Exclosos del grup de coordinació de l’oposició

ciuxp

Davant la meva sorpresa , ahir vespre passades les 19:00h, després de la reunió mantinguda amb els tècnics de l’ajuntament i l’equip redactor del document d’aprovació inicial de l’adaptació del PGOU al PTM, tots els portaveus dels diferents grups que formam part de l’oposició, juntament amb un membre no adscrit, me varen comunicar que CiUxP quedava exclosa del grup de coordinació de l’oposició. El motiu era pel fet que el regidor de la Lliga, Martí Roca, forma part de l’equip de Govern municipal, i tan ell com nosaltres, estam fent feina per la creació del PI (Proposta per les Illes) a Pollença.

Davant aquesta actuació vull manifestar el següent:

1.- Tot i acceptar la decisió dels meus companys de l’oposició no les entenc ni les comparteixo per moltes raons, però principalment per:

a) Els regidors de CiUxP estam a l’oposició i no en el govern. Proposta per les Illes (PI) se va constituir el passat mes de març, llavors està clar que en l’actualitat no hi ha cap regidor que ho sigui en representació del PI sinó en virtut de la llista i programa en que se va presentar a les darreres eleccions municipals, en el nostra cas, per Convergència i Unió per Pollença (CiUxP). En aquesta formació hi ha persones que no son militants del PI.

b) És cert que hi ha un regidor de la Lliga integrat dins l’equip de govern, en Martí Roca, que també s’ha afiliat el PI. Aquest fet no impedeix que en Martí mantengui el seu càrrec com a regidor de la Lliga i sigui coherent i conseqüent amb el programa de govern que en el seu dia signaren la Lliga i el PP, i que és el que fonamenta el Pacte de Govern a Pollença. En aquest pacte no hi va intervenir ni participar CiUxP, motiu pel que tampoc estam el govern municipal sinó a l’oposició. Això no lleva que si les decisions de govern coincideixen amb el nostra programa, en coherència, les recolzam. Això mateix fan altres grups de l’oposició.

c) Sempre hem dit que per nosaltres, CiUxP, el més important es la governabilitat del poble per damunt de bregues partidistes. En tot moment, inclòs a lo llarg de la crisi de govern que va acabar quan dos regidors de la Lliga abandoren el govern municipal, mantinguérem i mantenim que recolzaríem la governabilitat per damunt de tot, tan si estàvem en el govern com a l’oposició. Recolzant qualsevol coalició sempre que estes formada per partits que asseguressin una majoria suficient per governar.

d) Dins l’oposició municipal de Pollença, des de principi de legislatura, vàrem coordinar-nos per millorar la tasca d’oposició. Això en cap moment suposa haver de recolzar o estalonar mocions. En aquest sentit cada partit de l’oposició tenia la seva pròpia autonomia amb coherència amb el seu programa electoral.

e) Resulta que ara, els grups amb qui compartim l’oposició (A, PSM, UMP, PSOE, ERAM i UMP) ens rebutgen i exclouen del grup de coordinació per motius de coincidència ideològica amb un membre de l’equip de govern municipal. Ens sembla molt desproporcionat i més si tenim en compte que en l’actualitat dins el grup de l’oposició hi ha un regidor de Alternativa que forma part de la Junta de Govern municipal i també hi ha dos regidors no adscrits (ex-de la Lliga) que varen signar el pacte de govern vigent el consistori pollencí. No es això un fet més singular, i a la vegada significatiu, de la configuració i talant del grup de coordinació de l’oposició municipal?.

2.- CiUxP seguirà actuant amb responsabilitat i coherència política i en termes de la representació democràtica que ens varen atorgar les pollencines i pollencins d’acord amb el nostra proposta i programa electoral. I no admetrem, per responsabilitat i coherència, cap tipus de condicionant extern o pressió, tan dels partits que conformen amb nosaltres l’oposició com dels qui conformen el govern municipal, que en tot cas creiem injustificables i lluny del que entenem a de ser el nostra actuació municipal.

3.- Lamento aquestes situacions, que com he dit, son totalment absurdes i injustificables i que no ajuden ni aporten res el benestar de les pollencines i pollencins, únic motiu de treball i acció política dels regidors del Convergència i Unió per Pollença (CiUxP).

