Inversions pendents del romanent

pres

CiUxP des del primer moment que va passar a formar part del consistori pollencí va manifestar que faria una oposició responsable i constructiva pensant en tot moment en el bé del nostre municipi i amb els interessos dels pollencins i pollencines. La crisi social i cultural que estam patint fa que ens haguem de comprometre encara més, i tot i no tenir cap responsabilitat de govern volem i lluitam per millorar Pollença, i la qualitat de vida dels que formam part d’aquest municipi.

Tots sabem de la importància que té l’aprovació pressupostària pel bon desenvolupament anual d’un municipi, per la nostra part, des de l’oposició constructiva que ens ha caracteritzat durant aquesta legislatura, varem presentar una sèrie de propostes tal i com vàrem fer l’any passat.

Les propostes presentades des de CiUxP en tot moment varen ser pensades per i amb la totalitat del municipi. Pensades en ajudar als ciutadans i ciutadanes de Pollença perquè que no es puguin veure perjudicats davant l’estranya situació que pateix el consistori pollencí. Partides que aniran vinculades al remenent positiu que te l’ajuntament i que esperam que no hi hagi cap impediment legal per no poder-se dur a terme.

Per això, basant-nos amb el nostre programa electoral i adequant-lo amb les necessitats i mancances que patim varem realitzar una sèrie de peticions destinades a diferents àrees com per exemple:

Cultura (millorar i dotació del Centre cultural, de Can llobera i projecte del Convent)

Millorar la imatge del nostre municipi, tant al nucli de Pollença com del Moll(augmentar les partides d’asfalt dels carrers, asfaltar els dos aparcaments, Can Conill i el del Port de Pollença, ajudes per embelliment de façanes, Realitzar el projecte de la peixateria)

Pensant també amb a una inversió real per la Millora de la Cala Sant Vicenç, deixada de la ma de Déu durant aquests dos anys ( fer un Pla director per la definitiva connexió d’aigua)

Millores esportives ( renovar la gespa artificial als camps de futbol)

Millores en els Centres educatius (teulada de Joan Mas i pati Costa i Llobera)

I el compromís de no augmentar les taxes de fems al 2014 previ estudi, a més de introduir-hi bonificacions si l’estudi ho permet.
D’aquesta manera tots nosaltres ens veurem beneficiats.

Després de dificultats i entrebancs en les negociacions.

CONSIDERAM:

Que després del nostre esforç els beneficiats seran tots els pollencins i pollencines , on contribuïm en el recolzament del petit i mitjà comerç, en el recolzament de la nostra llengua i cultura moderant així la política del PP balear.
Hem cercat solucions des del primer dia, nosaltres no creim amb la política del NO, Volem construir en positiu ahir, demà i sempre.

Després hi va haver diferents aportacions de la resta de partits de l’oposició a les quals nosaltres no ens hi vàrem oposar en cap moment sinó tot el contrari, però també cal recordar que els pressuposts aprovats inicialment varen tenir de base les millores presentades per CiUxP. Com també tenim clar que en aquestes altures d’any la dificultat serà el compliment per aquest any, però per altre banda cal destacar que el fet d’haver-se creat aquestes partides donarà pas a l’obligació de la seva aplicació sinó es per enguany serà per l’any vinent.

Joan Ramon Mateu
portaveu CiUxP

3 responses to “Inversions pendents del romanent

  1. A més d’estar completament d’acord amb en marc; que com diu hauríem de demanar aquest millor finançament, voldria puntualitzar a en Pere Joan que si hi hem votat a favor és perquè ens vàrem informar amb els tècnics, i és cert que no ho varen assegurar al 100% però també és cert que ens vàren informar que hi havia moltes possibilitats de poder-ho dur endavant.
    A més com ja hem manifestat altres vegades és la importància d’haver creat aquestes partides que permetran en el seu moment poder fer aquestes inversions que trobam de necessitat pel municipi de Pollença.

  2. Tal volta el problema es el marc legal al que l estat espanyol ens obliga a cenyirmos. La solucio es canviar aquesta dependencia i reclamar un financement just

  3. No entenc com se pot votar a favor, i a més defensar-los, d’uns presuposts que tenen les partides més importants pendents de que hi hagi remanent i sense la certesa legal que aquestes partides puguin esser aplicades..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s