PLE ORDINARI DE JULIOL I PREPARANT LA PATRONA 2014

20140630-114219-42139180.jpg

ORDRE DEL DIA.

 1. – Aprovació, si procedeix, de les actes de la session ordinària de 20 de juny de 2.014.
 1. – Aprovació, si procedeix, de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdit (Expedient núm. 4/2014/INT).
 1. – Dació de compte de resolucions adoptades per la Batlia contràries a les objeccions efectuades per la Intervenció i resum de les principals anomalies detectades en matèria d’ingressos.
 1. – Ratificació de la resolució de Batlia núm. 704 de dia 3 de juliol de 2014.
 1. – Aprovació, si procedeix, de la resolució/extinció de la concessió “de fet” de prestació del servei de subministrament domiciliari d’aigua potable a la Cala Sant Vicenç.
 1. – Aprovació, si procedeix, del Pla de Desenvolupament Turístic Municipal.
 1. – Aprovació, si procedeix, de la determinació de les festes locals en l’àmbit del municipi de Pollença per a l’any 2.015.
 1. – Aprovació, si procedeix, de les bases reguladores i de la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva a les associacions o entitats de caire social.
 1. – Moció presentada pel grup municipal A per declarar Pollença municipi anti taurí.

 2. – Moció presentada pel grup municipal UMP per l’adhesió a la plataforma “Balears diu NO” a les prospeccions petrolíferes.

 3. – Coneixement de les resolucions del Batle en matèria de nomenaments de membres de la Junta de Govern Local com també de les delegacions de Batlia conferides.

 4. – Propostes / Mocions d’urgència.
 1. – PART DE CONTROL I SEGUIMENT.
 1. – Informació de Batlía.
 2. – Dació de compte de resolucions de Batlía.
 3. – Precs i preguntes. 

 

–  Distincions La Patrona 2014.

 

** Moció PSM delimitació del BIC del Pont Romà com element únic i representatiu del municipi, per part de la Comissió de Patrimoni del Consell de Mallorca; 2.- redacció d’un projecte de restauració i de millora del entorn un cop delimitat; 3.- compromís de desenvolupament del projecte en el pressupost municipal de 2015.

 

** Moció MES per que l’Ajuntament redacti els projectes per a la explotació  dels serveis de platges i les seves modificacions, així com els plecs de condicions, havent-se d’aprovar pel Ple Municipal acompanyat d’un informe tècnic d’adeqüació a la Llei de Costes (en lloc d’aprovació per Junta de Govern).

 

Preparant la Patrona. 

Aquesta setmana de Juliol ja es sent la preparació de les festes de la Patrona a Pollença, que com a pollencins i com a partit volem que siguin tot un èxit.

Un dels temes que dur una festa tant multitudinària com les de la Patrona és el control dels residus i fems després de les berbenes. Per tal de minimitzar aquest efecte negatiu ja fa anys que a Pollença es va posar en marxa la reutilització de tassons, essent pioneres a tot l’illa, i des del PI lamentem que aquesta actuació no és duguí a terme enguany. Entenem que és la iniciativa privada la que du endavant la utilització de tassons reutilitzables però cal que des de l’ajuntament és doni l’impuls necessari  a aquesta política i no ens tenguem que lamentar el dia després per la brutor que trobam als carrers.

També proposam des del PI , a part de prioritzar, un altre cop, l’ús del tassó únic, reduir les deixalles al màxim, tal volta reduint les llaunes per prioritzar altres sistemes com per exemple els grifons de pressió per tal que els fens siguin els mínims i totes i tots en sortirem guanyant.

civisme-patrona

 

MOLTS D’ANYS I BONES FESTES.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s