Postura PI (CiUxP i Lliga) al Ple ordinari novembre 2013

plenari2

1.- Aprovació, si procedeix, de l’expedient núm. 4/2013 de reconeixement extrajudicial de crèdits.

Queden pendents de pagament 29.300 € dels quals se n’han reconegut una factura de 840 € per part den Joan Cerdà El nostre regidor Miquel Ramon ja ha reconegut totes les factures que en podia justificar la feina feta, fosssin o no responsabilitat de les arees que n’havia estat responsable en anteriors legislatures.

S’aprova:
Vots a Favor: 8 (5 PP, 1 Lliga, 2 CiUxP)
Abstencions: 6 ( 1 ERAM, 1 PSM, 1UMP, 2 PSOE, 2 no adscrits)
Vots en Contra: 2 A.

2.- Aprovació, si procedeix, de l’ampliació del termini d’informació pública de l’expedient relatiu al Catàleg de Protecció del Patrimoni Històric Artístic Arquitectònic i Paisatgístic (Expedient núm. 5611)

S’amplia el termini d’exposició pública de 60 a 90 dies per fer al·legacions a l’aprovació inicial del Catàleg de patrimoni.
En el seu moment ens varen criticar per aprovar un catàleg sense donar la informació en temps suficient  per estudiar-lo. Llavors ja varem manifestar que per agilitzar el procés, consideràvem oportuna la seva aprovació inicial, al·legant que posavem dos mesos d’exposició pública perquè la ciutadania tingués més temps per fer les al·legacions que consideri oportunes, a més també ens varem comprometre a fer una reunió amb els tècnics que han duit a terme el catàleg, que per diferents raons no s’ha pogut fer però que es farà la setmana vinent. Avui aprovam augmentar el termini en 30 dies més per ajudar a la ciutadania i intentar un consens.
Aquest fet demostra que el que volem és un diàleg i consens amb la resta de grups municipals.

Aprovació per Unanimitat.

3.- Aprovació, si procedeix, de l’addenda al conveni signat dia 3 de gener de 2011 entre la Conselleria d’Educació i Cultura i l’Ajuntament de Pollença per al finançament de les obres d’ampliació de l’IES Guillem Cifre de Colonya.

Es fa una  ampliació de 45.000 euros de sobrecost al conveni que es va signar amb la CAIB per construir el nou pavelló del IES Guillem Cifre de Colonya.
Aquesta addenda no suposa cap despesa a l’ajuntament.

Aprovat per unanimitat

4.- Ratificació, si procedeix, del conveni entre l’Ajuntament de Pollença i la propietat en execució de l’acord adoptat per l’Ajuntament Ple, en sessió celebrada dia 29 de novembre de 2012, respecte l’aprovació definitiva del procediment de desafectació del tram del camí núm. 73 Camí de Cala Boquer, als efectes de formalitzar la seva permuta amb tram alternatiu

Fa prop d’un any ja varem votar a favor de l’aprovació inicial demanant que hi hagués un estudi exhaustiu per fer el nou trass del camí, perquè no afectés a possibles zones d’interès arqueològic.
En aquest Ple ha quedat de manifest que es farà un informe de Patrimoni del Consell Insular que serà el que dictaminarà si es pot fer el  nou tras del camí.

Aprovat
Vots a Favor: 9 (5 PP, 1Lliga, 2 CiUxP, 1 UMP)
En contra: 6 (2 A, 2 PSOE, 1PSM, 1 ERAM)
Abstencions: 2 no adscrits.

5.- Moció presentada pel grup municipal CiUxP de suport de l’Ajuntament a una educació de qualitat i compromís dels representants municipals per defensar aquesta postura

S’han defensat i argumentat les dues mocions alhora ja que l’exposició era el mateix.

Aprovada
Vots a favor 8 (5PP, 1 Lliga, 2 CiUxP)
Abstencions 9 (2 A, 2PSOE, 1 UMP, 1 PSM, 1 ERAM, 2 no adscrits)

6.- Moció presentada pels grups municipals PSOE, A, PSM-EN, ERAM i Regidors no adscrits de suport de l’Ajuntament a una educació de qualitat i contra l’aplicació del TIL i compromís dels representants municipals per defensar aquesta postura

Refusada, amb el vot de qualitat del batle.

Vots a favor 8 (2 A, 2PSOE, 1 PSM, 1 ERAM, 2 no adscrits)
En contra 8 ( 5 PP, 1 Lliga, 2 CiUxP)
Abstencions: 1 UMP

7.- Aprovació si procedeix, de la designació de representant municipal membre de l’òrgan rector de l’Entitat Urbanística Col·laborada de Conservació del sector UP-3 del PGOU Golf Can Porquer i de la constitució en escriptura pública de l’esmentada entitat.

