, del Procediment  Administratiu Com de les Administracions Publiques amb caràcter previ a la modificació del Reglament de la participació ciutadana .

Vist l’informe fet per secretaria i les conclusions exposades i tenint en compte que El Pi considera positiu que la població pugui participar activament en el dia a dia de la institució, estam a favor de la seva aprovació.

One response to “Ple extraordinari del 23 de desembre del 2016

  1. Després de escoltar el ple d’avui he entès perquè en Roca vos ha deixat. Avui perexia la voz de su Amo. Deia lo mateix que en Totmeu però més mal explicat.
    Ah a més de demanar li que torni l’Acta de regidor li podieu dir que també torni el móvil i la tablet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s