A voltes amb la rotonda Xaloc

   
Amb la rotonda Xaloc, ens trobam amb una altra mostra del “gran diàleg i participació” del nostre equip de govern. 

Durant la legislatura passada, es va decidir fer un projecte en aquesta rotonda amb una serie d’objectius; per una banda augment de la seguretat viària de la zona, per altra banda augment del arbres al Port de Pollença amb una nova zona d’arbrat. Aquest projecte, evidentment, podia agradar més o manco, però era una proposta ferme de l’arquitecte de l’Ajuntament i va ser avalat i aplaudit per la polícia local, ja que augmentava la seguretat i disuadia a aparcar malament sobre aquesta rotonda com venia passant fins aleshores. 

En aquell moment partits com ERAM que ara es troben a l’equip de govern proposaren disbarats com instal·lar un parc infantil a una zona tan delicada com aquest indret i, a més, ens tiraren en cara què on era la participació ciutadana. Ara no tant sols no s’apliquen la medecina de la participació, sino que encare és el moment en que s’hagin de posar en contacte amb l’oposició (al manco amb el PI) per explicar què hi volen fer. Això ens fa plantejar una sèrie de preguntes.

A què es deu aquesta forma d’actuar? Es deu a pressions entre els propis partits de l’equip de govern? S’han de tenir contents uns amb els altres? No hi ha inversions més necessàries que aquesta en el Moll? I com venim denunciant els darrers dies, on és la participació, diàleg i consens que prometien en campanya?

 

4 responses to “A voltes amb la rotonda Xaloc

  1. A mi ja m’anava be tenir arbres. Almanco no tenia cotxos damunt, merdes de cans….. I opín que se va llevar el perill de tenir gent trevassant per anar a seure a un banc enmig d’una rotonda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s