Es crea una figura jurídica anomenada Entitat urbanística col·laborada de conservació, que gestionarà  els serveis de manteniment de la urbanització del Golf Can Porquer, aquestes despeses aniran a càrrec del veïns de la urbanització.
L’Ajuntament  tindrà un representat que serà l batle, a la comissió informativa varen demanar voluntaris per formar part de la entitat.
Es un conveni de 10 anys.

Aprovada
Vots a favor 12 (5 PP, 1 Lliga, 2 CiUxP, 1UMP, 1 ERAM, 2 no adscrits)
Abstencions A PSOE i PSM

8.- Aprovació, si procedeix de l’acord extrajudical envers el recurs contenciós administratiu interposat per l’entat Proyectos Urbanísticos DUVA S.L. (Actuacions judicials P.O. 43/2013) – Expedient núm 5524.

Se lleva de l’ordre del dia per tenir una reunió amb els regidors implicats y el bufet d’advocats y poder explicar com està aquest tema.

7 responses to “Postura PI (CiUxP i Lliga) al Ple ordinari novembre 2013

 1. Avui la premsa recoia que el batle de pollença va demenar perdo , que va aprovar una mocio en contra del TIL i que per primer cop tot el seu grup ho va fer.
  Bona feine la den Joan Ramon i en Martí, esper que seguesquin igual intentant que els peperos pollencins votin en conta del TIL, lo sltre són collonades que no serveixen de res , com si vos posau el tanga de verd.

 2. El posicioment del PI en el darrer Ple volia reflectir el sentiment de “jo també duc la camiseta verda”.
  Qui no ho entengui està en el seu dret però amb el sentiment expresat per “jo també…” Pens que queda prou clar..

  Per altte banda si serveix o no, també podem dir el mateix amb la reprovació, si la reprobació hagués servit per solucionar el problema del Til no dubteu que com va dir en Marti, ens haguéssim reprobat a noltros mateixos.
  Per cert, per dignitat i ser consequents en voler solucionar un problema que es el TIL, varem votar en contra de la reprobació.

 3. Dignitat i esser consecuent amb el que es predica, això signifoca la reprobació del batle. I perdona però si de cas som farsante i no pertany a cap grup polític. Si m’has d’insultar feu en singular que tot això ho pens jo tota soleta

 4. Una ets un farsant!
  I de que serveix fer una reprovació a un batle que va en contre dels que manen des del seu propi partit? Per reforsar-los?
  Jo no m’he posat la camiseta verda pel PP me l’he posada en solidaritat cap el mestres.
  La vostra politica de amb jo o contra jo, o reprovau el batle o anau contra l’educació… El PP Bauza a un extrem els altres a l’altre extrem… Content que el Pi estigui al mig, els extrems no son bons

 5. Ah molt bé, i de que serveix tot això qie dius? De res. Al PP tant se li enfot que vagis a manifestacions o duguis camisetes verdes, ho han demostrat. Vares sentir en Bauza a la sexta que deia que havien vengut vaixells i avions de Catalunya a la manifestacio anti Til? Sen foten i el que es mes greu diuem mentides per intoxicar la gent contra els mestres. No es aixo prou greu per trencar el pacte amb el PP? Sigui a Pollença o a Llorito, es igual. En Tomeu es el Pp, aixo no ho heu d’obviar. Me pareix una vergonya que un partit que diu qie esta contra el Til, que vol defensar la cultura i la llengua de les Balears, que vol benestar pels ciutadans d’aquestes illes tingui pactes am el partit que se vol carregar tot això. Ja no valen mes excuses, seguir apoiant al PP es esser igual que ells.

 6. Mirau jo vull una educació de qualitat per els meus fills, jo estic en contra del TIL i de la LOMCE, jo he anat a les manifestacions i he duit la camiseta verda. Però també vull que a Pollença se governi que hi hagi un govern que doni solucions. Crec que en Tomeu se va equivocar no anant a la assemblea de batles, però també se que no hi va anar per no votar lo que li deia el seu partit, ho porem entendre com un acta de rebeldia. En Tomeu ha reconegut el seu error, ha votat una moció que reafirma que l’Ajuntament de Pollença està en contra del TIl i que si es fa un acte amb aquest sentit hi anirà. Jo he llegit les dues mocions que es discutien, la presentada per el PI i la de l’oposicio son idèntiques només canvien en el punt de la reprovació. Que per cert Haver-lo reprovat no te cap efectuà practic. Per aques motiu a mi com a posible votant del PI me va be la seva postura. Estic cansat de redicalismes, de o tot o res. Ens estam allunyant cap els extrems i aixo no es bo. S’han de cercar vies de consens.
  Per acabar jo seguiré duguent la camiseta verda quant vulgui, i no tenc cap interès en que se reprobi el Batle del meu poble, ja que no hi ha altre alternativa de govern.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s