LA SORTIDA DE MARTI ROCA DE L’AGRUPACIÓ I EL MANTENIMENT DE L’ACTA DE REGIDOR.

Transcorregut un temps prudent des del fet prou conegut per tots els pollencins de la sortida de l’agrupació del Pi-Pollença del seu cap de llista electoral i únic regidor, Martí Roca, pensam que és el moment de fer pública la postura de la nostra Assemblea. I abans de tot, el que volem manifestar és la nostra disculpa al poble de Pollença, i molt especialment a les persones que ens donaren la confiança en la darrera fita electoral, pel fet esmentat. El transfuguisme és una xacra que condiciona i desestabilitza el sistema de representació política de la societat i accentua el descrèdit que actualment pateix la política i els polítics. Aquest tipus de comportaments són rebutjables i inacceptables.

​Encarar una situació de transfuguisme pel Pi-Pollença no era gens senzill en les actuals circumstàncies. No hem d’oblidar la conjuntura en què es produeix l’episodi, que no era altra que l’intent del cap de llista de TOTS per Pollença per apoderar-se del govern municipal sense tenir el suport electoral suficient. Pel PI-POLLENÇA amb un únic regidor, molt afí al senyor Tomeu Cifre Ochogavía i que a més volia imposar la seva voluntat per sobre de l’opinió i posició de negociació unànime de l’Agrupació, prendre mesures disciplinàries més dràstiques suposava deixar sense veu a les persones que feren confiança en el projecte i programa polític del nostre partit. Únicament per aquest motiu i per la necessitat de no comprometre l’estabilitat política del poble, l’agrupació va tenir la santa paciència de no reaccionar públicament els exabruptes, mentides i tergiversacions que el trànsfuga Roca va manifestar i encara segueix manifestant públicament… Privadament dins el grup no ho feia, bàsicament perquè tampoc participava en les reunions de l’agrupació. Siguem clars, les afinitats personals i interessos particulars d’una persona, regidor o militant no poden condicionar la representació i exercici col·lectiu de la representació política. Els interessos i opinions particulars del regidor trànsfuga no ens ocuparan el menys mínim i no mereixen per la nostra part cap tipus de respecte, ans el contrari, el nostre despreci polític.

​Exceptuant les agrupacions polítiques encapçalades pel regidor Tomeu Cifre Ochogavia (PP I TOTS), voldríem agrair el suport de la majoria de les agrupacions polítiques pollencines i la seva solidaritat davant aquest episodi de transfuguisme. Són circumstàncies que poden afectar i condicionar la situació política pollencina tant ara com en el futur i entenem que cal treballar per evitar aquesta xacra. El transfuguisme no sols ha de merèixer una condemna legislativa sinó, el que és més important, el rebuig social. El PI-Pollença treballarà per això i per poder recuperar la veu i representativitat per defensar el seu espai polític per sobre de tots aquells que entenen la política com una eina al servei dels seus interessos i objectius particulars. Com sempre hem dit, i malgrat la dificultat, en política no val tot.

El PI-Pollença no és un individu, és el conjunt dels esforços d’un grup de persones, per la qual cosa exigim al Sr. Roca que torni l’acta a qui realment pertoca: al grup.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s