Obrim negociacions

ciuxp

Davant les noticies publicades ahir (21/06/2013) en alguns mitjans de comunicació. Volem fer saber que durant el dia d’ahir de de l’executiva del Partit Popular de Pollença ens van comunicar la seva predisposició a obrir negociacions amb la nostra formació. Aquestes es duran a terme en els propers dies.

En aquest procés de negociació cal ressaltar que qui tendrà la darrera paraula davant la signatura d’un possible pacte serà la nostra Assemblea.

En relació a les negociacions entre les nostres respectives formacions per tal de trobar acords que permetin un pacte de governabilitat estable per l’Ajuntament de Pollença, fer els següent aclariments:

A) Les negociacions s’iniciïn per mútua iniciativa i fonamentades en la necessitat de trobar sinergies per tal de donar estabilitat política a l’Ajuntament que permeti una correcta i desitjable acció de govern i gestió municipal.

B) Les nostres respectives formacions han elaborat un document fixant els continguts que entenem prioritaris per poder arribar a un acord de governabilitat.

C) Pensam que qualsevol acord hauria d’estar emmarcat en un consens el més ample possible, és a dir, en la participació o recolzament del major nombre de agrupacions polítiques en representació municipal. En tot cas, amb un nombre de regidors igual o superior a 9.
Si no fos possible la participació en el Govern almanco s’haurien de tenir recolzaments que permetin una majoria estable.

D) El PP, tot i ser la formació mes votada i majoritària en el govern municipal, li correspon la iniciativa en quan a les propostes o negociacions amb les formacions polítiques en representació municipal que tengui per convenient per tal de trobar acords que permetin la estabilitat política abans esmentada.

Ha de quedar clar que ni la Lliga ni CiUxP han manifestat cap preferència ni exclòs cap agrupació política. Ni hem tengut cap tipus de contacte amb altres agrupacions en relació el contingut de pacte abans referenciat. La decisió correspon al PP i s’ha de respectar la seva iniciativa en les possibles negociacions.

E) Esperam pel bé del poble que poguem trobar , el més aviat possible, els acords i recolzaments polítics necessaris que permetin un bon govern per les persones del nostra municipi . Una situació de feblesa política i de govern en minoria no es pot prolongar massa temps i estam segurs que coincidim tots que no es gens adequada davant les necessitats actuals del nostra municipi.

24 responses to “Obrim negociacions

 1. Retroenllaç: 12 mesos 12 articles |·

 2. Bones tardes a tots i a totes.
  Durant la darrera setmana hem pogut veure com des de diferents llocs s’han fet manifestacions mal intencionades cap a la coalició de CiUxP.
  Primer de tot mostrar el meu desacord cap a totes aquelles manifestacions que s’ha fet sense cap argumentació sostenible ni contrastada.
  Se ens ha acusat de voler tapar l’informe de l’auditoria quan resulta que des del primer moment el que hem manifestat i el que volem és que es faci públic l’informe el més aviat possible, i així ja ho manifestàrem al Ple en el seu moment.
  Després se ens ha acusat de manca de transparència, quan des del primer moment hem estat informant en tota claredat quina es la nostra predisposició per Pollença, des del primer cop que es va posar de manifest el desgavell de l’equip de Govern, CiUxP es va oferir a qualsevol opció capaç de donar estabilitat al Consistori Pollencí.
  Que a la gent l’interessi saber com estan les negociacions ho trob llògic i normal, però el que també ha de saber la gent és que durant qualsevol negociació hi ha el seus estira i arronça, que tan sols interessa els que estan negociant.
  Per acabar, vull demanar disculpes als afilitats i simpatitzants que s’hagin pogut sentir desabuts pel meu silenci per si s’han sentit sols davant el menyspreu que hi ha pogut haver.

 3. Hola Toni.
  També me podries dir on és que posa que jo contest en nom de un partit?
  jo contest com a afiliat que se sent molest per les insinuacions completament infundades i que només intenten embullar i faltar a la veritat.

  Tot el que jo dic es fruit de la observació i lectura dels articles i comentaris fets dels del partit i els regidors, cosa que dubto bastant que hagueu fet mai, llegir.

  I me fa molta gràcia això de que no te pareixi be que te contesti com afiliat aixi com tu tampoc ho fas indentifican-t’he. Se veu que el virus A s’esta estenent com tot lo xerec.

 4. Com a ciutadà preocupat pel tipus de política que veig faig un comentari al blog de Convergència i me contesta algú de Convergència que es diu “afiliat”. Per començar estaria bé que una persona que contesta en nom d’un partit se identifiqui.

