INVERSIO DE L’AJUNTAMENT DE POLLENÇA EN ASFALTAR ELS CARRERS MES DETERIORATS.

L’Ajuntament de Pollença invertirà gaire bé 300.000 euros en asfaltar els carrers que es troben en pitjor estat, tan a Pollença com en el Port de Pollença. Segons paraules de Martí Roca, primer tinent de batle i regidor de l’àrea de Serveis (i candidat a batlia del municipi per el PI, Proposta per les Illes Pollença a les properes eleccions): “ara ja hem començat a asfaltar els carrers més deteriorats, que han estat seleccionats en base als informes de l’enginyer tècnic i de la Policia Local”.

Les obres han començat per la zona de l’IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença per ser la zona on més problemes es detècten, ja que hi circulen moltes motocicletes i bicicletes; a Pollença s’acabarà d’asfaltar el carrer Cecili Metel i s’inclourà l’Horta, tan el Camí Vell com el Lleó, el carrer Madre Alberta, Moro, Ramón Picó i Campomar i els carrerons més cèntrics que van a la Plaça Major: el tram comprès entre Avinguda Argentina i Titto Citadini, Munar en el tram comprès entre Citadini i carrer Jonquet, Pio XI, també el tram entre Citadini i Jonquet, a més del tram carrer Angels-Jonquet. També s’asfaltarà el carrer Canonge Alzamora, Coronel Aloi i Frai Juníper Serra, Mar, Mercat i un tram de Pare Vives. Roca explica que les entrades a Pollença, tan la de Camp de l’Om com la de Roser Vell també s’asfaltaràn i arreglaràn. Pel que fa al Port, seràn asfaltats els carrers Llevant (entre Metge Llopis i Vicenç Buades), Pere Melià i Vicenç Buades.

Aquestes obres responen a una segona fase. Al novembre de 2013, l’Ajuntament de Pollença va començar asfaltant els carrers més transitats del dos nuclis, per millorar la pavimentació i garantir la seguretat viària. Abans de començar les obres l’empresa municipal EMSER va revisar les canonades i les conexions de servei, substituint aquelles que presentaven pèrdues, procés que també se duu a terme a la fase actual. El pressupost de la primera fase va ser de 270.000 euros i se vàren asfaltar: al Port de Pollença, els carrers Roger de Flor, tram entre Joan XXIII i Méndez Núñez, Vicenç Buades, tram entre Xaloc i Méndez Núñez, Tramuntana, tram entre Mestre Albertí i la Plaça Miquel Capllonch, Pere Melià (entre la carretera de Formentor i Roger de Flor), Metge Llopis, el tram entre Méndez Núñez i Pere Meliá i la zona que creua amb Llebeig, del carrer Mestral.

A Pollença està previst l’asfaltat dels carrers Guillem Cifre de Colonya, Dones de Can Sales, Menéndez y Pelayo i l’Hort Nou, així com determinats trams de Cecili Metel, concretament el comprès entre Bisbe Desbach i Puig de Maria, i Camila Peers, entre Guillem Cifre de Colonya i Joan Baptista Cabanilles.

L’actuació més important de la primera fase es va dur a terme al carrer de la Tramuntana del Port de Pollença.

3 responses to “INVERSIO DE L’AJUNTAMENT DE POLLENÇA EN ASFALTAR ELS CARRERS MES DETERIORATS.

  1. A i per cert ja que sols us dedicau a copiar ho podríeu fer més aviat (copiar/pegar son 4 clics de ratolí) PQ alguna vegada publicar coses que fa dies que rossega per la xarxa…

  2. Uffff si feina moltíssima, i aquest article igual que els darrers n’és una mostra, més enllà de la dràstica baixada de freqüència de públicació que ha experimentat aquest bloc, sols us dedicau a copiar articles de diaris o del vostre propi partit a nivell autonòmic.
    Qui us ha vist i qui vis veu… On han quedat aquells articles crítics, carregats d’opinió o bé de justificació que marcaven aquest bloc. Més enllà de compartir o no el contingut dels mateixós almanco contaven coses, com ereu, el que volíeu per Pollença, que pensàveu…
    Ara res propaganda barata i escassa.
    Pd: basta veure la poca participació de comentaristes que hi ha… Ni aquelles restes UMites radicals que hi havia per aquí ni guaiten… Significatiu no? Se les deu haver menjat el sucursalista PPero que presentau per candidat?

  3. Bona, feina, ni ha que si fas per que fas i si no fas per que no fas. Cal seguir millorant el poble, cal seguir fent feina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s