Bauzá ha fracassat com a president

 

PROPOSTA PER LES ILLES demana la dimissió immediata de la Consellera d’Educació, Joana Maria Camps, i de tot el seu equip. El president Bauzá ha de donar explicacions al Parlament després de provocar el caos en el sistema educatiu de Balears.

La suspensió de l’ordre d’aplicació del TIL per part del Tribunal Superior de Justícia de les Illes deixa les escoles de Balears “en el més absolut caos”. És la principal conseqüència de la política imposada per José Ramón Bauzá. Segons Jaume Font, el cap de l’executiu “ha fracassat i ja és ben hora que ho assumeixi”. Després de dos anys de conflicte permanent amb els docents, el president del PI exigeix “mesures contundents davant aquest despròposit” i demana “la dimissió o el cessament immediat de la consellera d’Educació i de tot el seu equip”. Ara bé, Font  apunta que  Joana Maria Camps “és només la col·laboradora necessària d’una dèria personal de Bauzá, responsable principal d’aquesta situació”.

PROPOSTA PER LES ILLES alerta que els darrers esdeveniments suposaran un trasbals important en el normal funcionament del curs escolar ja que en aquests moments els centres educatius desconeixen quin projecte aplicar i amb quins recursos. Per tot això, el PI demana al president de les Illes “que doni la cara, respecti les decisions judicials i deixi d’amagar-se rere els seus portaveus”. I si no és capaç d’assegurar l’estabilitat del sistema “el millor que pot fer és partir.”

One response to “Bauzá ha fracassat com a president

  1. com a docent , vergonya és el que sent davant els representants polítics d’educació a les illes Balears

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s