Comunicat envers als dispositius mòbils de l’Ajuntament

Reunit el comitè del Pi-Pollença el dia 02/12 i havent-se tractat el punt relatiu a la polèmica entorn els dispositius mòbils que mantenen alguns militants del Pi que foren regidors l’anterior legislatura així com l’actual regidor del Pi, volem deixar constància que la nostra postura és que els dispositius s’han de tornar a l’Ajuntament. Entenem que son eines, i malgrat no estiguin inventariats i no haver suposat cap cost econòmic a l’Ajuntament, el PI entén que una vegada finalitzada la funció per la que se varen facilitar als regidors cal retornar-los. I així se’ls hi ha comunicat als nostres companys.
No obstant i després d’escoltar la postura dels ex-regidors i els seus arguments en relació a les converses mantinguts per ells amb Batlia, Secretaria i Intervenció que respectam però no compartim. Per sobre de cortesies demanam a l’actual equip de govern que prengui decisions i acords i deixi de mantenir postures imprecises que sols serveixen a alguns partits polítics per fer demagògia i focs d’artifici per amagar la passivitat en el govern del poble.

4 responses to “Comunicat envers als dispositius mòbils de l’Ajuntament

  1. Curios que els tuteladors de Iniciativa denunciasin el fet. On era el vostre regidor? Jugant al Candy crash?

  2. Ahir TOTS (amb en Tomeu del Juma) i Alternativa varen denunciar la realització d’unes obres consistents en la instal•lació d’atraccions infantils i d’oci al Parc de Bocchoris el Port de Pollença. Les instal•lacions segons denunciaren aquests partits politics tenien importants deficiències i costaren a l´Ajuntament la quantitat de 33.000.-€. I se varen fer prescindint de qualsevol procediment administratiu. Ahir mateix el regidor del Port de Pollença, Andrés Nevado, en va reconèixer el fets i, segons comunicació del seu partit UMP, “el regidor s´havia deixat dur per la il•lusió”.

    Això no es cap broma!. Es el que hi ha. No tan sols posa en evidència el senyor Nevado…….posa en evidència el govern municipal que pateix aquest poble. Un govern paralitzat i dèbil, incapaç de prenda decisions, engarrotat per la tutela de Alternativa i sense cap tipus de projecte ni visió. Es la política del passa tu i ja ho veurem, la política de la contra i del no…….i això no pot tenir recorregut. Els pollencins varen votar una gent i uns programes i això és el que cal fer, caldria que posessin “fil a la agulla” i facin el que deia el seu programa………. amb conseqüència!!, la alternativa en això haurà estat la mentida i enganar el poble. Per cert!!……un programa (tan el de Junts com el de Més)presidit per la transparència i la participació………d´això en parlarem un altra dia!!.

  3. Haveu vist. Se m’ha escapat un troll de la paissa d’Alternativa. Miraré de que no torni a passar

  4. El PI demana, després de moltes pressions i gràcies a la insistència d’Alternativa, que el seu regidor torni els IPHONS i IPADS que ha robat i no vol tornar.
    Veurem si això passa o no.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s