El PI demana al Govern que intensifiqui el diàleg amb el sector educatiu per evitar la vaga

cccc

Proposta per les Illes mostra el seu suport a mestres i professors, i exigeix que els directors expedientats siguin readmesos de forma immediata.

Davant l’anunci de la convocatòria de vaga indefinida per part del sector educatiu, el PI-Proposta per les Illes vol manifestar:

  1. El suport d’aquesta formació als professionals del sector davant el menyspreu i la incomprensió d’un Govern que els ataca i qüestiona constantment. El PI considera que aquest no és el clima adequat per desenvolupar la tasca de l’ensenyament i aposta per crear un ambient en el qual s’evitin els conflictes.
  2. El PI considera que la vaga ha de ser el darrer recurs i que la seva convocatòria no és, en cap cas, motiu de celebració. Aquest partit entén i comparteix les reivindicacions de mestres i professors, i per això, insta el Govern a esgotar la via del diàleg enlloc de quedar de braços creuats. Si s’han de convocar noves meses sectorials, que es convoquin. Proposta per les Illes convida l’executiu a intensificar els esforços i a demostrar una flexibilitat que fins ara no ha existit.
  3. El PI reitera la seva oposició a la implantació del TIL. Tot i que comparteix que s’ha de millorar el coneixement de l’anglès entre els alumnes d’aquesta comunitat, creu que la mesura implantada pel Govern s’ha desenvolupat des de la improvisació. Proposta per les Illes lamenta que el Tractament Integrat de Llengües sigui només una cortina de fum per reduir la presència del català a les aules.
  4. Finalment, el PI manifesta el seu suport als directors expedientats i exigeix a la Conselleria que siguin readmesos de forma immediata. La Llei és explícita quan diu que la competència per aprovar el projecte lingüístic dels centres correspon als consells escolars i no als directors. Proposta per les Illes entén, doncs, que aquests no han transgredit cap norma i que els seus expedients no tenen solidesa jurídica.

 

One response to “El PI demana al Govern que intensifiqui el diàleg amb el sector educatiu per evitar la vaga

  1. Crec que queda ben clara la postura del Pi en aquest tema, tant pel que fa a Pollença com a les illes. La vaga no es desitjada pels mestres i professors però és el darrer recurs que ens queda per fer-nos sentir davant una conselleria que no ha escoltat a ningú i que a més ha insultat al col·lectiu. Esperem que aquest desbarat s’aturi el mes prest possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s