El PI demana al Govern que respongui les preguntes que es fan al Parlament

El diputat Antoni Pastor vol saber si el Govern complirà amb l’acord del Parlament que l’insta a respectar la decisió dels consistoris que estableixen el català com a requisit als seus funcionaris.

316 (1)
El PI insta a la consellera Núria Riera a respondre a la pregunta parlamentària d’Antoni Pastor. El diputat no adscrit i vicepresident d’El PI demanà ahir a la consellera de d’Administracions Públiques, impulsora de la Llei de Funció Pública que degrada el català a l’Administració, si es respectaran les decisions dels municipis, com ara Alcúdia, que exigeixin el coneixement de la llengua pròpia a tots els seus funcionaris. El diputat, i part de la societat, encara esperen resposta.
El PI entén que al diputat Antoni Pastor, propietari del seu escó parlamentari segons la normativa vigent, li és difícil treballar pels ciutadans si des del Govern només es cerca l’enfrontament i l’atac personal cada vegada que els fa una pregunta incòmoda.
El PI espera i desitja que els atacs a la Cambra parlamentària no es converteixin en la línia argumental del Govern sempre que el vicepresident d’El Pi, Antoni Pastor, exercint el seu dret de diputat, faci una pregunta.
D’altra banda, aquesta formació proposa que en temps de crisi i dins aquesta excepcional conjuntura econòmica l’activitat parlamentària no s’aturi tant de temps durant l’estiu. Els polítics han de donar exemple i haurien de seguir treballant pels ciutadans ja que la societat així ho reclama. No és de rebut, doncs, que el cessament de l’activitat parlamentària es perllongui tant de temps.

18 responses to “El PI demana al Govern que respongui les preguntes que es fan al Parlament

 1. Estimat Hortelano
  Ni pactes, ni regiduries i fins i tot te puc assegurar ni reunions del batle amb la directiva del futbol.
  El que si pareix que hi ha és maror pel PP.

 2. Si aixo del pp es vere es molt preocupant. L equip de govern s esta desfent i l amo en tomeu esta contra les cordes. Aixo si que pot perjudicar Pollença i no les bregues de pati de collegi de l oposicio

 3. Betualmon aquets peperos no s entenen ni entre ells . Ara resuta que se berellen entre ells i na fogasa sen vol anar. Aixo es una casa de putes sense llum .

 4. Sí, mosques i moscards. Però J, seras regidor d’esports o no? Això és el que va dir el Batle a la reunió amb la directiva del Pollença. Es vera o no ? Betualmon, no és tan mal de contestar.

 5. El que resulta patètic es que surti en Pepe a ràdio Pollença, digui qualsevol “parida” i els “xotets de corda” ja surtin comentant pardalades i veguin mosques i moscards per tot arreu. Au idò!!, meam si aportau qualque prova del que deis perquè qui diu mentides és, simplement, un mentider.

 6. Disculpau si no he fet cap intevenció abans.
  No podem publicar cap pacte si el pacte no existeix, perquè per haver-hi un pacte hi ha d’haver unes signatures i uns acords.
  Per altre banda consider que fer el tipus de comentari sobre el pacte que s’hagi pogut fer és simplement ” de males intencions” quan ja en el seu moemnt CiU es va manifestar clarament.

 7. Home Xavier jo crec que per fer públic un pacte primer s’ha de haver firmat, que crec que no es el cas. Per lo poc que jo se una vagada signat, si es que se signa, aques es publicarà.

 8. Feis públic el pacte del Pi amb el PP si voleu que vos respectin. Amb llum i taquígrafs. Que vegem si heu pactat l’ormetà, perque si no no s’explica aquest pacte de silenci. Pacte a canvi d’impunitat ?

 9. M’agradaria saber fins quant deixareu que aquets de Alternativa i especialmenty en Pepe, mos continui insultant a tots a tots els afiliats i tractant de deliquants sense ni encara haver fer res ni governat mai.

  Cada dia me fan mes oi amb la seva forma de fer politica. Però d’aquí a que consentigueu que mos tractin d’aquesta menera al bloc i per facebook etc. qui s’han cregut?

  Fareu alguna cosa de forma oficial? no me referesc a insultar amb anonims per això ja basta lo mal educatats que són ells.

 10. La crispacio la crea getusa com la del mundo pedrojotas o pepes slavadores k es creuen en.la veritat absoluta , k son uns dogmatics, k lo unic k fan es donar lliçons i k.mai han fet res per millorar la vida real de la gent

 11. La crispacio la crea qui governant en mini minoria fa lo que li surt dels nassos, qui governa pels seus intetessos particulars, qui contracta fent mangsrrufes, quise passa la voluntat del Ple per l’arc del triomf.
  I a n’aquests vols que s’uneixi CxI, ciutada?

 12. Deixau les bregues apart i posau-vos a fer feina. Els ciutadans que encara anavem a votar ho fèiem pel que creiem o pensàvem i, sempre, perque els que sortíssen governassin. Ara el que volem es feina i no cada dia excuses i desgovern. Aquest d’Alternativa tot el fia estan en campanya electoral, fomentant la crispació i desgovern. Penso que val mes deixar anar aquest partit i que recolzeu un govern que pugui governar amb estabilitat, vengui dels partits que venguin. Basta de curto de mires!!

 13. En lloc de criticar de boquilla tant el PP, el que heu de fer és anunciar púlicament que no hi tindreu pactes de govern. SI no, haureu perdut tota la credibilitat que poguessiu tenir.

 14. no hi ha millor cec que el que no vol veure, es va dir per activa i per passiva que el que es volia era un govern estable que donàs solucions i que cxi donaria el seu suport a qualsevol opció.

 15. Que és veritat aquesta noticia que surt al diari que diu que el PP de Pollença ultima con el PI la entrada de Convergència a l’Ajuntament???? Me pensaba que el Pi no volia pactes amb el PP, idò, i ara? Si és veritat això, no m’equivocava quan vaig dir que l’unic que té el PI és comandera i li és ben igual amb qui pactar per fer-ho. UM dos, claríssim, ara sí. I tanta de comèdia que heu fet amb el Pi no és convergencia i que podieu estar a la oposición perquè en Martí Roca era de La Lliga, i no és lo mateix i bla, bla, bla… No sé com no estau empagaïts, si és vera que entrareu a ‘Ajuntament.

 16. Si el PP te tantes ganes i odia tant el vicepresident del PI el que ha de fer es rompre tots els pactes que te a certs municipis de les illes balears. però com que tots son estretègies per desgastar no fan res, insulten i criden però no son consecuents , tal volta el PI haurà de donar la passa i deixar aquest pp tant extremista i radical que el que vol es un discurs únic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s