El PI demanarà la dimissió de Bauzá si no és capaç d’aturar les prospeccions petrolieres

foto-grup-2121660_630x210

Proposta per les Illes mostra la seva preocupació davant les declaracions del ministre d’Indústria, José Manuel Soria, defensant el projecte petrolier a la mediterrània. El PI, que ha reunit la seva executiva aquest cap de setmana a Menorca, iniciarà una ofensiva “que sumi esforços a les quatre illes” ja que aquest problema “no afecta només Eivissa.”

Xicu Torres, vicepresident del PI per Eivissa, ja ho ha alertat aquest cap de setmana a Ciutadella: “Les prospeccions petrolieres no afectaran només les Pitiüses. Les següents fases es duran a terme molt aprop de Menorca”. Per aquest motiu, segons Torres, ha arribat l’hora “de fer una crida a la societat balear per mobilitzar-se en contra d’un desastre mediambiental que podria hipotecar el futur de totes les Illes”. De fet, tant el president d’El PI, Jaume Font com els vicepresidents i membres del comitè executiu, han signat a títol personal les al·legacions en contra del projecte que es poden presentar fins dia 10 de febrer.

D’altra banda, també han estat motiu de preocupació les declaracions del ministre d’Energia, Indústria i Turisme durant la Convenció Nacional del PP. José Manuel Soria ha defensat aquestes plataformes d’explotació que s’ubicarien a la mediterrània com a motor “per recuperar la indústria” espanyola. El president de PROPOSTA PER LES ILLES, Jaume Font, ha lamentat que el cap de l’executiu, José Ramón Bauzá, no hagi estat capaç “d’explicar als seus companys de Madrid el perill que suposen les prospeccions per a les Illes” i ha destacat la hipocresia del govern illenc, “que aquí s’hi posiciona en contra, i després va a la península a fer-se fotos amb aquells que les defensen”.

Per tot plegat, el líder del PI mostra el seu suport “total” a l’executiu autonòmic si aquest decideix “fer front al despropòsit” i “marcar una postura contundent i real davant el ministeri”. De no ser així, adverteix que es demanarà la dimissió del president Bauzá i el seu equip, ja que s’hauran posat per davant “els interessos de partit” en comptes de pensar en el “bé comú dels ciutadans de Balears”.

11 responses to “El PI demanarà la dimissió de Bauzá si no és capaç d’aturar les prospeccions petrolieres

 1. Retroenllaç: Ple ordinari febrer 2014 |·

 2. deixau l’equip de govern, anau amb l’oposició i seguiu el gran guru de la veritat pepito grillo. Deixau de fer feine, seguiu fent mocions sobre els sexes dels angels.
  Segur que Pollença anira millor

 3. Diuen que el batle va molt sovint per Madriz a caçar carrecs politics. No vos hi convida als socis de govern???

 4. Quan els dolents, els nazis alemanys, varen entrar a França, n’hi hagué que col·laboraren amb ells a canvi de poder i de “moderar-los”. En canvi n’hi hagué que lluitaren i es jugaren el tipo por salvar el seu país i foren aquests darrers els que alliberaren França, no els “moderadors”.

 5. Sí, ja ho sé, ho feis per Pollença, ho he heu dit per activa i per passiva. Però la meva opinió es que, en aquets moments tant durs que ens està fent pasar el govern del PP a on se passa pel forro tots el vostros postulats (llengua, educació, sanitat, polítiques socials, etc., etc..), que també són postulats de la majoria dels altres partits i de la societat en general, no és moment de fer-li la cançoneta al PP, ni a cap poble ni a la comunitat autónoma ni al govern central, és moment de lluitar per el que creis, o per el que deis que creis i una manera seria deixar al batle en minoria, crec jo. Pollença no va be, Joan Ramón, ni amb voltros ni sense. Basta facis una volteta i veuràs com va: negocis tancats, un munt de locals comercials buits, botigues buides, carrers fets un oi… I si xerres amb els comerciants que encara aguanten el temporal en trobaràs més d’un que te dirà que pensa tancar perquè lo poc que guanya a l’estiu no basta per pasar tot l’any i pagar rendes, personal i tants d’impostos com paguen desque hi ha aquets pocavergonyes al poder. Jo crec que us haurieu de replentejar el vostre suport al PP i mirar de lluitar tots els partits de la opossició junts., si de veres creis lo que predicau, vaja. Es la meva opinió i la don sense ànim d’ofendre a ningú però entendràs que, així com están avui les coses i tenint en compta el passat polític dels partits d’on veniu (PP i UM majoritàriament) faci molt mal fiar-se de voltros quan a la primera oportunitat que heu tengut us heu liat amb el PP. Crec que en política, perque la gent es puguir fiar d’un partit, s’ha de ser los més coherent posible amb el que predica; voltros ara mateix no ho estau essent.

 6. Resulta molt fàcil fer una lectura tan simple com dir “tot ho feis per la cadira”
  A més quan sabeu que no és cert.
  No es en cap moment per la cadira sinò per ganes de fer feina per Pollença.
  Hem entrat a governar per responsabilitat, per el compromís que tenim amb el nostre municipi i a la vegada per moderar la dreta.
  De fet basta veure com va anar el darrer ple i les seves votacions.
  Parlant del ple, m’agradaria fer un comentari, resulta també xocant que quan nosaltres abans de la comisió informativa demanarem afegir dos punts a la moció de símbols, nigú de l’oposició fos capaç de dir-me que no aceptavem els dos punts sense donar-me cap explicació.
  D’aquest fet també en podeu fer la lectura que volgueu.

 7. quan estavem a l’oposicio branca, desconfiança, calumnies. Ara si hem de sortir, si feis allo o lo altre, atacant a les families , a les persones, sense respectar res, tenint la veritat absoluta. Ja no ens enganau, no cal caure en el vostre joc. La senyera esta penjada a la balconada, és fan obres i se intenta millorar Pollença.

 8. Totalment d’acord amb Jaumet i Miquelet. El PI, segons deis els responsables, no està d’acord en res de res del que fa o diu el PP, però governa amb ells. Un poquet mal d’entendre sí que ho és, i un poquet sospitòs també, no? El Batle us pren el pèl cada dos per tres (llei de símbols, TIL…) i voltros amèn amèn. Una de dues o estau d’acord amb les polítiques del PP i ens voleu fer creure que no, diguent paraules que no desemboquen en fets concrets, o vos és igual el que faci el PP i només pensau en la cadira. Així es com es veu desde fora, seguiu l’estela de l’antic UM i vos colgau amb el dimoni, sigui del color que sigui, només per estar enfilats per allà d’alt.

 9. Que trist que un partit en lloc de fer la seva pròpia política es converteixi en moderador d’un altre (del que a més diuen que fa moltes coses malament).

 10. lo que s’ha de fer és seguir insistint, seguir moderant el pp i que gent com en David Alonso quedin tots sols a l’ajuntament. Tal volta la pregunta correcte és, seria tan ,moderat l’amo en Tomeu del Juma si tengues majoria absoluta?.
  La resposta és no, i aquí tenim la clau , feria en Bauzá aquesta política d’ultradreta si no tengues majoria al Govern? Segur que no.
  T’agradi o no Jaumet les coses no són blanc o negres, tenen molts de matisos i les coses és poden veure de molts de punts de vista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s