Referent a les negociacions

ciuxp

Vist que les notícies sortides darrerament no han estat contrastades amb noltros, volem fer públic la nostra postura, el pacte d’estabilitat a l’ajuntament de Pollença no és sols acceptar un document programàtic, com a filtrat el PP, si no que també s’ha demanat altres punts com ja hem dit en altres ocasions ( La Punta 22-6-2013).

1-Assegurar acords que garanteixin ESTABILITAT del govern municipal, pel be del poble, cosa que avui no esta garantida, en part per la crisis interna del PP.
2- Hem demanat noves formes d’actuar, més consens, més diàleg, amb tots els partits polítics. La participació del màxim nombre de representants.

Això tampoc es dóna, de fet un exemple clar és la nova excentricitat del batle que fa pocs dies hem llegit a premsa, estendre el Festival a Alcúdia és un gir pel Festival de la mateixa magnitud que quan la anterior regidora de cultura va canviar el model sense cap tipus de consens.

A tot això , que ja havíem dit, s’afegeixen ara, per que quedi clar la nostra voluntat de total transparència: exigir que en la màxima brevetat possible surtin els informes, que ja varem reclamar, donant suport i completant una moció d’Alternativa, referent a l’informe econòmic. Volem que surti JA!

Com que , ara per ara, no es donen aquestes condicions , NO HI HA PACTE.

22 responses to “Referent a les negociacions

 1. 10 dies sense noticies de les negociacions i sense noticies de res. Ja estau de vacances? Com va anar la darrera reunió amb el batle i UMP? Ja estan repartides les cadires? El dia 19 s’acosta.

 2. 18.000.-€ anuals…..i que no es barato si el comparam amb el menorquí!!!. Na Malena Estrany va canviar, a dit, el Director del Festival per un millor (ja veiem els resultats) i també va canviar, a la seva voluntat, el model,es a dir, a més de música també se feria cinema, escultura, novel.la, etc ..(ja també hem vist els resultats). Ara el Batle se dedica a fer “batlades” i vol dur endavant un “festival”, res a veure amb el que era un temps i pareix que tampoc amb el que pretenia ser. Es a dir, varem canviar “pets amb merda”. Lo que havia de ser barato a sortit molt car. Algu i deu tenir qualque responsabilitat en això de carregar-se un Festival de Música de 50 ANYS?

 3. Avui ja som dia 08 i el proper dia 19 està assuquí!!……. que ja teniu noves? ja ha fet les maletes en Roca?

 4. Cada classe de poble té la classe política que es mereix. El poble forma les llistes, i n’hi havia per triar, i el poble va a votar. Tenim els governants que volem tenir, ni més ni pus. A qui no li agradi que s’afilii a un partit o en monti un. Ja n’hi ha prou d’antipolítics de guà blanc, que no es volen implicar ni posant el seu vertader nom a un comentari, com jo mateix.

 5. El Batle del PP no toca bolla. El personatge comença a pensar un instant després d´haver actuat. Primer, la fa. Segon, la remata. Tercer, demana disculpes i opinió en cada ple municipal. Finalment, segueix a la seva. I així a estat tot el que duiem de legislatura. Pensau que això pot canviar?…………. jo no. Estic d´acord amb el senyor Serra que el vostre esforç es molt lloable pero me temo que no arribarà a bon port.

  L´actual conjuntura del govern municipal posa en evidència el que ja fa temps vaig denunciar: la incapacitat dels altres grups polítics municipals de donar una alternativa el govern del PP. Aquesta legislatura haurà posat de manifest la poca altura i capacitat de la clase política pollensina. De tota sense excepció.

 6. Amenaces de sortir del govern amb ultimàtum al dia 19. Tot un exemple de responsabilitat i cap voluntat ni una de desestabilitzar, cap.

 7. Gracies Jaume per les teves aportacions.
  Estic d’acord amb tu quan dius que els polítics estam per servir a la ciutadania amb respecte i lleialtat.
  I que si se cerca la estabilitat és per donar millor servei.

