Carta als Reis

reis-orient-reis

Aquest any he estat ben a punt de fer tard a l’hora d’enviar-vos la meva carta, però confiant de la vostra màgia se que encara que sigui el darrer dia  tendreu temps per llegir-la.

Sense cap dubte, ha estat un any de canvis al nostre municipi, i molt concretament amb la meva funció política. Vaig començar l’any  exclòs de l’oposició i l’he acabat amb la responsabilitat de ser el regidor de l’àrea d’esports , de l’escola de música i responsable de la normalització lingüística.

Tot i això, continu vegent les necessitats del nostre municipi i la dels nostres ciutadans de la mateixa manera que ho veia l’any passat, però a diferència d’anys anteriors, durant el 2014 tenc la obligació i el deure de donar una ma a les seves Majestats de l’Orient. Moltes coses que us vaig demanar l’any passat jo també en som i en seré responsable durant un temps.

Així el primer que us demanaré serà un sac  d’energia i  de temps perquè mitjançant el  consens i el diàleg  poder millorar totes aquelles necessitats del nostre municipi. També us demanaré que no em falli la vista perquè pugui veure totes les necessitats de Pollença com fins ara, de la mateixa manera vos deman salut a l’hora de sentir, per poder escoltar totes les queixes i inquietuts dels pollencins i pollencines  per poder-li donar una resposta,  posar-hi remei o solució si en té.

El fet d’estar dins l’equip de Govern m’obliga a demanar que poguem complir amb totes aquelles inversions que ens vàrem comprometre i que el diàleg i el consens sigui possible dins el consistori pollencí, que tot i que alguns volen fer creure que no existeix, jo segueixo pensant que anam per bon camí.

Com és normal demanaré tots aquells tòpics que no es poden oblidar: feina per tots aquells que n’estan cercant i encara no en troben, que s’activi el petit comerç que és el motor principal de la nostra comunitat i de moltes famílies, que hi hagi salut i que s’aturin els atacs continus a la sanitat pública, que minvin els actes violents, que els joves siguin emprenadors i tenguin força i coratge per lluitar amb la realitat…i així tots aquells desitjos que demanen interiorment cada un dels ciutadans que viuen en aquest meravellós entorn.

Per desgràcia nostra  no em puc oblidar de tornar-vos demanar que doneu un poc de seny als que ens estan governant tant la nostra comunitat com a l’estat,  seny necessari per fer un canvi a les polítiques educatives que ens estan imposant, polítiques encaminades sobretot  a un atac cap a la nostra llengua, cultura i identitat. Deman un canvi, un canvi consensuat ,  si no volem veure com la lluita que varen fer els nostres predecessors fa 30 anys , no serveixi per res.

I com he demanat ja amb anterioritat: Que el millor del 2013 sigui com el pitjor del 2014.

Per molts d’anys.
Joan Ramon Mateu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s