Està net el poble?

IMG_9548.PNG

Per respondre a aquesta pregunta tan senzilla, l’Ajuntament de Pollença, ha realitzat quatre auditories de seguiment del servei de neteja viària. Els resultats objectius de les quals seran presentats el proper dijous dia 16 a les 18:30 a la sala de plens del mateix ajuntament.

Les auditories són un requisit del plec de prescripcions tècniques per a la contractació de l’empresa de neteja viària de tot el municipi. L’empresa cobra una part variable en funció dels resultats de les auditories.

Les auditories revisen quantitativament i qualitativament la tasca feta, però a més incorporen una part subjectiva molt important: la opinió de la ciutadania. Així, s’han fet unes 400 enquestes per conèixer l’opinió dels pollencins i pollencines, la qual com hem dit, compta en els resultats de les factures del servei.

A la reunió del proper dijous, es presentaran els resultats de les auditories, de les enquestes i es farà un resum de les principals incidències i canvis del servei.

La reunió és oberta a tota la ciutadania ja que l’objectiu és comptar una vegada més amb el seu punt de vista i la seva opinió per millorar de manera contínua un dels serveis més quotidians i propers que presta l’Ajuntament.

One response to “Està net el poble?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s