Teresa Ferré pren possessió del càrrec de regidora de Pollença

20140520-092148-33708260.jpg

La nova regidora del PI-PROPOSTA PER LES ILLES s’estrena a un càrrec públic on hi arriba en considerar que “tot el que pugui fer per col·laborar a millorar el poble és poc”. Amb Martí Roca i Joan Ramon Mateu, el PI suma tres regidors a l’ajuntament de Pollença a l’espera que també hi entrin Margalida i Marilén Capllonch.

“No es poden fer polítiques de dretes o d’esquerres, s’ha de fer sempre el que més convé a les persones, al ciutadà, al poble.” Amb aquestes paraules s’ha presentat en el ple d’avui la nova regidora del PI-PROPOSTA PER LES ILLES, Teresa Ferré. La primera de les tres regidores que se sumaran pròximament a l’equip de Govern on ja hi fan feina Martí Roca i Joan Ramon Mateu.

Teresa Ferré ha tengut paraules d’agraïment pel seu antecessor, Miquel Ramon, i tot seguit s’ha presentat com a pollencina, mare de pollencins i resident des de fa més de vint anys. L’estimació al municipi i les seves inquietuds polítiques la varen dur a formar part del PI i ara, a ser part de l’equip de govern de Pollença.

A l’espera d’acordar les àrees que gestionaran les noves regidores, una vegada s’hagin produït tots els nomenaments, Ferré ha declarat que vol fer feina des de l’estimació de la nostra identitat “ara que assistim a un retrocés sense precedents a la història recent”.

Els membres del PI-Pollença han acompanyat Ferré en la presa de possessió.

PRESENTACIÓ TERESA

20140520-092237-33757886.jpg

6 responses to “Teresa Ferré pren possessió del càrrec de regidora de Pollença

 1. Molta sort Teresa i que puguis canalitzar les teves il•lusions en aquesta nova etapa que comences. Es bo que gent amb criteri i ideologia entrin a les institucions publiques a fer política. Es a dir, a posar en practica el missatge i plantejament polític pel que han estat elegides pels ciutadans.

  Personalment crec que precisament és el missatge i els plantejaments polítics de les accions municipals la gran carència del actual govern municipal. No dic que no hi siguin sinó que no se comuniquen, especialment pels regidors del PI, o no se visualitzen prou be pel gruix social. Per aquest motiu penso que assistim a continues proliferacions de interpretacions de les accions del govern municipal molt contradictòries per part dels ciutadans. Per no parlar de alguns partits polítics de l´Oposició que acusen de forma demagògica, en aquest cas al PI, de compartir segons quins postulats del PP que han estat totalment rebutjats. Aquesta manca de missatge o de comunicació política pot distorsionar la vertadera acció de representació dels partits polítics i la confusió de l’electorat.

  En aquest sentit crec que el PI li falta molta comunicació política. Evidentment que s’han de fer les feines de govern amb responsabilitat i lleialtat al contingut del pacte (on tots el plantejaments del PP simplement no hi son) però s’ha de manifestar i explicar públicament el que es fa i perquè se fa… més enllà del propi Ple municipal. I és important que el PI se manifesti directament damunt els fets polítics amb transcendència pública i així la gent pugui identificar-se o no amb el seu posicionament polític davant les coses, sense intermediaris.

  Disculpau la “parrafada” a volgut ser una crítica constructiva, aprofitant que na Teresa ha donat un missatge no sols de servei sinó de posicionament polític. I, per cert!!, crec que estaria be que en aquest blog se parlés encara que sigui una pinzellada de les properes Eleccions Europees del diumenge, per exemple.

 2. Enhorabona Teresa i endavant que estic segur que faràs molta i molt bona feina per Pollença.

 3. Bon dia Maria.
  Deduesc del teu escrit que no em coneixes gens ni una mica. Be, perque ho facis, et diré que mai no he estat del PP, tampoc de l’esquerra extrema. Les descalificacions gratuites i per desconeixement em semblen una perdua de temps i soc sincera quan dic que la meva intenció es la de col.laborar en la millora del poble; si això passa per un pacte de feina amb el PP, que així sigui. El que no em pareix bé es excloure a aquell que vol fer coses just per defensar una ideología. Pensa que la que comanda es la gent del carrer, que es qui dona o lleva legitimitat. I defensar una ideologia a vegades es fa millor des de dins que des de fora. A la teva disposició. Salut.

 4. Paraules de presentació d’una senyora molt entussiasmada amb la politica i amb la vida pública. que estima la cultura, la llengua i tota aquesta comèdia, al servei de Tomeu cifre&friends. Que guai, m’encanta, el que no quadra és que estigui amb el PI, o convergència!!!

  Que guai quin goig, sou els millors, m’encanta

 5. Vos anim a tots a lletgir les seves paraules de presentació, a l’enllaç que els nostres companys de la Punta han fet damunt la foto.

 6. Enhorabona Teresa , esper que tenguís sort en aquesta nova etapa.
  El teu discurs va esser coherent i valent, cosa que tal volta a certa gent no li agrada, però tal volta ser de centre és això, que els extrems no els hi agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s