CAN CONILL , UNA OBRA ESPERADA

 

20140514-093409.jpg

L’adequació, asfalt, condicionament , millora i transformació del pàrquing municipal de Can Conill era una obra esperada i desitjada per tots i ha estat una prioritat per tots el que formam el PI, Proposta per les Illes a Pollença.

Esperada no només pels veïns de la zona , que durant anys han patit les incomoditats, amb pols, renou o fang que significava tenir el solar sense adequar. També era esperada per tots els pollencins i pollencines ja que és un dels pàrquings més emprats de Pollença , i tots podrem gaudir prest d’aquest espai amb unes condicions òptimes.

Des del Pi hem impulsat , demanat i exigit que aquesta obra fos prioritària i s’executés el més prest possible, per què ha estat un compromís que hem tengut amb els ciutadans i volem seguir fent feina per millorar, dia a dia, Pollença.

Les obres tenen un pressupost d’uns 130.000 euros per condicionar la finca, pavimentar-la, dotar d’il·luminació, la canalització de les aigües pluvials i la connexió a la xarxa municipal d’aigües. Amb la canalització de les pluvials és vol resoldre el problema als carrers veïnats que quan plovia tenien que recollir tota l’aigua i amb la connexió a la xarxa d’aigües és vol dotar al solar dels elements necessaris per posar banys portàtils per realitzar distints actes. Per aquest motiu es produirà el tancament del solar , deixant l’espai preparat per realitzar actes , espai molt necessari al nostra municipi mancat d’aquets fins ara.

Aquest caire multifuncional de Can Conill ( pàrquing i actes ), cal recordar, que va ser una demanda feta en l’entrada de CxI al govern municipal aquest estiu passat. Aquest espai multifuncional vol ser com els que tenen a altres pobles , com per exemple Porreres, a més la proximitat al centre de Pollença, al Parc i al claustre de Sant Domingo , podem fer de la zona una gran illeta sòcio-cultural.

Marti Roca, regidor de serveis ( PI), ha estat l’encarregat de dirigir aquesta obra, destacant que s’emmarquen en la millora de molts de carrers a tot el nostre municipi, que han començat ara però que després de l’estiu , i l’any que ve, continuaran.

Des del Pi, Proposta per les illes, seguim fent feina per millorar Pollença, de forma silenciosa, constant i amb seny , intentant millorar el dia a dia de tots els pollencins i pollencines, de tots els que ens visiten. Aquest és el nostre compromís.

20140514-103223.jpg

3 responses to “CAN CONILL , UNA OBRA ESPERADA

  1. Si trobau que aixo es millorar Pollença anau ben arreglats. Voleu dir que ja se ha renunciat per part vostra a tenir un Auditori, sala multifuncional o lo que sigui ? que tanta falta fa a Pollença.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s