El PI respon (setembre i octubre)

Pi respon

 

Des de l’oposició sempre vàrem lamentar el fet que generalment en els plens mai dones temps d’arribar a les preguntes, les consideram d’especial interès per als ciutedans i una eina importantissima per fer una acció de control sobre el govern. Per això, en la postura al ple que publicarem el dia posterior al Ple, ja us vàrem avançar que en breu públicariem les preguntes que anaven dirigides als nostres regidors.

 

PREGUNTES CORRESPONENTS AL PLE DEL MES DE SETEMBRE:

PREGUNTES DEL GRUP ALTERNATIVA:

Pregunta 2: Pot el grup de Convergència confirmar o no que el projecte de l’auditori d’en Moneo va ser encarregat per l’anterior batlle Joan Cerdà (els record que anava a la seva llista)?

Sabem que hi havia un conveni entre l’ajuntament i el Consell, però nosaltres no podem contestar aquesta pregunta, si ho volen saber en exactitud, li poden demanar a l’anterior batlle.

Pregunta 10: Els regidors del PI han valorat la possibilitat de trencar el seu pacte amb el PP a l’Ajuntament?

No, a més no ens correspon als regidors prendre aquestes decisions, són altres òrgans del partit els qui ho haurien de decidir. És cert que ha estat un debat que ha sorgit dins el partit, tant en l’àmbit municipal com autonòmic. A Pollença creim que no podem rompre un pacte quan l’altre partit no ha incomplit cap punt d’aquest. Com ja hem dit si a escala autonòmica es decidís rompre, acataríem la decisió.

No consideren que és incongruent governar amb un partit que per una decisió política d’atac a la llengua catalana ha provocat una vaga indefinida en educació?

Nosaltres en tot moment vetllam perquè es compleixi el pacte signat per Pollença, intentant que es millori dia a dia.

No consideren que sent dos dels seus regidors a més a més directors d’escola la seva situació política resulta prou incoherent?

No, els dos regidors en tot moment han manifestat la seva postura contra el TIL.

Pregunta 15: Per què han substituït al personal municipal que esquitxava els camins per empreses privades? Han pres algunes mesures per reduir la utilització d’herbicides?

S’han reestructurat els serveis, camins passa a fer obres (al seu lloc que correspon) i esports passa a dependre de serveis. Es va decidir fer així per agilitat del servei, ara es fa tot de tira, sense interrupcions a la feina, es fa amb molt menys temps i la meitat de preu, també es fa tot d’urna quan surten les herbes, així es necessita menys quantitat de líquid per esquitxar, una primera mesura per anar cap al compliment de la moció en contra dels herbicides, que ja vaig anunciar que hauria de ser de manera progressiva.

PREGUNTES DEL GRUP PSOE:

Pregunta 3: En quin punt es troba el tema de les aigües de la Cala Sant Vicenç? Hi ha actuacions previstes?

Estam pendents d’un permís de la Conselleria de Medi Ambient, per part nostra (Ajuntament) ho tenim tot previst quan arribi aquest permís poder posar el tub tot d’una per poder dur aigua a la cala com cal.A la Cala hi ha una partida de 200000€ per dur a terme un projecte a alguns carrers, s’ha d’actualitzar clavegueram, xarxa d’aigua, enllumenat i soterrar cablejat, és un projecte molt necessari però que s’ha de començar quan arribi l’aigua a la cala i anar arreglant carrer par carrer de forma global, és un projecte molt ambiciós i urgent.

Pregunta 4: Ens poden explicar els motius que els han duit a separar l’àrea de cultura amb 4 regidors?

És un tema de distribució de les àrees, queda molt definit que ha de fer cada regidor, a més, fent feina amb equip no preocupa gaire aquest fet.

 

PREGUNTES DELS REGIDORS NO ADSCRITS (NO PODEM ESPECIFICAR DE QUIN DELS DOS):

Pregunta 3: En Martí Roca a un mitjà de comunicació va fer unes declaracions donant l’ultimàtum al batle que si dia 19 de juliol el batle no podia garantir l’estabilitat incorporant a CiU i a un altre membre a l’equip de govern des de la Lliga ferien un pensament per veure que feien. El titular de la notica era: 2 la Lliga mediota abandonar el pacto si el 19 de julio sigue en minoria”. Quina explicació dona als pollencins pel fet de no haver sortit de l’equip de govern donat que evidentment el batle continua sense voler una majoria?

