Jaume Font es reuneix amb el president de les Illes Canàries per actuar conjuntament contra les prospeccions

font canaries

El president del PI-PROPOSTA PER LES ILLES ha comentat els principals temes d’actualitat amb el president de la comunitat canària amb qui “tenim molts punts en comú”

El president de la comunitat canària, Paulino Rivero, ha alertat que si bé ara es paralitzassin les prospeccions petrolíferes a Balears d’aquí a un temps, quan no s’acostin unes eleccions, “es reprendran”.

Precisament les prospeccions han centrat la conversa entre el President del PI-PROPOSTA PER LES ILLES i el president de les Illes Canàries. Jaume Font ha mostrat el suport i la solidaritat del partit a la societat canària i ha obert la porta a “actuar conjuntament en un futur” per poder paralitzar els projectes a ambdós indrets. “S’ha de fer una mateixa lluita amb l’oposició a Madrid”, han coincidit.

I és que la visita de Paulino Rivero a Balears ha servit també per posar punts en comú de dos partits com són El PI i Coalició Canària que lluiten per a la defensa de la insularitat, , d’un finançament més just per a dues de les principals destinacions turístiques d’Espanya, de la interconnectivitat aérea entre illes i amb la Península però sobretot de la protecció medi ambiental que ara es veu seriosament amenaçada per les prospeccions petrolíferes.

foto1

 

One response to “Jaume Font es reuneix amb el president de les Illes Canàries per actuar conjuntament contra les prospeccions

  1. Bona feina per part del PI!!!……aquest política de baix nivell i de curtesa de mires del govern Bauzà no és el que mareixem les persones que vivim a les Illes Balears. Aquestes prospeccions tenen un significat i una repercussió que van molts més enllà d´un partit polític o d´un govern. Tots sabem que això pot determinar el present i tutur de moltes persones que volem poder viure a les Illes. Un govern balear que no fa front comú amb un altra govern insular que té el mateix problema, és un govern cec i sord, inconscient del seu poc pes polític dins l´estat espanyol. No veure la necessitat de trobar recolzaments i coincidencies amb els altres es una decissió equivocada. Molt be en Jaume Font i el PI en significant al President canari que a les Illes no tots som com el PP de´n Bauzà!!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s