Postura CiUxP al Ple extraordinari del 12 de juliol 2013

plenari2


Abans de res indicar la no presència del portaveu d’Alternativa que ha excusat la seva absència. Així tan sols hi ha hagut 16 regidors al Ple d’avui.

El fet de ser un Ple extraordinari fa que no hi pugui haver ni mocions ni preguntes.

Al final del Ple ja s’ha acordat que dia 25 de juny al matí es farà el Ple ordinari del mes de juny.

ORDRE DEL DIA

1.- Resolució de reclamacions i aprovació definitiva, si procedeix, del Pressupost General de l’Ajuntament de Pollença per a l’exercici 2013

S’han presentat 3 reclamacions :

 • Introduir una partida per pagar la servitud del camí de Ternelles
 • Augmentar la partida per l’eliminació de barreres arquitectòniques de les voravies.
 • Introduir una partida pel pagament de l’expropiació d’un solar

Una vegada fet l’estudi jurídic s’ha desestimat la introducció de la partida pel pagament de la servitud almanco fins que no hi hagi una sentència que així ho dictamini.

Pel que fa a la segona reclamació, tot i fer-se fora de plaç, el batle ha agafat el compromís de fer un estudi destinat a veure quines han de ser les actuacions prioritaris alhora de l’adequació de les voravies i després seguir eliminat aquestes barreres. Aquest fet ha marcat el canvi de vot per part d’ERAM i en lloc de votar en contra s’ha abstès.

Per últim ens han recordat que la partida per la expropiació ja estava inclosa en l’aprovació inicial dels pressupost.

Així els presuposts pel 2013 han quedat aprovats de manera definitiva amb els vots a favor del PP(5) Lliga (1) CiUxP (2) i UMP (1) i les abstencions de la resta de partits.

2.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació pressupostària 5/2013 de crèdit extraordinari

Aquesta modificació pressupostària és tan important com l’aprovació del Pressuposts, ja que ens permet modificar les partides que s’havien creat pendents del romanent positiu i dotar-les de les partides acordades amb les nostres propostes.

200.000€ a la Cala sant Vicenç

200.000€ per la dotació de Can Llobera

400.000€ per la dotació de Gotmar

650.000€ per afegir a la semi-peatonalització de la primera lineal del Port de Pollença

250.000€ per la gespa dels camps de futbol.

30.000€ per millora de façanes

42.000€ demolició d’una planta del carrer creus cantonada Bona vista.

També s’incorpora la partida destinada per l’adquisició d’una urna refrigerada pel cementiri

S’aprova amb tots el vots a favor (15)menys Alternativa que s’ha abstés(1)

3.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació pressupostària 6/2013 de suplement de crèdit

Aquest punt fa referència a un suplement de credit que permetrà la liquidació d’un prestec de l’ajuntament ab el BBV d’uns 148.000€

S’aprova amb tots els vots a favor (15) menys el PSM que s’ha abstés

4.- Aprovació, si procedeix de la rectificació puntual per error material de transcripció en l’articulat de l’ordenança fiscal reguladora de l’ocupació de la via pública

L’ordenança fiscal de del 2003 aplicable als exercicis 2004 i següents a l’article 3 apartat 2.2 c) establia … “Tots els aprofitaments realitzats sense autorització administrativa es consideraran anuals”

A l’ordença aprovada en sessió plenària de 26 de març de 2013 i publicada al boim num 45 de 4 d’abril de 2013 la línea abans esmentada es va omitir tant a l’aprovació inicial com a la definitiva.

Atès que l’acrod d’aprovació inicial no feia referència a aquesta omisió, es considera un error material.

I es recupera la linea que s’havia omés

S’aprova per unanimitat

 

2_velas_de_cumplea_os

Tal dia com avui es compleix

el segon aniversari de la Punta

19 responses to “Postura CiUxP al Ple extraordinari del 12 de juliol 2013

 1. Ja, ja, ja! Això es el que te dic Joan Ramón. De tu no tenc res a dir, tu fas el que et manen. Jo em referia al dirigents del teu partit, El PI, es d’ells de qui no em fii i estic segura que será així com he dit: ara ja tenen pacte a Pollença i això es un primer tast per després pactar per aquí i per allà fins a arribar a les eleccions autonòmiques i poder pactar amb qui els convengui per tenir una o dues o tres cadires, passant-se pel forro les ideologies. Com ja he dit el temps ho dirà.

 2. J deixa a nen Pepe i els seus que s’esbravin que encara ho han paït lo de la junta de govern i vine a votar a nen Joan Rafel.

  Que avui es un dels nostres dies grans. Per els Pollencins. Ells com que no tenen pàtria ni nació no saben de que va aixo.

 3. Estimat Ermità
  Si has llegit el que he posat abans t’endonaràs compte que la resta de grups de l’oposició varen trencar qualsevol tipus de relació amb CiUxP des del mes d’abril.
  Amb aquest fet no som nosaltres que haguem de fer cap proposta.

 4. I voltros, heu proposat a cap grup fer una nova governabilitat fent una mocio de censura. ? Tant hi ha d’aqui allà com d’allà aquí. El resultat es que tot ha canviat perque no canvias res del PP-UMP-UM-UNPI de fa dues legislatures al PP-UMP-PI? Los mismos perros con distintos collares.

 5. Cadires??

  Contestant a na Una.