Si però jo mai vaig declarar majoria absoluta, sinó màxima estabilitat i això es va fer incorporant a l’equip de govern els companys de CIU, (ara del PI), i també a UMP a la junta de govern.
Als ciutadans de Pollença els hi dic que som aquí per responsabilitat i per fer feina, ara més que mai!  potser ens podrem equivocar però feina en feim i molta, saps que és de fàcil abandonar u vaixell quan hi ha temporal, arrencar a córrer no és solució, s’ha de fer front a la situació i treballar cada dia perquè això millori… 

Pregunta 6: Ha fet una volta el regidor de l’àrea de serveis per can Conill? Està ple de brutor, sobretot per la part que dona a l’acera, que és per allà on la gent passeja. Pensa fer alguna cosa?

Si, Can conill no entra dins la ruta de feina, es fa per dietes extres, està bé la seva observació, perquè així la feina és més efectiva, tot d’una es va avisar a l’empresa i es va fer net.

 

PREGUNTES CORRESPONENTS AL PLE DEL MES D’OCTUBRE

PREGUNTES DEL GRUP ALTERNATIVA:

Pregunta 2: No hem detectat les noves formes d’actuar de consens i diàleg de l’equip de govern amb l’oposició que CiU va dir que faria a l’entrar a l’equip de govern. Ens poden explicar en que consisteixen aquestes noves formes?

El fet de que encara no s’hagin fet reunions amb l’oposició es causa de diferents causes alienes a la nostra voluntat,  i no perquè no les haguem volgut fer. Sabem que es pot millorar la relació amb l’oposició i així volem que sigui.

Pregunta 3: Segons el batle el canvi del representant de l’oposició a la Junta de  govern responia a l’acord amb UMP per l’aprovació inicial del pressupost al mes d’abril. El text d’aquelll pacte és prou clar i diu que “es valoraria el canvi previ consens amb la resta de grups”. Es poden explicar els portaveus de PP, Lliga, CiU i UMP quina valoració van fer per realitzar el canvi? Per què no han complit el seu acord de cercar el consens amb la resta de grup i ni tan sols ha hagut cap tipus de conversa amb la resta de grups.

Nosaltres en cap moment varem participar de la redacció, ni de l’acord:  “es valoraria el canvi previ consens amb la resta de grups” . Respecta a l’entrada d’UMP a la JGM és un acord d’UMP i PP.

Pregunta 4: Com expliquen que un Bé d’Interés Cultural com la fàbrica de Can Morató no es trobi al Catàleg de Patrimoni. Els grups que van votar a favor de l’aprovació inicial del catàleg tenien coneixement d’aquest fet?

En teníem coneixement, assabentats que era una aprovació inicial.

Pregunta 6: Al ple de juliol el batle va dir que els informes que s’havien de fer respecte a l’auditoria, aprovats per unanimitat al ple de febrer ja es trobava en marxa. Segon CiU al mes d’agost, fer aquets informes aquests informes a la màxima brevetat possible era imprescindible per pactar amb el PP. Ja han passat vuit mesos des de l’aprovació de la moció i tres mesos des de que CiU va entrar a l’equip de govern però continuam esperant aquests informes. Ens poden explicar com és possible aquest retard a un tema tan greu? Ens pot explicar CiU com ha pactat amb el PP sense aquests informes i que encara no s’hagin fet? Ens poden donar una data concreta de realització d’aquest informes?

Per raons de feina no s’han pogut fer, tot i això nosaltres varem manifestar que sortiríen durant aquest any.

Pregunta 16: Per què les subvencions de l’àrea d’esports no inclouen les activitats realitzades en octubre i novembre?

Les subvencions a partir d’ara per poder cobrir els terminis i poder fer el pagament a final d’any faran referència justificativa del mes de desembre al mes de desembre, per tant no es cert que els mesos d’octubre i novembre no estiguin inclosos dins la subvenció d’aquest any.

PREGUNTES DEL GRUP PSOE

Pregunta 15: El regidor d’esports es va comprometre a explicar el projecte de reforma del poliesportiu del Moll un cop aquest està enllestit. En quin punt es troba aquest projecte?

