Canvi d’imatge

Nou disseny

A la Punta emprenem un nou canvi d’imatge. Per això us demanam disculpes si durant aquesta setmana veis que la Punta va canviant i us pot causar alguna molèstia.

Els motius principals són, per una banda fer un aspecte més lleuger i actual pel que fa al disseny, i per altra banda, aprofitar que la Punta serà objecte d’exposició, per part dels nostres administradors, a les properes Jornades Municipalistes del PI (Proposta per les Illes) dedicades a la comunicació.

Tot i això en principi el Bloc funcionarà amb total normalitat.

5 responses to “Canvi d’imatge

  1. Ara ve Sant Valentín…. no poseu trabes a l´amor, que fluexi la afinitat!!!. Que la memòria se perdi pels recons, que trobin la felicitat que els Ogres del PI els hi han negat. Visca Lennin!! Visca Llongueras!!

  2. A na Malenita aquesta només li falta presentar-se en pla FEMEN, amb les domingues a l’aire en mig de la missa de diumenge. Patètic feminisme ranci.

  3. parlant de marketing, hi un bloc a Pollença que s’ha caracteritzat pel seu odi cap el PI, ara quan no li interesa que surti el nom del Pi a una votació ni el nomenen, pareix que els hi fa por .
    També cal destacar el seu amor irrefenable cap a na Malenita Estrany, que ha passat a ser la gran defensora de les dones i paradigma politic. Pels alternatius no pesa el seu passat o la seva imputacio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s