Constitució del Comité Local de Pollença

20140704-082437-30277610.jpg

JAUME FONT, A POLLENÇA: “EL BATLE NO RESPON AMB LA MATEIXA LLEIALTAT QUE ELS REGIDORS DEL PI”

El PI-PROPOSTA PER LES ILLES va presentar anit passada el comitè local de Pollença amb la presència del president Jaume Font i els vicepresidents Josep Melià i Antoni Pastor. Durant l’acte es va recordar l’esforç que fan els regidors del PI per dur endavant la feina del consistori moltes vegades “a pesar del batle”.

“Abans de començar vull donar les gràcies als regidors del PI de Pollença que malgrat el batle no ho mereixi pels entrebancs que els posa estan fent molt bona feina. El nostre compromís amb la gent és el que ens identifica”, amb aquestes paraules començà la intervenció el president del PI, Jaume Font, durant l’acte de presentació del comitè local del PI a Pollença, davant un centenar de persones. El debat, el consens, l’oportunitat de millorar la situació que vivim. Jaume Font explicà als assistents que el PI és un projecte “per tothom” mentre que ara hi ha un Govern que “legisla per uns pocs”.

Sobre la diversitat de la illa va parlar justament el vicepresident Antoni Pastor, una “pluralitat” que “és un orgull” per als ciutadans, “aquesta és la nostra riquesa”. És per això que el vicepresident no entén les formes del Govern d’aquesta legislatura, “això d’anar d’esquena a la societat no havia passat mai”. Per aquest motiu, va continuar, “paga la pena tornar a centrar la política d’aquesta comunitat”.

En aquest sentit va parlar l’altre vicepresident, Josep Melià, qui va recordar que “no és pot fer una batalla campal contra un col·lectiu, contra l’educació, la llengua o la cultura d’aquí” i referint-se al TIL apuntà: “volem una tercera llengua a l’educació però amb el consens dels professionals, amb els docents”.

El PI es presentà a Pollença com “un partit acabant la construcció”, ja consolidat, que va pels pobles per sumar esforços “donant la cara”, assumint responsabilitats amb els municipis. I és que com va dir el president del comitè local, Rafel Ballester: “molts confonen la política amb comanar; comanen i no governen”. El PI vol governar per a tots “amb la il·lusió de millorar el futur per als nostres fills”.

Finalment, es va presentar el comitè local de Pollença que queda constituït de la següent manera:

President: Rafel Ballester

Secretària: Teresa Ferre

Vicepresidenta: Maria Magdalena Capllonch

Vocals: Martí Roca, Joan Ramon Mateu, Margalida Capllonch, Guillem Capllonch, Joan Rafel Covas, Javier Salas, Miquel Bonnin, Margalida Canaves, Pep Cerdà, Miquel Seguí i Antònia Simó.

20140704-082731-30451018.jpg

One response to “Constitució del Comité Local de Pollença

  1. Moltes gracies a totes i tots per venir a la presentacio del Pi, un exit. Gracies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s