Esperam que en dues setmanes com a molt pugui estar,  i així poder fer la reunió compromesa.

fira verda

fira13

51 responses to “El PI respon (setembre i octubre)

 1. I tu per quin motiu suposes que he d’estar afiliat al PI de Pollença? De tota manera gràcies per la resposta.

 2. Bon dia Afiliat 3.0, supòs que no deus estar afiliat al PI, perquè sinó ja sabries que estàs convocat a una assemblea extraordinària.
  També suposam que no segueixes els nostres mitjans de comunicació, perquè també sabries que no estam d’acord amb què el batle no anàs a l’assemblea, de fet el PI prefereix la valentia de batles com per exemple el de Manacor, Sencelles, Banyalbufar, Costitx, Ariany o Porreres.

 3. No creis que després de cinc dies i amb tot el que ha passat aquest cap de setmana, ja fa falta un article dedicat a la covardia del batle? o compartiu aquesta covardia?

 4. En aquest enllaç podeu escoltar la resposta dels regidors davant l’actitud del batle
  h ttps://www.youtube.com/watch?v=gzQZ0rPdFto

 5. Bon dia a tots!!!…. aquesta situació que vivim com a poble és molt lamentable. A les darreres eleccions, des de Cxi, demanàveu Seny!!!…. i hem de reconèixer que aquest és el que manca, especialment, a la nostra classe política.

  Té raó en Rafel Covas quan parla de l´importancia de les formes en fer les coses i del comportament que a de tenir un representant públic o institucional. La crispació, els insults, caure amb les provocacions de forma tan ingènua i tenir reaccions viscerals no ajuden a representar i significar les pròpies conviccions. Puc entendre alguna reacció, com per exemple, la del regidor Garcia. Ja coneixem com és i actua (i si no que els hi diguin a la gent del PI). Però cal entendre que a de ser molt dur haver fet davant els seus companys docents una defensa de la postura municipal i que després el Batle del Juma s’amagués i no donés la cara, en una acte de covardia i vergonya sense precedents a la vida política d´aquest municipi. Més lamentable han estat les formes d´altres regidors que han creat un mal referent d´actuació que no es bo per serena la crispació i urgències que patim com a poble.

  També té raó en Joan Ramon quan diu que el gran exemple donat pels docents i estalonat per gran part de la societat de les Illes pareix que ha caigut en un escenari de crispació, d´impotència, de manca d´idees i de precipitació que poc o gens està ajudant a les legítimes i justes reivindicacions contra el TIL. Esperem que hi hagi una rectificació en la direcció i no es perdi ni la cohesió ni la complicitat necessària per continuar, amb més força si cal, la lluita per la dignitat de l´educació i la cultura.

  Dit tot això, i crec que no soc sospitós (si veieu els meus comentaris en aquest blog), penso que l´actuació de´n Tomeu del Juma és totalment injustificable. Una persona que actua com ho ha fet en Tomeu i no demana disculpes públiques i rectifica no pot ser Batle de Pollença. Després de les explicacions que ha donat, privadament, crec que la seva actuació no va ser correcta. Hauria d´haver delegat la representació si no hi podia, volia o interessava anar a l’assemblea de Batles i no ho va fer. Fins i tot podria haver tingut l´iniciativa i consensuar una moció alternativa si la proposada no s´adaptava a la defensada pels 16 dels 17 regidors municipals. Així crec que els regidors de la LLiga i CIUP (PI) han de ser conseqüents amb el pacte signat i, tot i que no hi ha alternativa de govern davant la negativa dels altres partits de l´oposició a governar (fet insòlit i tampoc sense precedents en aquest municipi), han de deixar de donar estabilitat i recolzament al govern del PP. En Tomeu Cifre Ochogavia ha de decidir (aquesta facultat li varen atorgar les urnes): ho reconeix públicament el seu error i demana perdó el poble de Pollença o no es pot recolzar el govern d´una persona que no compleix amb el seu poble i no el representa.

 6. Bé Covas simplement volia comentar el que ja t’he dit a al Fira per a que tothom que segueix el debat tingui tota la informació. Quan el batle em va saludar li vaig dir que m’expliqués la seva no assistència a l’assemblea de batles i em va dir que que el feia en aquell moment. Li vaig dir si tenia problema en que la seva explicació fos escoltada pels pares i docents que havia i em va dir que cap problema.Els que eren allà, com els vostres regidors en Joan Ramon i Martí, crec que poden confirmar a aquest mateix bloc que va ser un diàleg totalment respectuós per totes les parts i no entenc per què sembla que us ha molestat.