 5. PENSAR, amic Una, esta clar que no es el que tu fas. Te dediques a fer demagògia en linea del líder del teu partit ……. perque si dius que no ho ets llavors te hauries de plantejar ser-ho. Dius el mateix i fas el mateix: pensament unic i demagogia sense llimit.

  Dificil defensar els nostres postulats i principis?…gens, si el PP acepta el que se li proposa. Pero d’aixo, pel que escoltam den Pepe, millor li demanes a ell, diguem el que diguem noltros enteneu el que vos passa pels collons. Realment, amic Una, el que es molt difícil es que entengueu coses diferentes a les que voleu. Per poder pensar s’ha de saber escoltar, es evident que sense lo segon lo primer esta lluny de la teva persona.

 6. Desde luego teniu un problema ben gros de mania persecutòria. Ni som de Alternativa i ni tant sols simpatitzant d’aquesta formació. Som una dona pollensina que diu el que pensa, res més. No crec que hagui fet demagògia, si un cas el demagog es el PI, és a dir, voltros. No sé com ho fareu per mantener els vostres, que has dit, postulats, i governar amb el PP alhora, ho veig difícil. Si no t’agrada el que pens, Sr. Dues, idò me sab greu, però és així. No cal esser d’Alternativa per tenir idees, rei, les persones que no militiam enlloc ni formam part de cap formació política també PENSAM.

 7. Hola Toni.
  Pots dir on és que CxI fa això que tu dius?
  No he vist cap comentari ni article que faci el que dius.
  A diferencia d’altres partits, des de CxI o els seus regidors no han faltat a ningú.

  I sinó és així te convid a demostrar el contrari.

  Gracies

 8. És realment una decepció veure que convergencia en lloc de defensar el que pensa es dediqui a ficar-se amb altra gent, insultant. Això no és la política que jo esperava d’un partit suposadament regenerat que diu que vol defensar els interessos dels pollencins.

 9. Estic molt cansat de veure a l’Imbecil den PEPE diguent mentides, insultant, i girant tot el que es diu des de CxI.

  Se que li don més importancia de la que te perque a nen Pepe no el pot veure casi cap pollencí, però no lleva que me molesti que un personatge de la seva indole ens insulti i aquí ningú digui res.

  Els insults estan gravats a la radio, els podeu llegir al blocs, al facebook… I aquí els regidors de CxI o lliga no diuen res. No vos adonau que així no representau a ningú?

  A jo no me molesta que no faceu public el doc, de les negociacions fins que estigui fermat o desfet, crec que és el que toca. Pero si que me molesta la passivitat davant les declaracions del Batle, que només les fa per donar ales al cap de A amb dèfifit d’atenció i necessitats educatives especials (o educatives a secas), i la passivitat davent els insults d’aquest.

 10. Per ser “secretaria o coordinadora” d’un grup de talibans politics dus els papers ben bruts. Tu, per tenir tan de prejudicis, formes part d’un partit que recolza imputades i que fins i tot volieu fer-la batlesa. Jo crec que la demagògia es bona en petites dosis, tu t’has passat!!!.

  Ciup i Lliga estan dispostos a cedir per aconseguir una estabilitat de govern. S’ha oferit als partits de la dreta i a la esquerra. Voltros no voleu i el PP esta negociant. No passis pena dels nostres postulats ni principis, cap d’ells serà renunciat. Noltros estam en política per servir i no per servir-nos, que es el que feis voltros, fomentar discrepàncies i inestabilitat per interessos partidistes. Ara no son temps d’eleccions sino de donar solucions a les persones i, pensam i creim, que ca’l un esfors en aquest sentit. Tu, aixo no t’ho platejes……, segons voltros tot a d’estar paralitzat fins a les properes eleccions municipals. Ja vos ho dèiem: “como el perro del hortelano, ni come ni deja comer”.

 11. El dimoni no és el batle (només és un al.liat) el dimoni és el Partit Popular i voltros, estimats convergents-lliga-pi estau negociant amb el dimoni. Amb l’excusa de salvar el poble vos passau pel forro toooootes les coses que deis que estau en contra, léase Llengua, cultura, educació pública, sanitat pública, etc., etc., etc. Sou uns mentiders i l’únic que estau fent ara és negociar una cadireta perque aquesta després es converteixi en una cadira grossa pels vostres dirigents. No sé com no estau empegaits de negociar amb el PP, sigui de Pollença o d’un altre lloc, és el PP del qui, segons es dedueix a articles publicats en aquest mateix bloc, ideològicament estau a anys llum; o això donàveu a entendre, vaja. Ara, que jo ja no m’ho creía, no pot esser mai que dos ex-peperos i un uemita s’haguin convertit de bones a primeres en angelets davallats del cel.

