Torna Centres Oberts

Featured image

L’Àrea de Cooperació Municipal a través d’Educació i Mediació Cultural torna posar en marxa a partir de dia 6 d’octubre el programa Centres Oberts, adreçat a joves del municipi entre els 6 i els 16 anys.

Desprès de l’èxit de participació i l’avaluació positiva feta durant el curs 2013-2014 amb aquesta iniciativa, tant el regidor anterior d’Educació Martí Roca, com l’actual regidora, Marilen Capllonch coincideixen a dir que es tracta d’una iniciativa que s’ha de consolidar entre els joves i les seves famílies perquè és un recurs que posa l’Ajuntament per a dinamitzar el temps lliure dels nostres joves a través d’activitats en un entorn inclusiu que fomenta la cooperació, l’amistat i les relacions entre iguals.

Per a poder desenvolupar el programa Centres Oberts, es compta amb dos centres educatius , a Pollença el CEIP Joan Mas i en el Port de Pollença el CEIP Miquel Capllonch, els quals tendran els seus patis oberts de dilluns a divendres entre les 17h i les 20 hores. A més a més cada un dels dos centres, tendrà un dinamitzador. El programa Centres Oberts és de caire gratuït.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s