 7. No puc opinar perquè no hi era, però entenc que a vegades es puguin perdre els papers, perquè aquesta situació ja dura massa! A més el senyor batle (to irònic) pareix que se’n riu de noltros! Aquest és un altre sisi! Per lo que he llegit avui es passetjava amb un floc verd! Ha de tenir barra!

 8. Per lo que jo se Loli, hi va haver una diferencia entre en Pepe i en Sureda, que en Sureda ho va fer amb educació i en Pepe no.

 9. Si se vol aconseguir cualque cosa, no basta que ho fagi una “persona normal”. Precisament el que el batle havia d’expossar a l’asemblea, ja ho haviem dit 100.000 “persones normals” i no se’ns va fer cas, per això era tan important que ho fes el batle, per que no és una “persona normal”.

 10. No se que va fer ni que va dir tan greu en Pepe al batle, però algú ho ha de fer! I això que no és un ciutadà normal, que com a regidor no ho havia de fer així? Que estas dient que la classe política sou un estament diferent? I dic estament no classe social, que ja va be també, perquè pareix que estem a l’antic règim! Aquí sempre reben els mateixos, perquè en Sureda d’Esquerra també el va increpar i no veig que ningú es posi amb ells.

 11. Veig que el problema és que no entens pa diferència que hi ha en ser regidor. El que feim APIMAS, colectius de mestres i/o ciutadans en general o trob d’allò més lloable. Possiblement la única eina més o manco efectiva és anar a protestar i escridassar als polítics en els actes.
  Però t’agradi o no Pepe, tu no ets un ciutadà qualsevol, tu ets regidor i en aquell moment havies de ser fora del convent com a tal, supòs que això ho entens.
  Així com al batle, perquè jo també vaig xerrar amb ell al carrer sense haver de fer tant de trui, li vaig dir que la seva actuació no tenia justificació possible, partint de la premisa que ell a l’assemblea no representava a ell mateix ni al seu partit, sinó al seu poble. Tu pel fet de ser regidor has de guardar unes formes i no te pots comportar com un ciutadà més, ets un representant del poble i a més tens moltes mes eines i procediments al teu abast per fer arribar el teu mal estar al batle, baix el meu punt de vist el que vaig veure allà, a nivell de representants del poble va ser molt trist. Ara bé és la meva opinió.

  I per acabar que quesi clar que per dir que no me va agradar la teva actuació, no dic que m’agradi lo que va fer el batle al matí ni alguns regidors del PP a l’entrada a l convent. Tampoc estic dient que les protestes dels mestres i ciutadans allà presents no m’agradassin… Tu no ets un ciutadà qualsevol i menys durant un acte de l’Ajuntament.
  Que quedi clar a fin de desembullar abans que embullis.

 12. Bones Covas és clar que hi ha decisions que s’han de prendre als organismes que toca, i esper que les prendreu, però també és clar que es pot opinar de manera individual sense necessitat de reunir a ningú, al manco quan es tenen les coses clares.
  Respecte a això que dius de” fer actuacions tan individualistes i poc respectuoses cap als ciutadans com les que tant tu com el batle protagonitzareu ahir.” Em sembla lamentable i per la teva part que posis a la mateixa alçada el que va fer el batle al que va passar a la inauguració de la Fira i faltes al respecte a un bon grapat de gent. El que va passar a la inauguració de la Fira no va ser ni individualista ni poc respectuós. Va ser una conversa respectuosa entre el batle i un grups de ciutadans, vam parlar a més del batle representants d’apimas, mestres i al manco dos regidors, en Miquel Àngel i jo.

 13. Quin show aquets d’A… Amb el paperillo d’ahir d’en Pepe, a l’altura del del batle i com per els papers aquí i en el seu bloc contestant als que no pensen com ell… Per llogar-hi cadiretes!

 14. Joan CC. Ni tu ni en Pepe ni A vos cregueu ni per un moment que teniu cap dret ni civil ni moral de demanar res i manco dirnos el que hem de fer.

  Voltros primer de tot heu de demanar disculpes per tote els insults, atacs fanàtics i mala educació del vostre numero 1 algo del 2 etc. Cap a la gent de CxI i especialment cap al nostre regidor.

  Crec que CxI no hem de fer mes que ignorarvos o com a mínim tractar vos amb la mateixa “educació” que voltros demostrau.

  Alternativa representa tot el que la nostra gent no vol per pollença.

