El PI durà al ple de Pollença una moció que reafirma el suport a la comunitat educativa i que insta al batle a mantenir aquesta postura

175.png

Proposta per les Illes ja va instar la setmana passada al batle Tomeu Cifre a enviar una carta a les Associacions de Pares i Mares del municipi per excusar-se de no haver anat a l’Assemblea de Batles.

El PI-Proposta per les Illes ha presentat al plenari de dia 28 de novembre una Moció de reafirmació del suport de l’Ajuntament a favor d’una educació de qualitat i el compromís dels representants municipals a defensar aquesta postura.

El Ple d’un Ajuntament és el màxim òrgan de representació política del municipi, on està representada la pluralitat de la societat i on es fixen les posicions que reflecteixen el sentir majoritari del nostre poble.

El PI recorda que en un Ple de Pollença ja es va acordar, per majoria, donar suport a la comunitat educativa en la seva lluita per una educació de qualitat, donar suport a que els canvis del model educatiu es facin per consens i a més es va rebutjar la implantació del Decret TIL plantejada pel Govern Balear.

Tot i així el passat 8 de novembre, el màxim representant de Pollença no acudí a l’Assemblea de Batles on es debatia la posició de tots els edils de Mallorca envers aquesta qüestió. Aquesta absència ha generat dubtes i malestar en el nostre poble i també entre els membres del PI-Proposta per les Illes.

És per aquest motiu que la setmana passada s’instà al batle Tomeu Cifre a escriure i enviar una carta a les Associacions de Pares i Mares de Pollença on explicàs la seva postura i el perquè no havia acudit a la cita després de rebutjar públicament el Decret TIL.

A més, el PI ha presentat una nova moció que es debatrà demà en el Ple de l’Ajuntament on es demana:

Primer. Reafirmar la posició de l’Ajuntament de Pollença a favor de la comunitat educativa, a favor d’una educació de qualitat consensuada i en contra de la implantació del TIL plantejada pel Govern de les Illes Balears.

Segon. Instar al Batle i a la resta de regidors del poble de Pollença a assistir, manifestar i votar d’acord amb la postura expressada pel Ple de l’Ajuntament a tots els fòrums i llocs on siguin convocats, sempre que actuïn com a representants del poble de Pollença.

En cas d’aprovar-se aquesta moció, la mateixa que s’ha presentat a municipis amb actuacions similars com són Sineu i Ses Salines, el PI no donarà suport a la petició de reprovació del batle per part dels partits de l’oposició ja que el partit considera que, aprovant la nova moció, es reafirma en la postura aprovada al plenari.

19 responses to “El PI durà al ple de Pollença una moció que reafirma el suport a la comunitat educativa i que insta al batle a mantenir aquesta postura

 1. Efectivament Pepe, el problema sempre és dels altres.
  Quedi clar, que no per xerrar de l’assemblea posi en dubte la seva tasca sinó tot el contrari, sempre he defensat i defensaré la feina feta per l’assemblea docent.

 2. Qui te un problema greu és l’assemblea el PP està guanyant la partida. L’assemblea perd força. La gran manifestació 100.000 persones, inclòs del PP varen anar i l’assemblea tenia força. Ara es desinfle, politització, refocalització????

 3. Una assemblea també és un lloc on es decideixen els temes per consens o votació;com es va acordar fer vaga el 8 de novembre i anar a donar el nostre suport als 37 batles que teòricament eren contraris al TIL. Si els que coincideixen amb la vostra forma de pensar no diuen el seu parer a l’assemblea tenen un problema.

 4. Pepe tenc molt clar que és una assemblea , un lloc on les diferents idees i maneres de defensar un front comú són aceptades, però pel que veig els assemblearis que puguin coincidir amb la nostra manera de fer, dificilment donaran el seu parer a l’assemblea.
  A més, la camiseta verda me la seguiré posant quan vulgui i no serà un anònim el que me dira si jo he lluitat o no per l’educació.

 5. Estic amb tu pollencí.
  Una moviment únic, històric pel fet de haver sorgit des d’abix començant pel PP i acabant pels que es postulen com a partits defensors a ultrança dels docents l’han polititzat. La mostra la poca gent que ja va anar a la concentració del Ple. La gent no es beneita i esta cansada de ser un objecte, una jugueta a merce dels antulls de 4 polítics iluminats.
  Entre tots vos ho heu carregat.

 6. Ja basta d secterisme , ja basta de ets dels meus o contra meu. Em sab molt de greu he recolçat la vaga els meus fills han deixat les aules buides hem anat a les manifestacions. Aquest debat fa oill vos esteis carregant el moviment social . Anem en cintra del til i no en contra de uns o altres

 7. Ah i per si no saps quines metides has dit: has mentit quan t’has vestit de verd o quan has dit que defensaves una educació de qualitat, i has mentit quan has dit que vols fer feina per una Pollença millor perque amb el TIL i la llei Wert que el teus socis de govern han aprovat Pollença no serà millor sino tot lo contrari.

