COMUNICAT DE PREMSA EN DATA 25 D’OCTUBRE 2016

En relació a la proposta traslladada pel Batle de Pollença, en nom de Junts Avançam, en relació a la possibilitat que el regidor del PI entràs a formar part de l’equip de govern i gestionàs algunes àrees volem informar públicament que l’Assemblea del PI-Pollença ha declinat per unanimitat aquesta possibilitat. El pacte que justifica l’actual govern municipal sembla que no serà modificat i cal recordar que es va fer, negociar i confeccionar sense cap tipus de participació per part del PI-Pollença. En aquesta situació ens sembla inoportuna la participació en un govern d’un pacte en el qual no hem participat.
Per contra, i pel mateix motiu, sí que entendríem lògica la participació en el govern municipal d’Alternativa Per Pollença . Aquesta possibilitat seria entesa i recolzada pel PI-Pollença per tal de donar estabilitat el govern municipal i amb la finalitat que els regidors d’Alternativa assumeixin responsabilitats de govern.

L’executiva i Assemblea del PI Pollença vol comunicar i expressar que no ha tractat amb cap partit amb representació el consistori pollencí la possibilitat de participar en una moció de censura contra l’actual equip de govern.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s