 15. No hi era ahir capvespre, no se que va fer en Pepe exactament. SI va protestar sense violència em sembla be. Això es una lluita per els nostres drets i els drets s’han de conquerir i defensar ningú els regala. Et puc dir que ni per el wasap ni per el correu cap membre d’Alternativa s’ha queixat de l’actitud dels nostre regidor.

 16. Crec que no he faltat el respecte a ningú i menys a Joan Ramón al qual tinc molt de respecte, sobretot per la tasca de director de Miquel Capllonch. Evident que en Joan Ramón està en tot el dret del món de donar els molts d’anys, però crec que més important que això es donar resposta al batle. En Pepe i Alternativa demanen que retireu el suport al batle, estam en el nostre dret, ningú diu que ho hagin de fer els regidors sense consultar a l’assemblea però també crec que l’actitud del batle es mereix qualque cosa més que un molts d’anys per la fira.

 17. Joan C C
  Respecte en tenc per tothom i en cap moment m’he amagat de res, el que passa es que les coses se fan una després de l’altre, per sort, a més a més de seguir el nostre blog i contestar molt gustosament, tenc altres feines i activitats per fer. Vull dir amb això que les teves consideracions cap a les meves intervencions de si plou o no, pens que no són adequades.
  Respecte a com actua al PI vull dir que ja s’estam convocant els diferents òrgans del partit a nivell municipal. Per analitzar la situació i pendre determinacions. Que la nostra situació no es tan simple com fer un comunicat i quedar tan amples.

 18. Joan CC. En Joan Ramon ha donat els molts d’anys, no crec que hagi perdut mai el respecte a ningú.
  Crec que hauries de repassar els comentaris d’en Pepe, meam que demana o que manda a fer als altres. Pot ser entendras millor el meu comentari.
  I no passis pena noltros no Dona’m lliçons, ni deim a cap altre partit el que hauria de fer o no.

  Joan molts d’anys.

 19. Joan Rafel, no val l’excusa de l’assemblea,. Ja és clar que els vostres regidors no poden prendre decisions per ells tots sols, però el que si poden fer el dir que el que ha fet el batle es una presa de pel a tots els pollencins. Que surti en Joan Ramón parlant de la fira i la pluja sembla una presa de pel. En aquest tema el que estau fent de moment es amagar el cap com una estruç. I deixem dir-te que el nostre regidor no actua de forma individualista, no crec que ens pugueu donar lliçons sobre assemblearisme .

  Ara si!! Molts d’anys per la fira a tots el Pollencins (inclòs en Pepe que pesi a qui pesi també o és).

 20. Pepe jo si fos un regidor indecent i malalt com tu faria lo mateix.

  O faria lo que he predicat i no vendria mes a fer nosa a aquest bloc com has dit varies vegades.

  No crec que cap
  Regidor del pi tengui cap necessitat de contestar a un maleducat malalt fanàtic i que ha faltat tantes vegades al
  Respecte a la del pi.

  Finalment i esperant que no me contestis com has dit que no faries, be com tantes mentides que dius, convidar te a no participar mes a aquest bloc com tant has predicat. I si tant poc t’agradam els Pollencins te convid a partir que aqui fas mes nosa que servei.

  Un besso i bona fira a qui se sent Pollenci.

 21. Primer de tot vull desitjar a persones, frikis i trolls, pollencins tots una bona fira i molts d’anys.
  Pepe, el Pi-Pollença, és un partit molt plural, no hi ha un pensament únic. Amb això vull dir que no ho tenim tant senzill com altres partits per anar fent manifestacions i pendre desicions trascendents a la lleugera.
  Davant la jornada d’ahir, que com ja han batiat, el que per tu son frikis, com trista per la classe potíca del nostre poble, jo pens el mateix; el nostre partit no n’és indiferent i per això ja s’han posat en marxa els diferents òrgans de poder del partit (gestora i assemblea). Per poder donar veu a tothom, analitzar la situació i actuar en conseqüència.
  Supòs que la nostra manera de funcionar no te deu agradar pel simple fet de ser la nostra. Però et deman que el manco la respectis.
  Com comprendràs ni jo com a membre del PI, ni tant sols els regidors tenen potestat per decidir i fer actuacions tan individualistes i poc respectuoses cap als ciutadans com les que tant tu com el batle protagonitzareu ahir. Creim en una manera més moderada i representativa dels nostres afiliats i votants de fer les coses.
  Lo dit molts d’anys i bona Fira!

