D’un blau verdós…

Ultima Hora

Ultima Hora

Ahir va tornar a sortir en premsa, com ja ho havia fet a la local que enguany seguia sense estar previst per part del govern que la zona blava al Port de Pollença seguis sense comptar amb zones verdes reservades per a l’aparcament de residents.

Cal recordar que el mes de març de l’any passat per part de l’equip de govern s’ens va presentar un Informe d’Implantació de l’Ordenança de Regulació de l’Aparcament (ORA) al nucli del Port de Pollença. Ja en el seu moment es va debatre la necessitat o no d’implantar l’ORA i de quina manera.

CiUxP ple del novembre de 2011 i davant una moció que presenta el grup A,  ja va alegar que si havia de ser una eina eficaç per  regular la falta de places d’aparcament al Moll ens pareixia correcte, ara bé el que si que varem deixar clar era que aquesta manca d’aparcament durant la temporada turística no havia de suposar una excusa amb afany recaptatori. De tal manera que el recaptat fos lo més aproximat a cobrir el cost del servei, la moció en qüestió es va aprovar amb aquesta millora que proposavem i on a més deiem que si hi havia benefici aquest fos reinvertit en la millora i promoció del petit comerciant afectat per l’ORA.

El fet que ara no s’implanti la zona verda que es comprometia a traves de l’informe anomenat anteriorment no és més que la confirmació que la improvisació del batle i el seu equip segueix intacte. I si no en tenien prou de no complir les mocions aprovades ara falten als compromisos que afecten directament a les butxaques dels ciutadans, en aquest cas els mollers… vol dir idò que hem de creure que no hi ha cap afany recaptatori darrera aquesta ordenança?

Finalment les noticies aparegudes darrerament envoltant aquest tema no fan més que confirmar la necessitat de la bateria de precs i preguntes que estàvem elaborant en relació a l’inici de la temporada turística amb esment especial als nuclis del Moll i la Cala Sant Vicenç.

blava i verda

mapa de les zones prevista segons l’informe.

corre

7 responses to “D’un blau verdós…

 1. I ara la sentyora estrany vol mes inspeccions al petit comerç per acabar de matar
  De les grans empreses ni sen preocupa

 2. Fira del Vi, ball de bot, trails ….,,,, i tot quan oci pugui entretenir el populatxo el temps que anem en comparsa cap el tallat de plom social: pèrdua de tots els nostres drets, espoliació fiscal del país, descapitalització del nostra empresariat amb pressions fiscals, etc …, feis comptes fer res?

 3. Ja te raó en FART!! , basta de predicar problemes i començau a solucionar qualque cosa del que predicau. Si a l´Oposició no vos hi volen…. mirau de fer-ho dins el govern. El que no es pot fer es això de que sigui un govern de 6 regidors i una Oposició de 11 i no sigueu capaços de governar ni de posar-vos d´acord en res……. cada dia la gent perd qualitat de vida i vosaltres estau de brega. Dignificau un poc la política i deixau de fer pardalades!!!.

 4. El govern pollencí pareix un vaixell a la deriva amb molt de temes. L’oposició pollencina no serveix de res. Només vos mirau la guixa i no donau cap solució.
  Patètic. He fer feine i no tant de autocontemplació. O donau solucions o vos anau a ca vostra TOTS.

 5. Estem d’acord amb Joan CC. s’haurien de cercar possiblement altres formes de regulació que funcionin.
  Per cert com fa n’anònim podeu suggerir preguntes per dur a ple.

 6. Personalment crec que més que per una voluntat recordatòria (l’any passat la varen llevar a mitjans de setembre i enguany encara no l’han posat en marxa. El que si pens es que posa de manifest la inoperància d’aquest equip de govern que senzillament no són capaços de governar amb mínim de coherència i eficàcia, i com deis la continua improvisació del batle que es posa de manifest cada dia. La zona blava no serveix per solucionar el problemes d’aparcaments (els carrers queden buits per que la gent no vol pagar, es col·lapsen els carrers veïnats) es injusta per els residents als quals no se’ls compensa de cap manera i es veuen obligar a pagar cada vegada que han de descarregar qualque cosa o confiar amb la bona voluntat del policia local de torn.

 7. I la normativa d’ocupacio de la via publica ? no havien d’aprovar-na una nova? que espera el batlle, per fer-ho, el mes d’agost?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s