Àrees de treball a l’Ajuntament de Pollença

IMG_5571

Els regidors que donen suport a Proposta per les Illes Balears , el PI, a l’ajuntament de Pollença, gestionaran les següents àrees pel que queda de legislatura:

Joan Ramon Mateu Torrandell: Esports, Escola de Música i Normalització Lingüística.

Miquel Ramon Amengual: La delegació de la Cala Sant Vicenç, Joventut i Banda de Música

Martí Roca Olivieri: seguirà gestionant les àrees de Serveis, Educació i Mediació cultural.

Com ja vàrem anunciar en el pacte programàtic firmat entre el PP, La Lliga i Convergència i Unió per Pollença, renunciàvem a qualsevol dedicació exclusiva pels nostres representants, no volem més dedicacions , creim que en els moments de crisis econòmica, social i política que vivim en l’actualitat, la política i els polítics, cal que realitzin un esforç extra en la seva tasca , un esforç de generositat i transparència , per tant cap dels regidors que representen el Pi a Pollença gaudiran de cap dedicació exclusiva o parcial.

Tant en Martí, en Joan Ramon com en Miquel, realitzen les seves tasques professionals a part de les tasques polítiques el que significarà un plus de dedicació i sacrifici personal, per això , per realitzar la tasca de la millor forma, i que les nostres polítiques responguin a les necessitats dels pollencins i pollencines, els regidors realitzaran una tasca conjunta , en equip i les àrees no seran espais de feina “estanc” sinó que tots els regidors actuaran conjuntament i de forma coordinada, podent interactuar en les diferents espais de treball que desenvoluparà el Pi durant el que queda de legislatura.

La feina conjunta vol ser la nostra senya d’identitat, vol ser un mitjà que complementí la tasca dels regidors i ser l’eina per superar els obstacles de la gestió diària. Tot i que nominalment una àrea pertanyi a un regidor , actuaran com un equip, i per tant, les reunions o tasques, a cops podran ser realitzades per un o més regidors del Pi.

El treball cooperatiu com a resposta a les necessitats de les àrees assignades, que volem que sigui extensiu a la participació de tots els pollencins i pollencines als quals volem involucrar al màxim en totes les nostres actuacions.

Ànims, salut i feina.

PROPOSTA PER LES ILLES, EL Pi. POLLENÇA.

4 responses to “Àrees de treball a l’Ajuntament de Pollença

  1. Retroenllaç: 12 mesos 12 articles |·

  2. Estareu d’acord, en que les arees que gestionaran els dos nous membres del govern, son arees subliminals, que poc aportaran en millorar la situació económica i social del municipi, que justificà el pacte.

  3. Els diferents blocs dels partits donen la seva opinió sobre temes de politica, però un personatge en concret lo unic que sab fer es insultar i meysprear als altres , als que no pensen com ell i demostrar les seves manies persecutòries cap a persones determinades, per que no saben fer res més, i creu que seguint embullant i dient mentides podra treure benificis politics com ja li ha donant en el passat. No tot val, no cal insultar, que exposin les seves solucions i que no embullin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s