 22. Pepe tu tampoc gas contestat a les critiques que t’esta fent tot u poble del teu lamentable espectacle d’ahir. Ets el prota de la fira.

  No to dic de votant a líder de A.to dic de ciutadà avergonyit de un representant a representant del poble.

 23. No contestes a la meva pregunta Joan Ramon. Consideres que les explicacions que ha donat el batle justifiquen la seva absència a l’Assemblea de batles? Fareu alguna cosa més que lamentar-ho?
  No sé d’on treus això de la discrepància, mal entesos i conflictes dins la comunitat educativa. Et feim aquestes preguntes de portaveu d’A a portaveu de CiU no de docent a docent.

 24. J no demanis que els alternatius sabin de costums pollencines… Molts d’anys per la fira.
  Per cert en Sánchez va fer el primer símil amb en marianico treguent “los chuches”!

 25. Pareix ser que ahir va ser un dia molt trist des del punt de vista polític pels pollencins.
  Començant el matí per un batle inuTIL incapaç de saber que significa ser el representant dels pollencins. I acabant per l’espero estic espectacle que oferí en especial el portaveu d’alternativa que s’oblida de que es regidor inque no pot monta l’espectacle que protagonitzà a l’entrada del convent, a no ser que la seva única intenció fos escenificar un dels episodis mes trists que he pogut viure per poder captar alguna vots. En definitiva un en la sintonia de l’altre demostrant la baixesa de la politica pollencina i com a màxims exponents, en extrems oposats, de patetisme de la classe politica.
  Amb aquest desolador escenari cal, Joan Ramon, que agafeu el bou per les banyes i demostreu coherència, valentia i dignitat. Rompre amb el batle per no ser còmplice de les seves males pràctiques i a la vegada fer una oposició responsable i digna allunyada de les dèries esquerranós es i fanàtiques d’en Pepe.
  Valentia i endavant!

 26. Estimada Una
  De cap de les maneres faig ni vull fer com en Rajoy.
  Simplement vull donar el molts d’anys per la fira com s’han donat sempre a Pollença.

 27. Primer de tot vull dir que lament que el nostre batle no assistís a la reunió de batles d’ahir al matí per donar a conèixer quin és el sentiment de la comunitat educativa del nostre poble.
  Després també cal dir que en aquests moments el que està passant és una discrepància dins la comunitat educativa, el que s’havia aconseguit fins a la data de la gran manifestació a poc a poc es ca desfent.
  Els mals entesos i els conflictes entre persones que van contra el TIL i que fins fa dos dies anaven de la ma estan a l’ordre del dia.
  Cal que reconduim aquesta situació i que tinguem més seny que els que ens estan imposant el TIL, sabem que estam lluitant contra un mur de granit i que és gaire bé impossoble fer-hi cap esquerda però el que no podem fer és lluitar entre nosaltres.

 28. Joanet Ramon rei, que fas ara com en Rajoy que llueve mucho? Jajaja, supòs que es una broma no? Lo qué heu de fer ara estimats, es esser consecuents amb el que predicau, si no perdreu tota credibilitat i em donareu la raó, que no voldria tenir. Sigueu valents!

 29. Bon dia a tothom
  Primer de tot desitjar-vos una bona FIRA.
  Esperem que la pluja que ha fet avui vespre no distorsioni el desenvolupament de la fira i ho mirem per la part positiva ja que estam necessitats de pluges.

 30. Lo que va ser lamentable va ser l’imatge que vas donar ahir al Convent amb les envestides al batle, que tot i no tenir justificació (El batle dic) la teva actitut tenint en compte que ets un regidor va ser patética, i és el que més comentava la gent ahir vespre.

  Ara que despres de veure el video de les meravelles que vares xerrar del batle ahir a Palma, que te degue costar un ou, i la cara de coio que se te degué posar quant no va apareixer i tu vares quedar com un coio…… jajajajajjajaja

  Supos que a part de les lamentables situacions dels membres de Alternativa que cada dia s’omplen més de glòria com en Pepe ahir a Palma, en Sanchez predicant lo que no creu, en Joan C.C. i les seves opinions personals, i alguna que altre mestre de institut afina al partit que crea situacions lamentables i a sobre no les afronta…… Esper que els membres de la directiva de CxI comencin a posar les coses clares i a fer que el Batle deixi de posar en evidència a la resta de companys de govern.

