Lo d’en Roca, un tema de matisos

Passades unes setmanes amb de la partida d’en Roca, amb acta de regidor i assignació econòmica de regidor baix el braç, hem pogut esbrinar que tot l’embull amb la nostra agrupació ha estat un tema de matisos.

Fonts properes al regidor Roca afirmen que al cap de poc temps de ser del PI ell es mostrava incomod perquè les nostres assemblees se celebraven en locals tancats i no a places. I el que ja no li va quadrar gens ni mica és que el PI prengués la decisió de fer-li tornar els mòbils i tablets. “Vaja decisió, si els torn els hauré de comprar i això és una mesura consumista que no farà més que engreixar aquest sistema capitalista” comentava Roca entre les seves amistats i família, que suposadament son aquells prop de 500 votants que el votaren a ell i no pas al nostra partit i son el motiu pel qual s’ha apoderat de l’acta de regidor.

Però tot va començar a tenir sentit a partir d’aquest darrer Ple extraordinari de la setmana passada, quan Martí Roca, comença a defensar els colors que realment sent, reclamant al Batle que rebi a Podemos.

Es veu que el pobre estava embullat entre el morat de PODEMOS i el lila del PI. Qüestió de matisos.

Segons fonts properes a l’agrupació morada el, ja exregidor del PI, va començar a entrar als seus cercles des de fa ja uns mesos. “Va venir pronunciant constantment les paraules feina i TOTS, paraules molt ben vistes entre els nostres assemblearis” però el mateix podemita ens comenta “A mi lo únic que no em va agradar massa és que se li veia molta afinitat amb na Chelo Huertas… i ja veis que ens ha sortit rana…”

Altres fonts del partit dels cercles també afirmen que “mira per on, va ser venir ell al sopar de Nadal de PODEMOS, i començar la guerra Twittera entre Pablistas i Errejonistas” Primer va ser la Lliga Pollença, després el PI Pollença i ara serà Podemos? Estem davant una Vidua Negre de la pólitica? O simplement seran casualitats?

Des del PI, creiem que prest es desvelarà tota la veritat, ja que segons els nostres investigadors hem sabut que s’està gestant la fundació d’un nou partit. El PUT (Partit Unitari de Trànsfugues). Els fundadors, pareix que, seran na Chelo Huertas amb en Martí Roca.

roca-daltonic

 

Deixa un comentari