Comunicat oficial del 28 del 12 del 2015

IMG_1767
Comunicat oficial:

Tot i la poca activitat de la Punta, els darrers mesos hi havia voluntat de, seguint la tradició (en aquest bloc som molt de seguir tradicions), fer una publicació en motiu dels sants innocents. Per això, en assemblea extraordinària convocada ahir a les 17:00h al Pavelló Municipal vàrem dur a consulta les 4 propostes de bromes:

Broma 1

Ficar-nos simplement amb els berenars de l’equip de govern a l’Asserell.

Broma 2

Ficar-nos amb la velocitat en com es van fent les obres de la primera línia del Moll, velocitat que caracteritza la gestió del govern actual i amb la barroera contractació per a la instal·lació del parc “canino-infantil-geriàtric” de Bóquer del regidor Nevado. I també amb els berenars de l’equip de govern a l’Asserell.

Broma 3

Ficar-nos amb la invenció d’una nova extrajudicial en la qual, incomprensiblement, Alternativa hi estaria a favor i que justament de manera casual després s’hi trobaria algun tipus de connexió amb algun membre del partit. I també amb els berenars de l’equip de govern a l’Asserell.

Broma 4

Ficar-nos amb una nova proposta en la qual, Tots dóna la culpa a Junts i que Tots Junts, especialment el Pi, hi vota a favor. I també amb els berenars de l’equip de govern a l’Asserell.

Després de 3 rondes de votacions en les quals participaren els 4 afiliats assistents, solen ser 5 habituals a les assemblees però en teníem un de viatge, el resultat va ser d’empat a 2.

Davant la indefinició i fragmentació de la nostra assemblea hem decidit posposar l’elecció definitiva a través del nostre comitè local… Que segurament ja es reunirà passat festes, les de Sant Antoni per ser exactes.

Un cop presa la sedició es publicarà puntualment la innocentada escollida a la Punta.

Gràcies a tots i Molts d’anys!

<<Publicado con mi IPhone>>

2 responses to “Comunicat oficial del 28 del 12 del 2015

  1. Es curiós això de la CUP. Un exemple de coherencia……sí!!!. A les Elecccions varen dir que no recolzarien en Mas per President de la Generalitat i han cumplit. Un fort aplaudiment!!!!!. Imagino que també digueren moltes altres coses el seu programa electoral ….hem de suposar que les faran totes. O potser no?…….ah!!!…..resulta que no varen tenir majoria absoluta……que no governaran o si ho fan hauran de pactar. Però la “seva” coherencia es sòlida i inalterable.

    LLavors resulta que els altres han de respectar la coherència de la CUP i no en poden tenir de pròpia…..perque aquesta diguem-ne es de segona o relativa. El procés d´independencia de Catalunya ….es conegut per tots. Es el procés més ben explicat i transparent de tota l´història. En ell….hi havia una Presidencia de 18 mesos!!!….per preparar les estructures de l´Estat i bases per la declaración unilateral de l´Independencia. En aquest camí, difícil i de molts de consensos entre sectors i tendències polítiques, hi confluiren CIU i ERC més una important representació de la societat civil que acordaran portar a les eleccions autonòmiques aquest procés amb la Coalició JUNT PEL SI. Els resultats foren molt bons en una conjuntura adversa mai vista….tot i així no foren suficients. I ara la CUP…tot i estar d´acord en el procés…..imposa la seva coherencia representada per 10 diputats per sobre de la voluntad i coherencia de 63 diputats…..potser li hem d´agrair a la CUP que constatin que, efectivament, fan el mateix que el que denuncien prioritzar el seu odi visceral a una persona per sobre de l´oportunitat històrica de aconseguir la Republica Catalana!!!……..això sí…tot molt legítim i coherent i també curiosament coincident amb els interessos de la dreta nacional espanyola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s