  I sinó crec que vos heu de plantejar deixar-lo totsol, ja que el partit a nivell autonòmic esta sabent estar a l’altura en tots aquests casos.

 31. Ara que ja haveu escoltat les explicacions del batle respecte a la seva espantada de l’assemblea de batles, quina és la vostra opinió? Fareu alguna cosa més que lamentar la seva actitud?

 32. Pens que el batle deu una explicació convincent a tot el poble, i si vosaltres encara no li heu demanat per telèfon crec que ja feis tard, però be es una opinió personal

 33. I que fareu si no vos dona explicacions convincents, dimitireu o tragareu ? Ah no, segur que seran convincents ! sigui el que sigui, segur que seran convincents, hi pos messions. Si no es hora al metge serà una avaria al cotxe, i si no serà una reunió inajornable. I si no ha delegat en ningú dels altres 15 regidors (no cont al sr. Alonso)… no hi ha pensat. Convincent, segur.

 34. No sé a què et refereixes Afiliat 2.0 amb això de plorar però jo lo de pagar les cerimònies no me va ni me vé. A jo lo que me fa sentir que m’estàn prenent el pel és dir que baixan els imposts quan tots sabem que no és veritat. I no me vengueu amb els tres euros que això si més no és patètic, sobre tot després d’haver pagat les contribucions aquest any que, al manco en el meu cas, han tornat a pujar.

 35. Estimat Joan, no sabem si segueixes el nostre twitter. Pot ser hem estat el primer partit que hem parlat de l’absencia del batle a la reunió de la FELIB. A la piulada ja hem manifestat que esperam que el batle ens doni un motiu de suficient pes que justifiqui per haver faltat a la cita.

  Val dir que tots els batles del PI hi han estat presents. I des del partit s’estan preparant accions i activitats en relació al TIL.

  P.d. Des de la Punta pots seguir la nostra activitat a Twitter.

 36. “On no ho faré es al bloc dels falsos pollencíns, falsos politics i egocentristes malalts. Aquests que fan una politica generalista de quedar be i protestar per tot, pero desarrelada de Pollença on els seus membres no formes part en general de la vida i sentiment del poble”
  Jo si fos d’Alternativa, que no ho som, estaría ben emprenyada amb tu, Jaume Gual. Crec que t’has passat tres pobles amb aquest comentari. Que significa per tu “formar part de de la vida i sentiment del poble”? Que he de deduir d’això que dius “falsos pollencins”? Qué és un fals pollencí? Es que me pareix tan ridícul tot això que dius que m’agradaria que m’ho expliquessis

 37. Per cert la “pressió” dels regidors del Pi no ha estat suficient perquè el Batle votés en contra del TIL

 38. I dir plorar perquè l’Ajuntament deixi de pagar les cerimònis i les fassi pagar a aquells que les volen fer no és un insult?

 39. A veure, no són els 3 € que ens rebaixaran, són els 300.000 € que NO TINDREM ELS POLLENCINS PER ALGUNA COSA NECESSÀRIA, com per exemple ajudar a famílies que ho pasan molt malament en aquest poble, per si algú no ho sap. Jo renuncii gustosament a aquest tres euros, que tan sols no basten ni per dos cafés, a canvi de que aquests 300.000 s’emprassin per pal.liar necessitats dels pollencins, que ben segur que n’hi ha moltes. La demagògia barata és dir que ens han baixat els impostos, més que demagògia es directament un insult.

 40. Ostres en Sanchez al més pur estil Rajoy amb “los chuches”… Dir que baixar 3€ a cada familia costa 300.000 € això si què és demàgogia! perquè no dius quantes families son? Perquè la cosa ja canvia?
  És com dir que casar-sa a Pollença val 100€, val 100€ si vols cerimoni, casar-se no val res!

 41. Menys mal Jaume que la teva veu no es la Lliga! Són més propis d’un membre d’un partit d’extrema dreta. De totes formes pots seguir lladrant en aquest i altres blocs, al nostre també. Ja veiem que es com una forma de teràpia per treure les teves frustracions i que no afectin als teus clients. Tot i que hi psicòlegs molts bons a Pollença!
  Això si, per molt que et pesi, els membres d’Alternativa son tan pollencins com els altres i formar part del sentiment del poble es formar part del teu sentiment val més partir.

