CiUxP es suma al pacte de govern PP-LLIGA de Pollença per donar una major estabilitat

ciuxp

Mentre que la Lliga Regionalista manté el compromís adquirit amb el pacte de governabilitat CiUxP el complementa donant una major estabilitat a l’admnistració municipal.

Amb la finalitat de donar estabilitat a l’actual equip de Govern i de treballar de forma conjunta pel municipi, Convergència i Unió per Pollemça (CiUxP) s’ha sumat formalment avui al pacte municipal que mantenen el Partit Popular i la Lliga Regionalista.

Amb aquest pacte CiUxP vol contribuir a l’estabilitat del govern municipal mitjançant la garantia de viabilitat de les inversions programàtiques reflexades en els pressuposts de 2013 i els que se succeeixin, pactats prèviament. Aquest compromís implica també el respecte i impuls de les polítiques culturals, educatives i lingüístiques que ha defensat l’ajuntament de Pollença fins ara. En aquest sentit el català seguirà sent la llengua vehicular de l’administració municipal i també un requisit per poder fer-hi feina.

CiUxP ha optat per la responsabilitat i el compromís amb el seu programa electoral donant suport i facilitant el govern del munipi conscients que així ho requereix l’actual conjutura econòmica, social i cultural. Per la seva banda, la Lliga Regionalista manté i compleix amb el compromís que va adquirir en el pacte de governabilitat amb el Partit Popular després de les eleccions de 2011.

Han signat el document: el batle de Pollença, Tomeu Cifre, la presidenta del PP a Pollença, Antònia Mas; Martí Roca de la Lliga Regionalista i Joan Ramon Mateu de CiUxP

NOTA: Com ja anunciarem la setmana passada aqui teniu el document signat: PACTE PP-LLIGA-CiUxP

Volem aprofitar per donar-vos els molts d’anys a tots i que pugueu gaudir d’una bona Patrona amb la millor companyia. Visca Pollença i Visca la Patrona! 

foto_parnot261847

Picant la imatge podreu accedir a la versió pdf del programa

13 responses to “CiUxP es suma al pacte de govern PP-LLIGA de Pollença per donar una major estabilitat

 1. Retroenllaç: 12 mesos 12 articles |·

 2. Vols dir que en Tomeu a dit qualque cosa? jo no li he lleguit ni escoltat res, ens pots dir on ho diu?

 3. I tu que receptes? i tu que prens?…..ni una cosa ni l´altra. Si el problema més important o la solució miraculosa que proposes es que uns bons patriotes mallorquins, que tenen més valors i principis pollencins que tu tendras amb tota la teva trista existencia, se vesteixin de moros o no….. està clar que entenem les coses de diferente manera. Dit això mal pots receptar i manco, alguns, podem prendre.

 4. Que trist entrar amb critiques a les persones quan els arguments polítics fallen. Ara per que no dir si la president o presidenta de tal partit anaven desfets per can moixet?. O la sogra de tal regidor te irregularitats urbanistiques? Etc. Defensau la vostra postura al govern o a l’oposició amb arguments i no amb atacs personals, intentau dignificar la política pollencina i no pareixe un bordell, com l’espanyola.

 5. Els que tenim amics (i supos que per les hores que escriviu en teniu pocs i poques feines) tota la vida els hem vestit amb noltros al simulacre.

  I aquets tres no ha estat enguany, fa més anys que participen del simulacre com amics nostres que són que la majoria dels mal arrelats participants en politica de alguns partits inscrits a Pollença.

  Si algun dia teniu amics o arribau a sentir les festes… tal volta podreu dormir els vespres i estareu lladrant pels blocs. També podeu demanar ajuda professional.

 6. No saps com poden liderar un partit amb ànsies de govern? No t’enganis. Ni partit, perquè és un clan, ni govern, perquè només confien en els resultats dels altres partits per poder governar ells. Tots els partits han duit càrrecs a les festes de la Patrona, però només a aquests se’ls ha acudit vestir-se pel Simulacre incumplint la normativa, justament d’un partit que a tota hora s’embolica la bandera pollencina i que es diu tan amant de les festes.

 7. Que s’engatin al seu poble o per ciutadella però que respectin les nostres festes!!

  Amb els gats que agafen no sé com poden liderar un partit amb ànsies de govern!

 8. Una falta de respecte al poble de Pollença que es vestesquin de moro en Josep Melià, en Toni Amengual, en Joan Carles Verd i companyia quan només es poden vestir els residents a Pollença majors de 16 anys!!

  Una falta de respecte que des del grup de Pollença hauríeu de restringir!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s