 12. Recordar que el motiu que donaren va ser que negociàssim amb el PP.

  I ja que donen tanta veracitat als diaris per la mateixa regla de 3 me deman si UMP encare hi forma part?

  I una altra pregunta més. Que vol dir que després d’haver fet el sord fa 5 mesos del nostre oferiment a tots els partits del municipi a donar-los suport en un canvi de govern, ara tampoc accepten que ens posem a negociar amb els que han vengut a oferir-se?

  I per cert, començ a estar cansat de que hem tractin a mi i a la resta de companys meus com a mentiders. Per una part des del PP amb les filtracions que no s’ajusten a la realitat a diferents mitjans que a sobre no es molesten ni a contrastar-ho amb nosaltres. I per altra banda per part d’alguns partits de l’oposició que es creuen més les paraules del batle (que segons ells és el dimoni) a través de les línies dels diaris que no pas la nostra paraula.

  Ja ho feien alguns afiliats a través d’aquest bloc i jo també ho deman, respecte i reacció.

 13. Se demostra que estava més que justificat. Pero no ho reconeixerem mai públicament.

 14. I que passa ara amb tot el rebumbori que se va crear quan us convidaren a sortir del grup de watsup de l’oposició?

 15. Jo no en se molt de politica pero si hi ha unes negociacions entre dues parts damunt un tema fins k no se acabin no es te un resultat , sigui positiu o negatiu. Quan aixo passi supos k les parts feran publics el que ha passat, fins aleshores el k hi ha son ganes d sortir per mig i fer politica del no i de la destruccio.

 16. Jo estic d’acord amb en Pepe:
  El que heu de fer és un canal per a la TDT “Gran Hermano Negociador 24 hores” tancau als que negocien dins el centre de Dia i amb un parell de cameres i així tots ens enterarem.
  Llevors feis un “hastag” d’aquets que s’usen ara i que tots poguem opinar via twitter, rotllo #GHN24nomefionidelamevaombramaña.

  En acabar les vostres negociacions farem un “Hotel Esquerra Glam” i que segueixi la festa…

  Pot ser bo això de les esquerres, sense personalitat, sense identitat, sense liders!

 17. Si el comunicat que encapçala aquests comentaris no diu coses potser el senyor Garcia s´hauria de plantejar alguna cosa. El problema de´n Garcia es la famosa dita que diu “cree el ladrón que todos son de su condición”. No crec que vos hagueu d´arrufar, si sabeu qualque cosa estaría be que ho publiqueu.

 18. Cagondell Pepe si lo que tu i els teus feis és informar, esteim ben arreglats.
  Tu lo que fas es desviar el tema sempre sempre i sempre.

 19. Pepe. Com ja hem dit nosaltres no en sabem res, és més ja hem avançat que si hi hagues hagut res haurieu informat. Nosaltres no inventam res, sols hem respost a un comentari. No és el nostre estil jutjar ni vessar sospites sobre els altres.
  En cuant a les nostres negociacions amb el Partit Popular, anirem informant així com es vagin succeint les novetats, simplement demanam respecte en el procés que estam duent a terme. Qui marca la nostra activitat és l’assemblea.

 20. Per part d’Alternativa t’informam puntualment; no cal que us inventeu remors i unes suposades negociacions sobre una gran coalició d’esquerres per desviar el tema i no parlar de les vostres negociacions i aquests continguts prioritaris que manteniu en secret.

 21. Com us podeu imaginar les negociacions, si es fan a conciència, son processos de molta feina, seny i respecte, ja que impliquen un alt grau de responsabilitat. Per això sempre es d’agrair, Margalida, les paraules d’anim. Pel que comentes d’aquesta coalició d’esquerres a Pollença, tot i que de cada vegada és un rumor més estès i amb més força, no en sabem res. Suposam però, que segons com diuen que fan les coses els partits implicats, ens informaran puntualment.

 22. Enhorabona a tots aquells que lluny dels repectius interessos feis un esforç d´entesa. Tan els que estau negociant entrar dins el govern municipal com els que estau negociant fer una gran coalició d´esquerres a l´oposició. Trobo molt encertades aqueste conductes en els moment social, econòmic i cultural on ens trobam. Molt coratge i tot l´encert del mon!!.

 23. En wally? crec que tenia una reunió amb els del PSM, A, ER, TRANFUGUES … No el vereu a la reunió de la vostra nova coalició?
  Ai, que és un secret!!
  I la transparencia?
  eco eco eco eco ooooooooooo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s