 42. Voltros confoneu massa vegades els comentaris que feim alguna a aquest bloc amb les postures oficials de CxI, que ja m’haniria be que ho fossen començarien a xerrar clar.

  Jo coment el tema que vull, i per jo i l’educacio de les meves filles el tema de la vaga me preocupa molt més que els 3 euros de la bassura que ja me va be que mels llevin.
  I el vostre regidor predica el que no creu una i una altre vegada. I encara el manteniu, supos que perque els regidors dels altres partits no son tan viscerals ni maleducats obsessionats i malats com el “Señor Garcia”.

  Per tant vos agradi o no i mentres aquest bloc sigui obert jo continuaré diguent el que me sembli. Ja que és a l’unic lloc que puc fer-ho, be al bloc del Psm també.

  On no ho faré es al bloc dels falsos pollencíns, falsos politics i egocentristes malalts. Aquests que fan una politica generalista de quedar be i protestar per tot, pero desarrelada de Pollença on els seus membres no formes part en general de la vida i sentiment del poble.

  Au ja m’he quedat agust, ara podeu lladrar. Jo vaig a fer feina que hem de servir als clients.

 43. Molt bé Jaume Gual… això són arguments de categoria. Plas, plas, plas. Te xerren de taxes i tu surts amb la vaga. Fabulós. Visca el liberalisme del PI que s’afica amb el que ha de fer o no les famílies amb els seus fills. Duis una carrera fantàstica, seguiu així. El triomf serà apoteòsic. Però del predicar el que no es creu del senyors Roca i Mateu, mestres i socis del PP, ni mu. Made in “Incoherència i Desunió + Figa Personalista”.

 44. Uep en Sánchez. No has dimitit encara.
  Regalen bosses de chuches? Jo puc comprar moltes bosses de bassura amb aquesta petita rebaixa. I mes si se fa al final tot el que proposa CxI.

  Pero xerrant de temes
  Demagògics. Com duis la vaga avui? Perque molt de defensar la vaga els professors pero el teu fill senyor Sánchez crec que no ha fallat no un
  Sol dia a classe!! Predicam el que no creïm.

 45. Home Convergent! Així com vaig reconèixer que en la moció d’ERAM i podia haver un punt de demagògia també t’he de dir que un punt de demagògia fas tú quan atribueixes la baixada de les taxes sols als regidors de CXI i la lliga, crec que qualque cosa i tenen els vostres socis de govern i UMP . Arguments com aquest mostren que no vos creieu que estau dins un equip de govern, si fos així assumiríeu lo bo i lo dolent ( si es que aquesta rebaixa es pot considerar bona ( nosaltres pensem que no com ja hem argumentat al ple i al bloc). Tampoc vos creieu lo del consens, si no es presentarien les propostes com aquesta de forma precipitada i sense cercar el consens amb el altres grups ( llevat dels que vos asseguren la majoria).

 46. Regalar una bossa de xuxes a les families a canvi de 300.000 euros en inversions és simplement electoralista ho mireu com ho mireu.

 47. Bon dia!!!. el primer que cal fer es donar l´enhorabona els regidors de la LLiga i CiuP per haver aconseguit una rebaixa en el rebut de les taxes que pagarem tots els pollencins. Son tres euros….algún pot sembar-li poc, ho es, pero no ho és el fet/el gest de que l´Ajuntament hagi pres la direcció de alleugarir la càrrega impositiva als ciutadans. I tampoc ho és el fet que el PP compleixi amb un dels acords reflexats en el pacte de govern. NO basta, està clar però es una passa positiva.

  Resulten, com a mínim, curiosos certs arguments que dona l´oposició més concretament els de alternativa: la priorització. Així afirmen que no s´hauria d´haver fet aquesta rebaixa en els rebuts de fems quan hi ha altres coses per fer més importants. I tant que n´hi ha per fer!!!. Sembla com el d´ERAM que deia que no volia cap pista de padel perque encara hi havia barreres arquitectòniques. On és el llimit?…perque amb els mateixos arguments penso que és indecent cobrar un sou, sigui com a regidor en el govern com a l´oposició, fins que hi hagi ciutadans patint els greuges que els hi causa l´administració …. i la llista el llarga!!!.

 48. Bona feine, supòs que hi ha gent que no li agradaran les respostes, o millor dit, no li agraderà que contestem però cal seguir , contestant i fent feine, sense entrar en fòbies i prioritzant la tasca pels ciutadans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s