La plaça de tots, o sols la d’uns pocs?

Ahir es va celebrar la reunió purament informativa de l’Equip de govern sobre el seu nou projecte de la rotonda Xaloc. No massa concorreguda, pot ser per la improvisació, pot ser per què no és un tema prioritari ni d’interès pels pollencins del Moll…

Des del PI no entrarem a valorar temes estètics o de gustos, ja vàrem dir que les coses poden agradar més o manco, però el tema dels que ells anomenen Plaça Xaloc va més enllà.
Ja hem dit en repetides ocasions que el projecte que ells ara s’han carregat, perseguia principalment la seguretat dels ciutadans, amb l’aval de la Policia, es va decidir no fer-la accessible especialment pels infants. Ja que és una zona on hi ha força activitat comercial i això fa que sigui una zona amb un transit especialment complicat. De fet en el plànol que es presentà ahir no apareix per enlloc el tan reclamat parc infantil per part del senyor Miquel Àngel Sureda, pot ser, no anàvem tan desencaminats quan dèiem que era un perill explícit. S’ha de ser responsable i usar el sentit comú.

A més a més aquest projecte que es presenta creiem que augmentarà encara més aquesta circulació, ja que els accessos de les voreres cap a la rotonda, el que faran és fer perdre com a mínim 4 places d’aparcament de les que hi ha ara.

Per altra banda ens sorprèn molt la nova actitud de UMP i de la senyora Iliana Capllonch, protagonista dels principals “shows” d’aquest equip de govern, que en campanya es lamentaven del mal estat del Moll i de les grans inversions que era necessari fer-hi. Idò cap a dins cap lògica arrasar una obra nova i que estava en bon estat per refer-la de bell nou en menys de dos anys de vida? No hi havia tantes coses de necessitat bàsica on invertir al Moll?
Reflexionat en aquestes preguntes no tardareu molt a lligar caps i en sospitar que possiblement tant UMP com la regidora Iliana, no actuen pensant en el bé comú dels ciutadans del Port de Pollença, sinó que potser ho fan mirant sols els interessos d’uns pocs.

One response to “La plaça de tots, o sols la d’uns pocs?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s