Un rellotge amb molta corda

20131228-011603.jpg

Aquesta matinada, i just a temps perquè tot estigui a punt per a la Nit de Cap d’Any, s’ha produït la substitució total del conjunt del rellotge i campanes horàries del campanar.

Com és acostum, el batle Bartomeu Cifre, en una de les seves gestions “express” ha decidit substituir, no sols la maquinària del rellotge sinó també la tradicional esfera de busques per una digital. A més si no n’hi havia prou la campana que fins ara coronava el cap curucull de la torre del campanar, ha estat reemplaçada per dues trompes estèreo de darrera generació “si volen renou, en tendran a bastament” ha dit el batle, no sabem si referint-se a l’oposició o al nou sistema perquè sonin les hores.

El batle ha atribuït aquest canvi sense avis previ al fet de l’urgència d’aprofitar una oferta immillorable per adquirir el conjunt. “Me va arribar un flayer d’aquests per fer obsequis de Nadal, deia: por 1000 relojes digitales con el nombre de la empresa le regalamos un equipo de música. El batle va dir meam si no era el mateix 1000 relojes de polsera, que 4 que en fan 1000 de petits? Això evidentment ho va dir donant una argumentació massa llarga per reproduir dins un sol article, davant l’oratòria del batle l’empresa no s’hi va poder negar.

“La idea de posar el botonet que il·lumina l’esfera quan està a les fosques i és de nit al pulsador del grifó de ca’n Teresa ha estat nostra, es tracte d’optimitzar recursos. Un veïnat pitja per beure aigua i un altre pollencí pot veure quina hora és! Des del Pi ho trobam genial!” Digué Joan Ramon, afegint en veu baixa “de fet ara que no ens senten, si no hagués estat per aquesta pardalada del botonet el batle no haguera tornat a posar el grifó”

A més el batle ha fet inscriure a les esferes el nom “Tomeu Cifre”. Quan tota l’oposició li va demanar explicacions pel seu afany de protagonisme (bé tota menys el portaveu d’Esquerra, que encare intenta fer lligar aquest fet amb l’espoli fiscal) el batle va contestar “és el meu regal d’amic invisible pel sopar de Nadal de cosins, m’ha tocat en Tomeu, i és vera que havíem fixat un màxim de 10€, i que la serigrafia n’ha costat 12, però tampoc li volia retreure. Collons amb vosaltres… ni sorpreses te poden fer” referint-se al seu cosí regidor del PSM. Davant aquesta resposta el regidor del PSM va quedar sense paraules, no sabem si de l’emoció o de la indignació, “En farem un article” digué el portaveu d’Alternativa i els del PSOE “esperarem a meam…” suposadament “a meam què diu l’article d’Alternativa”.

La reacció més sorprenent, però, va ser la de UMP que a través del seu regidor Nadal Moragues ha demanat un rellotge igual pel Moll. La resposta del batle ha estat que s’estudiarà però que de moment els hi enviarà n’Alonso amb un megàfon i un rellotge CASIO perquè vagi cantant les hores “tecnologies de darrera generació i després diran que no justifica la seva dedicació exclusiva… si farà més hores que un rellotge!” Acabà rient el batle. Aquesta proposta està subjecte però al nivell d’aprenentatge lingüístic de regidor de noves tecnologies. “Resulta que per optar a una subvenció per comprar el CASIO, ha de dir un 33% de les hores en castellà, l’altre en anglès i les darreres en català, podríem dir que com el TIL” ha comunicat el batle als mollers. Pareix que en aquests moments el regidor en qüestió només tendria voluntat de cobrir un dels 33%, és evident quin.

La prova de foc, del nou rellotge pollencí, serà la Nit de Cap d’Any, “serà “estupendo” aprofitarem la megafonia també per transmetre la gala de Los Morancos i en acabar rifarem una porcella” segons paraules del Regidor de festes Miquel Llobeta, que entre aquest canvi i la carpa de la Plaça es mostrava molt satisfet.

MOLTS D’ANYS!!!!

20131228-234626.jpg

5 responses to “Un rellotge amb molta corda

  1. Bona inocentada, al manco ens hen rigut un poc, la del psm tambe ha estat bona, no com lo de alternativa

  2. Gracis ja me qued mes tranquil. Darrerament hi ha molts d assessors. Tal volta en roca i en joan ramon li poden fer classes de catala a nen alonso aixi ens ahorram algo

  3. No expressament Joan, emplea part de la dedicació exclusiva de n’Alonso per fer-lo fer d’assesor també.

    Despres també sabem que l’ha enviat al mercadet de segona ma de consell per mirar de treure un bon preu per la maquina del rellotge vella. Ah! i del que tregui li pagarà un curset de català.

  4. Aixo torna a ser una chapussa del batle, l’esfera del costat de la plaça vella ahir vespre ja no s’ilominava i era molt dificil llegir els leds..

    Chapussa, esper que algun regidor de l’oposició demani explicacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s