Ja tenim candidat!

marti

El Pi-Proposta per les Illes varem presentat aquest divendres el cap de llista als comicis municipals de Pollença. Martí Roca encapçalarà la candidatura del partit i ha expressat la seva voluntat de continuar fent feina “amb seny i moderació”.

“El Pi sempre defensarà els Ajuntaments com el millor i més proper òrgan de gestió d’un poble. No hi ha ningú millor que l’administració local per resoldre els problemes dels ciutadans”. D’aquesta manera es va presentar Martí Roca davant les prop de 150 persones que omplien aquest divendres el Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya per assistir a la seva presentació com a candidat del Pi a la batlia de Pollença. En Martí com ja sabeu és docent de professió i actual director del CEIP Costa i Llobera, s’ha compromés a continuar fent feina pel municipi, com ha fet els darrers tres anys i mig des del seu càrrec de regidor, “amb seny i moderació”.

Quant al projecte polític, en Martí ha assenyalat que “si ens donau la vostra confiança la propera legislatura apostarem per millorar les infraestructures pollencines, acabar amb l’aïllament de la Cala, renovar espais simbòlics del nostre municipi i lluitarem per una llei d’habitatges vacacionals com es mereix el nostre poble”. D’altra banda, ha posat l’accent en la defensa i promoció del petit i mitjà comerç i ha assegurat que es reunirà amb les diferents associacions pollencines “que fan que el municipi funcioni, donant feina i riquesa”.

Finalment, ha destacat el valors que representa Proposta per les Illes: “El Pi de Pollença, com el Pi de Formentor o el de Sant Antoni, és un arbre fort, amb unes bones arrels que creix amb força cap el futur. Un Pi que representa la tradició, els nostres orígens i la nostra llengua i cultura.”

A l’acte de presentació també hi han assistit el president del partit, Jaume Font i el vicepresident Josep Melià, així com companys de diferents comitès locals del Pi.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

I a més aquest cap de setmana a Porreres també foren presentats els 11 primers components de les llistes al Parlament i al Consell de Mallorca, encapçalades per Jaume Font i Antoni Pastor respectivament. Ho podeu llegir a:

https://elpinoticies.wordpress.com/2015/01/24/jaume-font-i-antoni-pastor-candidats-del-pi-al-parlament-i-al-consell-insular-de-mallorca-respectivament/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s