 8. Amic, Negret, la estabilitat es el que han de tenir tots els governs per poder gestionar i donar el millor servei i resposta a la ciutadadania. La inestabilitat sols afavoreix la crispació, la ineficiència i molts de debats demagògics. No es pot governar anant en contra del que decideix la majoria de la ciutadania en els Plens municipals, no es pot anar en contra de la gent. Per evitar això es positiu que tan CiUP com Lliga facin un esforç generós per arribar a una entesa, malgrat això suposi atacs des dels altres partits de l´Oposició (PSM, ERC, PSOE, etc…) el que incapaços d´arribar a acords i oferir una alternativa de govern sols poden fomentar la crispació i la inestabilitat política……. obliden que en política s´està per servir a les persones amb lleiltat i respecte a les institucions. Això no vol dir que no es pugui discrepar, es bo fer-ho, però sempre des de la responsabilitat.

 9. La punta ha informat de com estan les negociacions , segons ells, el altres partits implicats donen la seva opinio. I ja esta . Quan s’acabi supos k veurem els resultats.
  Res mes no cal embullar ni pegarse tots pels caps

 10. Res a dir del teu comentari Joan Ramón, tans sols he volgut deixar clar que aquest no es el nostre Pepe.

 11. Cansat i avorrit de pardelades!!!. Si estau a un procés de negociació el que heu de fer es mirar de portar-les el millor possible i no crec que predicar si el PP filtra a la prensa o tenen bregues internes sigui gens positiu per arribar a una entesa. I el que es pitjor es que “quatre”comentaris d’alguns membres del Alternativa o el PSM hagin provocat reaccions tan viscerals. Crec que els ciutadans mareixen una representants que almanco diguin conscients del seu paper i voltros no jo pareixeu.

 12. Jo tan sola he contestat a n’aquest Pepe, si voltros suposau que podria ser un comentari del portaveu d’Alternativa i creis que l’han suplentat no hi tenc res a dir.
  Simplement el que he fet ha estat contestar i demanar que rectifiqui, sigui en Pepe, en Jose o en Paco… Es un dir… Torn demanar disculpes si algu es pot sentir aludit.
  Joan CC, com tu saps jo no les he pogut conençar encara a les vacances.

 13. Hola a tots, avui en Pepe a partit de vacances cap a Zaragoza, possiblement no es connecti i no vegi que l’han suplantat en un comentari.
  Respecte als Trols, jo pens que es diferent els comentaris anònims fets anònimament per una raó, o als comentaris amb ànim destructiu que fan els anomenats trols. Aquets darrers fan un pobre favor als blocs ja que desvien l’atenció del vertader debat i creen un ambient crispat que no aporta res de bo.
  Salut i bons aliments!!!

 14. A quin punt heu arribat a CxI que vos feis de trolls de voltros mateixos per poder-vos contestar… a més fent servir noms falsos per induir confussió.

 15. Senyor Pepe.
  Primer de tot i abans de res voldria que retiressis aquestes afirmacions sobre els nostres afiliats que han de ser respectats en tot moment com jo respect a qualsevol afiliat sigui del partit que sigui.
  Després també consider molt poc apropiades les declaraciosn sobre si són a no, ex d’un partit o d’un altre. Els que som educadors estam lluitant sempre per intentar que els nostres alumnes rectifiquin les actituds que no són apropiades, i no perquè hi hagi una aula amb un alumne conflictiu s’hagi de generalitzar a l’aula sencera. A més si són anònims igual ens duríem una sorpresa de quin partit en són simpatitzants.
  Mai ens hem amagat de res ni de nigú, les negociacions les va començar el PP, els problemes interns els han tingut ells, nosaltres tan sols hem actuat de la manera que consideram més oportuna per no desestabiltazar unes negociacions. Unes negociacions s’han de rompre si no s’arriben als acords no per causes externes en aquesta.
  Per acabar els nostres afiliats han estat informats en tot moment del desenvolupammnet d’aquests procés, i en són partíceps, per acords d’assemblea, de les nostres demandes.

 16. I quant começareu a deixar de amagar-vos i contareu que estau pactant amb el PP.
  volem saber tot al moment, no quant voltros volgueu o trobeu oportu, sinó ho haveu de fer quant jo digui!!!
  Som JO i JO i JO l’unic que marca el ritme i el que s’ha de fer.

  I ara poden sortitr els vostros anonims, que són uns estupids afiliats a um que son tots corructes i ficar-se amb els meus comentaris per si no me deix pro en evidencia jo totsolet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s