Reunió amb Assemblea de Docents

image

Avui mati, com ja anunciarem ahir, hi ha hagut una reunió entre representants de l’Assemblea de Docents (Marina Llobera i Guillem Barceló) el batle (Tomeu Cifre) i el regidor d’educació (Martí Roca).

En aquesta reunió Martí Roca ha escoltat atentament els membres de l’assemblea i els hi ha mostrat tant el seu suport com el del PI al col·lectiu docent i a les seves reivindicacions

En aquesta reunió, a més, el nostre regidor a posat l’àrea d’educació a la seva disposició per allò que sigui necessari, sobretot quant a la creació i coordinació d’un banc de reforç pels cursos que trobin adients, oferint espais públics com centres culturals, escoles a partir de les 17h cada dia feiner i també dissabtes matí.

Per acabar remercar que tant els representants de l’Assemblea de Docents com de l’Ajuntament han mostrat la seva preocupació cap a la situació actual i el desig que es solucioni amb la màxima brevetat possible.

17 responses to “Reunió amb Assemblea de Docents

 1. Els fets d’avui comfirmen que tot va quedar amb una foto. I ara, quina és la següent pasa? Si el batle no defensa les mocions que aprova el ple, a quí representa aquest senyor?

 2. A mi també me n’han contades un parell del Sr. Roca que …..
  Si la crítica l’heu de veure com a manies personals estau arreglats.

 3. La majoria de mestres volem el millor per els nostres alumnes i hem fet sacrificis i en ferem . Llastima que gent utilitzi els xats per expresar les seves manies personals. No nomes pollenca se ha posat damunt la taula opcions per recuperar el temps, pero es molt facil criticar i aprofitar per dirimir problemes personals

 4. La postura del regidor i director Roca ha estat bastant llastimosa en algunes ocasions d’aquesta vaga. La darrera, la proposta d’organitzar grups de professors voluntaris que fessin classe a partir de les 5 a dependències municipals. Es a dir, organitzant escamots d’esquirols des del propi Ajuntament mentre des de l’escola diu que dona suport a la vaga. Kafkià.

 5. Senyor “Mestre” el que va fer el regidor és el que havia de fer com a regidor de l’àrea i com a persona compromesa amb aquesta causa, posar l’àrea d’educació a disposició de l’assemblea de docents i prestar l’ajuda que fos necessari a l’assemblea de docents, a més de llençar una proposta per facilitar unes accions que de fet alguns professors ja fan a nivell particular com per exemple n’és el cas de l’IES Guillem Cifre. Però que també sigui dit de passada, com a proposta que és si d’accepte bé i sino també.
  Perquè amic “mestre” el que hagués estat anar a fer-se la foto era anar a la reunió mans buides, però això sí, amb la camiseta verda. Nosaltres volem ajudar a solucionar el conflicte, les fotos millor per altres.

 6. El regidor d’educació, ha anat a fer-se la foto i fer una proposta aliena als mestres, que no compartim.

 7. Bon dia a tots.
  Mestre: Tens raó que potser hauria d’haver duit la camiseta, però també algun dia la de rentar. Bé bromes a part, més enllà de si du o no la camiseta en un moment determinat, és lamentable dubtar del suport que en Martí com a persona, com a professional, com a regidor i com a membre del nostre partit ha mostrat cap a la causa. De fet les seves propostes a aquesta reunió en son un clar exemple.
  Ara bé si tot s’ha de mesurar en si du o no la camiseta o aixeca més o manco el braç a la votació… ens sap greu però ni ens interessa ni estem preparats per un debat d’aquest indole.

 8. Afiliat, he fet una pregunta molt sencilla i és: com és que en Martí, director d’un centre educatiu i suposo que docent que dona suport a la vaga, a una reunió com aquesta no va escenificar aquest suport duent la camiseta verda?
  No entenc per què davant aquesta pregunta m’heu de respondre de si tenc o no tenc problemes. Teniu aquest blog perquè la gent vos faci preguntes, suggeriments,etc, no? Idó quin millor lloc hi ha fer una pregunta que afecta a un regidor del vostre partit al vostre blog.
  Gracis.

 9. Si no t´ha quedat clar tens un problema “Mestre” o, millor, un parell perque mal asunto si no identifiques els qui opinen igual que tú.

 10. Com és que en Martí no es va escenificar en aquesta reunió duent la camiseta verda? a quin costat està?

 11. Ahir vespre hi havia molta gent de Pollença a davant la conselleria, enhorabona a totes i tots, això de ser de la part foraaana fa que a cops arribem un poc tard.
  L’assamblea i els nostres representants crec que varen donar una lliço als representants de la conselleria ahir vespre.
  La lluita per la nostra dignitat com a poble ha de continuar , ahir els atacs contra la nostra llengua continuaven per part dels consellers i diputats del PP que celebraven una resolució judicial en contra del català. JA BASTA.
  Hi ha moltes formes de lluita , no sols la vaga indefinida, els illencs hem resistit embestides pitjors, crec sincerament que la victoria social ja esta aconsegida, però cal recordar

 12. Molt be per la reunio i per la idea den Pastor.
  Pero me agradaria que en pepe ens explicas perque no es va celebrar la reunio amb la presidenta del PP?

 13. Molt bé Marti el que necessitam pares i poble es desbloquejar aquesta situació, trobar solucions i seguir lluitant per la dignitat de l’educació dels nostres fills. Tot lo altre son gestos a la galeria. El que necessitam es suport i accions com les que anunciau

 14. En aquestes alçades volem mes. No basta recolzar. Necesitam actuacions o aixo es el que se semana tan a Marti com el Batle.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s