 8. No t’equivoquis Joan Ramón, si algú està fent demjagògia es el PI, que predica el que no creu. Respondra a algú diguentli que fa demagògia es un clar intent de no voler respondra perque no sap que ha de contestar. En poques paraules el que està fent el PP des que van guamyar les eleccions. I voltros també ja que amb l’excusa de voler ajudar al poble feis tot lo contrari. Patètic i trist veure que dos mestres apoien a qui es vol carregar l’educació.

 9. Només aclarir-te Joan Ramon que tots els docents que volem i podem fer feina en la lluita per l’educació pública formam part de l’assemblea de docents,sembla que pel teu comentari en referència a mi no tens gens clar el que és una assemblea que no té càrrecs , i que si vaig parlar dia 8 és per que cap altre docent es va oferir per fer-ho. Com ja et vaig dir tots ens podem equivocar i efectivament ens vam equivocar al confiar en que les paraules en defensa de l’educació del batle eren veritat, ahir tots els grups excepte vosaltres i UMP vam rectificar.

 10. El batle tenia l’oportunitat de demostrar el que sent i el que representa anant a l’assamblea i vosaltres tenieu l’oportunitat de demostrar el que sentiu i que voleu fer veure que sou reprovant el batle.
  Cap dels dos heu aprofitat l’oportunitat.

 11. No se quines mentides he dit.
  Pero tampoc me ve de nou que seguiu amb aquesta demagogia.

 12. Si clar, sou una gent fantàstica! Per favor Joan Ramón no diguis més mentides. Estám farts de mentides home. Sigueu valents i digueu la veritat. Tu com a mestre hauries d’estar empagaït. Ja veig que no m’equivocava, el que voleu es poder pactar amb el PP a les properes eleccions, o no? Ai ai ai

 13. Ens acusau de ser cómplices d’aquest PP, efectivament. Nosaltres som complices, hem presionat al batle perquè hagi actuat d’aquesta manera, som complices de les seves manifestacions que en tot moment han estat en defensa d’un ensenyament de qualitat i en contra del TIL, som complices de les seves declaracionsi actuiacions abans de dia 8 ( que varen ser alabades per tothom) i també de les declaracions que ha fet per escrit, a la radio i sobre tot al Ple d’ahir. Hem pogut observar com després de dia 8 ha fet declaracions de rectificació, a més ahir ell es va disculpar, va acceptar la seva equivocació en diverses vegades, i això també ha estat gràcies a nosaltres.
  Qui coneix en Tomeu sap que si nosaltres no hi haguéssim estat, no hagués fet aquestes declaracions assumint la seva responsabilitat.
  Els que vulguin fer un altre discurs de cadires estan en plena legitimitat de fer el que s’ha de fer en aquests casos, però en aquests moments no hem d’embullar més a la gent.
  O vos hagúéssiu estimat més una reprobació sense les declaracions fetes pel batle?

  D’altra banda el que jo no faria mai seria, ja que en Pepe va reconeixer que se va equivocar quan va xerrar dia 8 a tots els docents, demanar que l’asseemblea docent el reprobàs, o que no sel tornàs deixar opinar, jo ni el partit que represent no som així.
  Som dialogants i cercam el consens en tot moment.

 14. Tots son opinions ja que veim que tu tens carència d’arguments.
  Sobre aquest tema el batle ha fet tot allò que li varem demanar. I el més important hem fet autocritica i hem assumit els nostres propis errors sobre el tema, cosa poc comú en el nostre Ajuntament.
  No som els unís que hem aturat reprovacions o dimissions de regidors del PP dins aquesta legislatura. Deu ser que hi ha més partits que son còmplices d’aquest PP.

 15. Sou patètics, no teniu arguments i sou complices de que aquest batle segueixi assegut. Vaig seguir el ple per la radio i en joan ramon hauria de fer-se mirar la poca credibilitat que teniu. Tant de bo us passi factura a les properes eleccions. Ha estat un error i no tornarà passar. Va dir el tio. Mirau a alcúdia, la batlessa del pp amb dos co….ns va votar i hi hva anar.
  Sou patètics, però molt.
  Però clar és culpa de l’oposicio.
  Feis fàstig.

  Ahh, i val més no entrar a valorar el tema de rull, michel, oliver, companys vostros no? O ara ja no?

 16. Bona feine, deixau anar aquest d alternativa que nomes volen crispar i seperar, ni volen ni saben tenir responsabilitats. La gent esta més que farta de les seves lliçons, sempre pareix que ho saben tot. Si el batlle a rectificat i es compromet a votar a favor la moció, que més volen? l’escarni a mig de la plaça?. Es tracta d’avançar i no dividir

 17. Ja podeu dir que en Miquel Ramon tenia una citació i que havia d’anar a declarar, o és que també vos engana a voltros. Que es que pasava per els jutjats i li ha fet il.lusió fer-lis una visita.

 18. Com ja hem explicat altres vegades els regidors del PI a Pollença estan representats pel regidor de la Lliga i dels regidors de CiUxP.
  Tot i això Proposta per les Illes (PI) com sabeu no se va presentar a les darreres eleccions per tant els 3 regidors que formen part del nou projecte (PI) quan actuen al ple de Pollença ho fan com a Lliga i com a la coalició CiUxP.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s