Ple extraordinari “Ca’n Febus”

  

No podem votar ni a favor ni en contra de l’adquisició d’aquest solar principalment per falta d’informació de l’equip de govern.
Ens sorprèn i molt que els partits que formen aquest equip i els que li donen suport extern actuïn amb aquesta poca serietat, amb total desinformació cap a l’oposició, manca de recerca de consens i total precipitació.

Així i tot pel que hem pogut veure pels mitjans de comunicació hi ha partits que estant fora del govern tenen més informació que el nostre, no sabem a que es deu ni sabem si son part implicada en aquesta urgència.

Som conscients que és necessaris  aquets terrenys per poder dur a terme un embelliment, com es mereix aquesta entrada de Pollença, possiblement una de les més usades pels visitants del nostre poble i amb més potencial paisatgístic. 

Ara bé les formes deixen molt a desitjar. I no valen excuses de subvencions i terminis. Com diem hem pogut comprovar que altres partits si que tenen més informació que nosaltres i a més a més, al seu darrer programa de ràdio setmanal, el Sr. Batle ja xerrava de l’embelliment de l’entrada per Sant Jordi amb grans ampliacions de voravies, i enllumenat nou. 

Per tant no creïm que això sigui fruit de la causalitat sinó que el Batle sabia almanco des de principi d’aquesta setmana que era imminent poder dur aquest tema a plè. 

Sent així consideram que com a mínim hagués pogut reunir els portaveus dels diferents partits que estan fora del govern (que recordam que representen una majoria que el govern actual no té) i posar-los en preavís de l’inminencia del tema que ens ocupa i poder així donar temps als partits a estudiar tots els pros i contres d’aquest punt que avui es vol aprovar.

Tot plegat, pensam què, el més coherent per part del PI és la nostra abstenció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s