COMUNICAT del PI Pollença davant la constitució de la corporació municipal el proper 13 de juny

capçalera pipollença

El PI-Proposta per les Illes, mitjançant la present considera que s’han de fer les següents consideracions:

1.- Els resultats de les darreres eleccions municipals no van ser gens bons pel Pi. La lectura que dels mateixos va fer la nostra militància ens va dur a prendre la decisió de no participar en cap negociació per conformar govern i, en conseqüència, passar a l’oposició.

2.- A instància d’altres formacions polítiques vàrem acceptar mantenir contactes i diàleg per tal d’afavorir la possibilitat d’un govern estable, plantejant la possibilitat de donar suport a una investidura.

3.- Després dels contactes mantinguts amb totes les formacions polítiques en representació a Pollença, excepte Alternativa, hem acordat no recolzar l’opció de TOTS i la possibilitat de recolzar la investidura de l’opció de JUNTS. Sols a condició de determinar una sèrie d’aspectes en relació a l’activitat del govern.

4.- En tot cas la decisió de l’Assemblea del Pi Pollença es limita a la possibilitat de recolzar la investidura i en cap cas, de moment, entrar dins el govern.

Aquesta és la lectura que en fan els nostres militants respecte dels resultats electorals i que serà la postura del PI en el ple de constitució de la corporació municipal del pròxim dia 13 de juny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s