En política no val tot

 

L’ Assemblea de El PI-POLLENÇA després de la reunió extraordinària mantinguda en data 16/06/2015 on va ser tractat, entre altres punts, l’assumpte relatiu a les declaracions del cap de llista i portaveu de l’agrupació d’Electors de TOTS PER POLLENÇA, vol manifestar:

1.- El PI es configura com una agrupació política de centre regionalista. Un espai polític de llarg recorregut i historia a les Illes Balears.

2.- Segons el que manifesta el senyor Cifre Ochogavia es un espai on reconeix que si podria sentir còmode. Fet pel qual durant les converses o negociacions si va interessar. 

3.- El PI és incompatible amb la militància en altres partits. Cal recordar que una part important de la llista d’electors de TOTS mantenen, encara a dia d’avui, militància al Partit Popular (PP). El PI va atorgar davant Notari un document de compromís amb mesures polítiques que duria a terme a n’aquesta legislatura. Mesures irrenunciables.

4.- Qualsevol procés d’integració al PI i la condicionalitat d’aquest a un pacte de govern estaria subjecte a l’aprovació de l’Assemblea del PI-Pollença. Mai aquesta proposta ha estat tractada i molt manco votada.

5.- Cal recordar que el senyor Cifre Ochogavia per poder ser Batle havia d’evitar que la candidatura de Junts no obtingués 9 vots al Ple de constitució de la nova corporació municipal de Pollença. Fet que no depenia únicament del regidor del PI de Pollença.

6.- Entenem la frustració del candidat de TOTS ( i actual militant del PP) per no obtenir la Batlia, tot i els seus bons resultats electorals. Però això, no es deu en absolut a la postura del PI sinó a la seva manca d’interès amb la negociació i en certes frivolitats ideològiques i polítiques que no han estat compartides per la majoria de partits polítics en representació municipal.

Finalment no compartim les formes i misèries que el senyor Cifre Ochogavia va escampant i implicant a persones que res hi tenen veure. En política no val tot!!

One response to “En política no val tot

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s