BALANÇ POSITIU DELS PRIMERS 8 MESOS DE LÍNIA VERDA POLLENÇA

El Servei Línia Verda es va implantar a Pollença el mes de gener de 2014. Pollença va ser un dels primers municipis que va posar en funcionament servei línia verda a través d’app. Els veïns d’aquesta localitat han demostrat una molt bona acollida del servei i prova d’això, és l’ús continu que fan del mateix.

Per utilitzar el Servei a Través de Smartphone o tauleta, n’hi ha prou amb descarregar l’Aplicació Línia Verda del PlayStore o l’AppStore i de forma fàcil, intuïtiva i gratuïta, comunicar tot tipus d’incidències directament al responsable municipal de les mateixes.

El regidor del PI i responsable de l’area de Serveis, Martí Roca destaca que “Aquesta aplicació Linia Verda s’ha convertit en una potent eina de comunicació entre la població i l’Ajuntament respecte a incidències del dia a dia, a més de ser una gran eina de coordinació entre tots els departaments municipals i empreses concessionàries de diversos serveis, que permet una ràpida resposta i especialment el seguiment i fiscalització de cada una de les comunicacions rebudes”.

A Pollença, el tipus d’incidències que més s’han comunicat són aquelles que fan referència una “via pública”, seguit de “senyals” i “recollida d’escombraries”. Fins al moment, s’han rebut 1.445 incidències en 8 mesos, a raó de 180 mensuals, de les quals el 74% ja han estat solucionades, i comunicada la resolució al ciutadà que ha generat la incidència.

140909 resum incidencies per tipus GEN-AGO14_Page_1

El regidor del PI Marti Roca es sent molt orgullós dels resultats obtinguts fins a la data i agraeix la important participació ciutadana que demostra la implicació amb el municipi i l’interès dels ciutadans per la seva part, tant residents com visitants.

140909 resum incidencies per estat GEN-AGO14

 

One response to “BALANÇ POSITIU DELS PRIMERS 8 MESOS DE LÍNIA VERDA POLLENÇA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s