EL PI POLLENÇA LAMENTA LA DECISIÓ DE MARTÍ ROCA D’ABANDONAR LA FORMACIÓ

IMG_1767

Des del partit a Pollença consideren que és una decisió personal però el Sr. Roca ja fa mesos que ha deixat de participar en la formació essent-ne el representant a l’Ajuntament

El Pi Pollença lamenta però enten que Martí Roca hagi abandonat la formació recentment, encara que consideren que és una decisió lógica donat que feia mesos que havia deixat de participar en la vida de partit. Des de la formació volen deixar clar que aquesta decisió hauria d’anar acompanyada de l’entrega de l’acta de regidor, ja que aquesta, és propietat de tots els votants que varen fer confiança a El Pi i que el Sr. Roca ha deixat de representar.

A més a més, recorden que el comitè local d’El Pi Pollença ha intentat durant el darrer any, entendre i donar suport al regidor sempre que aquest seguís treballant per als interessos de la gent de Pollença i el Port de Pollença i en la mateixa línia estratègica que marcava el partit, cosa que no ha succeït en cap cas.

Cal recordar que les tensions entre la formació i el regidor ja fa uns mesos que varen començar i els esforços reiterats per part del comitè local no han servit de res per poder solventar la situació. És per aquest motiu que se li demanarà l’acta de regidor formalment, per coherència i sentit comú.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s