Nou Comitè. Nova Presidenta

El comitè local del Pi a Pollença ha decidit renovar els càrrecs “per donar un nou impuls a l’agrupació”. El fins ara president, Rafel Ballester, ha agraït la confiança dels afiliats durant aquests anys: “ha estat una experiència enriquidora”.

Foto 18-11-15 9 45 09.jpg

            La historiadora de l’Art de 41 anys, Margalida Canaves, ha estat nomenada nova presidenta del comitè local del Pi a Pollença. L’assemblea municipal del partit ha decidit renovar-se “per donar un nou impuls a l’agrupació”.

            El fins ara president de l’agrupació, Rafel Ballester ha volgut donar les gràcies als afiliats “per la confiança dipositada durant aquests anys” i ha explicat que “liderar el Pi pollencí ha estat una experiència molt enriquidora”. Tanmateix, Ballester ha reconegut “ que ha arribat el moment de fer canvis per dinamitzar la formació i Margalida Canaves és la persona idònia per dur-los endavant”.

            Per la seva banda, Canaves ha assumit el càrrec “amb responsabilitat i moltes ganes d’emprendre nous projectes”. Un dels primers objectius que s’ha marcat és “fer més visible el Pi-Proposta per les Illes al municipi i implicar els afiliats i simpatitzants en aquesta etapa que començam”.

            El comitè local del Pi-Pollença ha quedat conformat de la següent manera:

Presidenta: Margalida Canaves

Secretària: Maria Teresa Ferré

Vocals: Joan Rafel Covas, Josep Marquet, Pep Cerdà, Xavier Salas, Maria Magdalena Capllonch, Rafel Ballester, Martí Roca i Joan Ramón Mateu.

One response to “Nou Comitè. Nova Presidenta

  1. Nou comité i se acabó! axil es tot lo que direu?
    I de que els vostres regidors no tornin els mobils? d’això res, no?
    I de lo dels sous que havien de donar a serveis socials?
    El Pi pareixia que havia de ser una cosa diferent, a la resta de Mallorca encara ho semble, pero a Pollença, es que ni hi sou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s