El PI guanya pes a l’Ajuntament

Ajuntament-pollença

 

L’entrada a l’ajuntament de Pollença com a nou regidors de Teresa Ferre, Marilen Capllonch i Margalida Capllonch reforça el projecte del Pi, proposta per les illes, al nostre municipi.
Ja als finals del 2012 ens lamentàvem que certa gent no volgués entrar en un nou projecte que molts creim necessari, engrescador i una gran oportunitat de bastir un espai polític imprescindible per les illes Balears.

Des d’un primer moment, molts d’afiliats de CxI i de la Lliga a Pollença, ens vàrem comprometre amb el PI, un partit que vol defensar la nostra economia i cultura. Tots vàrem pujar per remar junts per dur a bon port el vaixell, i des del primer moment, vàrem tenir clar que renunciàvem a protagonismes personals pel bé del nou partit.

Les tres noves regidores, tot i venir de diferents llistes electorals, des del primer moment varen donar tot el seu suport i esforç a crear aquest nou partit de centre capaç d’arribar a diferents sensibilitats dins el centre illenc i capaç de ser un referent a Pollença i a les Balears.


Entrar en política no és fàcil avui en dia, per això cal donar-los les gràcies, a més, elles han decidit entrar dins l’ajuntament com a noves regidores a una legislatura molt complexa i a unes altures que farà encara més difícil la seva tasca, però sabem que la vostra il·lusió 
farà possible que us en sortiu  de la nova tasca i que serà positiu pel Pi i per Pollença.

Nosaltres som gent de paraula, gent que vol respectar els compromisos adquirits, això ja ho 
vàrem dir quan CxI va entrar a l’equip de govern i ara, tot i la nova situació, conscients de la nostra força, ho tornam a repetir. A més les circumstàncies d’aquesta legislatura a l’ajuntament pollencí i les altures de la legislatura ens fan pensar que el que ara cal és estabilitat i feina, per arreglar els problemes de tots els pollencins i pollencines.

Però cal que tots, tots, seguem conscients de la nova situació
, i per tant, demanarem, exigirem, que el nostre programa, les nostres demandes, les nostres prioritats i formes, siguin duites a terme, escoltades i valorades. El PP ha de saber quina és la seva força dins el consistori pollencí, relativa, i que el Pi vol ser un altaveu de la pluralitat que varen ser el reflex de les darreres eleccions.

Pel que fa al tema de les àrees, tot i que som conscients del ressò mediàtic que pot tenir aquest tema
, cal actuar amb seny.

La presa de decisions serà un procés intern, precedit per la reflexió, el diàleg entre tots els que formen el PI i precedit per la idea de com servir de la millor manera les necessitats i demandes de tos els nostres conciutadans.


Després de prendre una decisió es comunicarà
 i es farà públic. Nosaltres no cercam les dedicacions exclusives, sous o grans titulars, volem fer feina, per dur unes idees i ideologia pròpia que creim que és el millor per Pollença.

5 responses to “El PI guanya pes a l’Ajuntament

  1. Hola Angelito. Val mes tard que mai i te contestare.
    Estic en contra del TIL i a favor dels professors, pero tambe estic en contra de la mala praxis en qualsevol professio. Difondre dades personals d’un alumne a les xarxes socials es delicte i aixo no se pot amagar darrere el TIL. Jo no vaig liar res, ho varen fer en Bauza en primer lloc i una professora despres. I tenc proves, i he fet el que havia de fer. Els politics hem de ser responsables, i cada un dins la nostra professio tambe.
    Fa una setmana del teu comentari. Esper que lleguexis el meu. Salut.

  2. Que dius ara?! Vols dir que també entrarà aquella profe que en lloc d’enfrontar-se amb la conselleria va optar per atacar personalment a alumnes i pares? Que fot. Qui més ha dimitit PQ pugui entrar ella?

  3. En referència a alguns comentaris apareguts a les xarxes volem fer saber que, tot i ser part del equip de govern, tampoc varem ser convocats a la presentació del Certamen d’Arts Plàstiques, cosa que calificam de falta de respecte cap al PI i cap a tots els representants del consistori pollencí. La responsabilitat de l’error NO és de l’equip de govern, sinó del PP Pollença en general i el Sr. Tomeu Cifre en particular, com a regidor de Cultura i batle del poble. Volem aprofitar també per instar al Partit Popular a canviar la seva manera de fer, recordant que a partir del mes vinent les forces de ambdós grups dins l’equip de govern s’anivellaran i això forçarà canvis.
    Creim que ara més que mai amb majoria per part de l’equip de govern, les formes correctes son les que tractam d’impulsar des de les nostres arees. Per tant caldrà intensificar l’informació cap al la resta de partits i especialment cap al poble.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s