  Primer donar-te les gràcies per participar al nostre blog.
  Però no m’agrada gens que parlis de cadires quan en tot moment els nostres fets han demostrat tot el contrari. Jo com a portaveu, cara visible de CiUxP i nou polític que som, no puc admetre qualsevol tipus de manifestació com la que has fet, perquè res més lluny de la realitat.
  Si fos així com tu vols insinuar ja faria temps que estaríem a una situiació de govern i hem deixat transcórrer el temps perquè no són les cadires els que ens interessen sinò la governabilitat del nostre municipi.
  Amb les intervencions anteriors que he fet supòs que queda prou argumentat i no cal repetir-ho.

  Salut i força
  I que passeu una bona vetlada d’eleccions!!!

 6. Un altre recordatori:
  15 de gener del 2013
  https://lapuntacxi.wordpress.com/2013/01/15/davant-la-crisis-de-govern-municipal/

  “Per tot això Convergència per les Illes Pollença vol fer sabre que està disposat a facilitar
  qualsevol opció real i capaç de desencallar aquesta situació d’incapacitat i inoperància
  de l’actual equip de govern, sense esperar ni voler res a canvi en una demostració de
  responsabilitat i generositat pel poble.”

 7. Ja vos ho deiem!!!!

  És molt fàcil dir que ja us havíem avisat de que CiUxP entraria a governar.
  Davant aquestes afirmacions només us vull recordar el que varem manifestar des del primer moment:

  CiUxP “recolzaríem la governabilitat per damunt de tot, tan si estàvem en el govern com a l’oposició” .
  Cal dir que en cap moment hem rebut cap intenció per part de la resta de grups de l’oposició per generar aquestat governabilitat. Encara que alguns llastimetgin que no s’ha pogut fer la moció de censura. Mentre que a CiUxP a partit del mes d’abril, si se ens va fer una “moció de censura” quan vàrem ser “expulsats del grup de l’oposició”

 8. Encara no s’ha signat res.

  Hola a tots i a totes.
  Avui una de les noticies del diari Ultima Hora era :
  ” Los Concejales de CiU entran a gobernar con el PP y la LLiga”
  Aquí es parla de principi d’acord que hi ha entre el PP, Lliga i CiUxP. Això no vol dir que ja s’hagi signat res, per molt que alguns així ho hagin manifetstat. En cap moment s’ha signat cap document, el que hi ha en aquests moments, com ha manifestat el batle a tots els portaveus després de la comissió informativa, és l’aceptació per part de la Junta del PP dels punts que demanava CiUxP per entrar a formar part de l’equip de Govern.

  En el seu moment informarem del pacte entre PP, Lliga i CiUxP.

 9. Joana, alerta a mossegar-te la llengua que t’enverinaràs. I que putes saps tu de a quina hora m’aixec ? Si tu fossis d’un partit conforme i no una gandula que espera que ho escriguin els periodistes no hauriem d’informar-nos pels diaris, si no que ho penjarieu al blog.

 10. Aleeeee, ja hi som, quina mania que tens d’atribuir totes les opinions que a u no t’agraden, Joaneta, a membres d’altres partits polítics! Jo som una pollensina sense cap afiliació política, o es que només pensen els que pertanyen a un partit? Te puc asegurar que son molts els pollencins que no son de cap partit que pensen com jo, molts, però.

 11. El que es segur es que facem el que facem, ferem mes del que heu fet qualsevol altra partit de la oposiciço que tret de lladrar no heu intentat fer res per aquest poble.

 12. Ale, ja teniu el que volieu, una cadireta petita que amb el temps es convertirá amb una més grossa. El Pi ja comença a mostrar el llautó, ja fa pactes amb partits que “teòricament” están a les antípodes dels seus postulats i tot això amb l’excusa del benefici pel poble. Si, Si, i jo que m’ho crec! El pi será com UM, pactarà amb qui sigui per tenir un lloc al Parlament, si no temps al temps, I no me digueu que el qui ha pactat es CxI, ja nol val això, CxI es igual al PI i el Pi igual a CxI.

 13. Si no t-aixecasses a les 10:30 i tenguessis mes vida social ja hauries llegit els diaris i com a minim envestiries de una altre manera, ja que es la teva unica intencio.

  Jo estaria un parell de dies mes a publicar cap pacte, a veure si a nen Grillo se-l menja l-ulcera que diu causar tot aixo, i mes veient com en nadal li pega la punyalada pero no pot deixar de defensar÷lo pq esta mlalt

 14. Tic, tac, tic, tac, tic, tac, RIIIIIIIIING! Ja és dia 19. Pacte o dimissió de’n Martí Roca?

 15. Vaja merdes de plens, i per això cobrau? quant ens ha costat als pollencins aquest ple?. I encara han de fer-ne un altre a finals de mes? Per cobrar més?. Més feina i manco plens absurds, ara nomes falten quatre reunions xorres del comitè de crisis que es va inventar en Pepe i tots contents, lo que vol la gent de Pollença es que s’arreglin els problemes reals i no fer reunions de granots per falta d’aigua.

 16. Per molts d’anys !!!
  Enhorabona i gràcies a tots aquells i aquelles que han fet possible arribar fins aquí.

 17. Molts d’anys a LA PUNTA i a tots el que feis feine per informar i donar la postura del PI. Anims i per milts d’anys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s