Ple Ordinari d’abril 2013 i preguntes de CiU x Pollença

plenari2

Avui a les 20:00 a la Sala de Plens de l’Ajuntament hi ha convocat el Ple Ordinari. A continuació públicam l’ordre del dia. Recordam que tot aquell que vulgui seguir el Ple, però no pugui anar a l’Ajuntament ho podrà fer en directe a través de Radi Pollença al 107.9 FM o per la seva plana web www.radiopollença.net

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si s’escau e l’acta de la sessió ordinària de 22 de febrer de 2013.

2.- Aprovació, si s’escau e l’acta de la sessió ordinària de 20 de març de 2013.

3.- Aprovació, si s’escau, de la proposta de Pressupost i plantilla de personal de l’exercici 2013.

4.- Aprovació inicial, si escau, de l’expedient de modificació de crèdit num 3/2013 per suplement de crèdit.

5.- Aprovació, si escau, del reconeixement extrajudicial de crèdit 2/2013.

6.- Aprovació definitiva de l’estudi de detall del sector UP-4A (promotor: Funerària Pollença).

7.- Aprovació, si escau, de la modificació del contracte de servei de neteja viària, en relació a les millores proposades.

8.- Aprovació si escau, de la desafectació parcial de l’edifici del centre de dia de Pollença.

9.- Designació representants municipals a l’Assemblea General del Consorci d’Aigües de les Illes Balears.

10.- Moció presentada pel grup Alternativa per la delegació de la resolució dels expedients sancionadors en matèria urbanística.

11.- Moció presentada pel grup ERAM per declarar Pollença municipi republicà.

12.- Moció presentada pel grup PSM-EN de millora de la seguretat de la carretera MA-2200 al seu pas pel poliesportiu de Pollença.

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació/ Dació de comptes de Batlia

2.- Precs i preguntes

Les de CiU per Pollença son:

PRECS:

1. Començada la temporada turística, pregam procedesquin amb urgència a la neteja de les voreres de la carretera d’entrada al Port de Pollença, així com a la senyalització per l’accés als llocs on es pot aparcar (aparcaments, via de circumvalació i carretera) com també a la situació dels llocs de interès (plaça, esglèsia, platjes, hotels…).

2. La neteja de les voreres també seria convenient (n’hi ha moltes de tacades, no només a 1ª línia, sinó de tot el Moll). Els contenidors de fems, necessiten una posada a punt, per evitar olors desagradables i brutors.

3. Neteja de solars municipals, neteja de senyals i horaris de bus (el seu estat no és l’idoni i alguns estan espanyats).

4. Veïns del Moll amb discapacitat motriu ebs han demanat que els traslladéssim la dificultat que troben a l’hora de tirar els fems als conteniros, ja que les boques dels contenidors es troben mol amunt i desde les cadires de rodes no els es possible arribar-hi. podrien estudiar la manera de trobar una solució? Tot i això sambem que no poden canviar tots els contenidors, però ens agradaria es trobàs una solució.

PREGUNTES.

1. Quan fan comtes aplicar la normativa sobre animals domèstics i començar a posar multes, a fi de conscienciar als propietaris de la importància de mantenir els nostres carrers nets?

2. Tots sabem que hi ha llocs de trobada de joves per la compra-venda de substàncies estupefaents on es produeixen bregues i per on la gent tem passar-hi. Per exemple, al Moll, un lloc conflictiu es al passeig vora l’IES Clara Hammerl. Tenen previst augmentar la vigilància i control de les colles de joves qe provoquen inseguretat a la resta de citadans?

3. enllaçant amb l’anterior pregunta, sabem que al parc de la Gola hi ha gent que hi viu, en cabannes i de qualsevol manera, i a més crida l’atenció als nins i no els deixa passar; lamentable imatge pels turistes. tenen previst augmentar la vigilància per tal de mantenir l’ordre i la imatge del Moll?

4 . Es té previst adequar l’aparcament que està al començament de Cala Boquer? Com també el passeig?

5. Davant la deixadesa d’alguns propietaris tant de edificis com solars, edificis vells de façanes descuidades i solars bruts i sense tancar, hauria qualca possibilitat per obligar d’alguna manera al manteniment de façanes i solars que repercuteixen a la mala vista i apreciació del poble en general?

A més del ple, us recordam que avui hi ha una nova tancada per l’educació a l’IES Guillem Cfre de Colonya a l’igual que a més de 100 centres de les Illes. Us animam a tot a participar… Pel futur dels nostres infants!
Aquí teniu el programa:

tanca pollença 25A

corre

6 responses to “Ple Ordinari d’abril 2013 i preguntes de CiU x Pollença

 1. Si els Plens municipals es fan eterns i mai es poden tractar tots els punts, el que resultaria inviable es que la resolució dels expedients, no sols d´infracció urbanística sinó de qualsevol tema, es fes pel Ple. Segur que seria més transparent però el meu entendre inviable. Això saturaria la activitat representativa i política dels representants dels ciutadans. Potser Alternativa tengui la pretensió de canviar les formes de governar i fer-ho des de el Ple però resulta del tot inviable si no es canvia el format dels Plens i manco si, com diu en Joan Ramon, va en contra de la legalitat. No crec que fos massa efectiu haver de discutir entre nou partits polítics quina multa o sanció es posa a un ciutadà que ha comés una infracció…… segur seria un debat esteril i carregat de conveniencies polítiques. Tampoc cap oblidar que sols se delegaría la resolución, es a dir, la tramitació i la propsta de resolución se feria com fins ara.

 2. Veig que es parla molt de la moció presentada per Alternativa per lo que vull recordar el que ens va contestar un dels tècnics de l’Ajuntament.
  “d’acord amb la vigent regulació de delegació de competències que regula la LLei 7/85, el Batle pot delegar l’exercici de determionades atribucions a la JGL i als regidors, però no està prevista al Ple de la Corporació”
  Davant aquesta resposta i a més de l’esmena que va fer Alternativa que la resta de partits de l’oposició coneixien però nosaltres NO. Vull recordar que el nostre partit és assembleari i com a tal els regidors ens devem a l’assemblea per tant només podíem votar en contra.
  Davant qualsevol dubte de legalitat no ens consideram qualificats per poder per-hi anar en contra.

 3. Troll que tens cap copyright d’aquest anònim ? …… les pardelades les fas i dius tu, si no vols que t’embullin posa el teu nom i s’ha acabat!!

 4. Algú dels qui feis comentaris per aquí, utilitzant el meu nom, feis el betzol pel blog dels comunistas forasters. Cadascu a ca seva….. i tots a la seva. No val la pena perdre més temps.

 5. Resulta evident la incapacitat dels politics per representar els interessos públics de les persones. No esperam ja dels polítics cap solució. Han tengut massa oportunitats i les han desaprofitades TOTES. No han volgut i manco sabut trobar les formules de dialeg i representació del que ens és comú. Els adults ens hem resignat i cadascu va per lliure fent el que pot com pot, oblidant qualsevol acció conjunta. Però ara tenim un problema molt mes gros que el nostres polítics (com si no bastes) ara el Ministre VERT del Partit Popular (no del Gobierno español…perquè de ser-ho ens hauria de representar i no ho fa) ha tengut la feliç idea de carregar-se, sense cap tipus de diàleg, l´ensenyament i la formació pública. AVUI (no esperis a demà!!!) cal manifestar el rebuig i, per dignitat, cal recolzar els tancaments en protesta d´aquestes formes d´actuar i en defensa del present i futur de l´Educació.

  NO HO FACIS PELS POLÍTICS FEU PELS TEUS FILLS!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s