El PI demana “transparència total” a les llistes d’interins per evitar que es converteixin en agències de col·locació política

Segueixen els desastres en matèria d’educacio del PP, quatre anys perduts amb una política sense sentit, sense escoltar a ningú i deixant les infraestructures educatives en un estat més que preocupant, com és el cas del Pavelló de l’institut del Moll. 
nuria-riera
PROPOSTA PER LES ILLES mostra la seva preocupació pel darrer “espectable lamentable” que ha tengut lloc a la Conselleria d’Educació i considera que aquests episodis no fan més que incrementar el descrèdit de les institucions davant els ciutadans.

Cinc dies després de la dimissió del director general d’Educació, Miquel Deyà, encara no hi ha una explicació “convincent i raonable” per part del president Bauzá sobre aquest darrer “episodi lamentable” que ha tengut lloc a la Conselleria. Segons El PI, tot plegat fa augmentar el clima de desafecció envers la classe política entre els ciutadans i posa les institucions en el punt de mira de la desconfiança. Més enllà de si determinades actuacions són legals, allò que també s’ha d’exigir és transparència i ètica. Dos conceptes que aquest Govern ha deixat dins el calaix durant tota la legislatura.
A poc més de sis mesos de les eleccions, PROPOSTA PER LES ILLES demana un únic esforç a un executiu que té els dies comptats: que pensi en el bé comú i l’interés general i retorni un mínim de dignitat a les institucions que presideix. En aquest sentit, El PI demana un major compromís per garantir el correcte funcionament de les llistes d’interins i exigeix “transparència total” per evitar que es converteixin el agències de col·locació del govern de torn.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s