Signat: Joan Ramon Mateu Torandell
Portaveu del Grup Convergència i Unió per Pollença
Pollença 11 d’abril de 2013.

58 responses to “Exclosos del grup de coordinació de l’oposició

 1. Retroenllaç: 12 mesos 12 articles |·

 2. Repassant els darrers articles d’aquesta bloc d’informació, em surten molts de temes pollencins,a part de la postura del passat ple, una explicació de la nova etapa de aquest bloc, amb l’article de qui som a Pollença i l’article del nostre company Joan Rafel : Som mallorquí, la meva llengua és el català i xerro en pollenci. Per tant crec que des de la Punta no s’ha deixat de donar continguts de caire eminentment local.
  De totes formes no hem de mesclar ous amb caragols, una cosa són els regidors de CxI, o la LLiga ; i un altre són la gent que s’afilia al Pi , que comença el seu camí i que aprofita la infraestructura creada a La Punta per expressar-se.
  Crec que ens hem de centrar en els problemes reals que tenen molts de pollencins i pollencine avui en dia i , al manco per la meva part, deixar de polemitzar sobre temes que crec que intereses més als polítics que altre cosa.
  Per altre banda no fan cap favor a la democràcia i a la convivència, al debat i la tolerància, accions de anònims ald xats o actuacions covards de repartir octavilles pels carrers. Cal avançar.

 3. Ah i una altra cosa, Trollet, trolero, no perdis més temps amb jo, t’ho suplic, jo no en pens perdre més amb tu.

 4. El canvi de sexe encara no l’he duit a terme, de moment som dona, però mai se sap, per ventura qualque dia…. I sí que m`he ofès perque has posat en dubta la meva intel.ligència. I no som d’Alternativa ni de cap partit, si no t’ho creus és el teu problema. O és que a n’aquest poble només poden opinar els afiliats o simpatitzants de partits? Els altres no poden opinar? Que te penses que no pensam? Més que tu segur. A mí sí que m’importa un pito lo que tu pensis, ets tu qui te vares ficar a la conversació, jo no te vaig enviar a demanar. Ah, i ves a un psicòleg, o millor un psiquiatra, que ja tens al.lucinacions i mania persecutòria.

 5. UNA, Tu ni ets dona i a mes crec que ets afiliat amb responsabilitats de A. Per aqui solies entrar amb una altra nom. Mes igua el que facis, diguis o te anomenis….. me fas gracia i he pogut perdre una mica de temps amb tu. Jo no t’he d’explicar res ni donarte arguments de res. Ja heclleguit els teus i ja te vaig comentar les meves impressions que pareix t’ofenen. Llavors crec que no queda res per dir. A Pollença a suprimit el circ amb animals pero no amb pallassos, no crec que hi hagi cap inconvenient en que el facis en aquest blog o el de A. Demanali opinió a nen Joan C.c, segur que hi estarà d’acord.

 6. Jo no estic gens cansada, gràcies per preocupar-te. Qui deu estar cansat de dir tant de dois es tú. Jo xerr per jo, ni per A, ni per B, a veure si te queda clar d’una vegada. El que pens d’Alternativa no ho diré aquí perquè no estam xerrant d’ells sino de CXI. Si no estàs d’acord amb el que dic idò dónem arguments vàlids i no tonteries. Per enèssima vegada, he entès ben be el que aquí s’ha explicat i els raonaments que han donat i no m’han convinçut en absolut, ans el contrari. De totes maneres, el temps ho dirà i, si no tinc raó, no tendré cap problema en reconèixer-ho. I que sapis que no m’ofens gens quan insinues que som una curta així que te molestis en tornar a dir-ho, que ja m’ha quedat ben clar el que penses.

 7. Si no n’hi havia a bastament amb l’incumpliment de les mocions ara el senyor batle incumpleix també els compromisos que afecten directament a la butxaca dels ciutadans.
  L’improvització es prellonga de manera estrepitosa i això ja és deixadesa. A no ser que també fos mentida que l’implantació de l’ora no tengués afany recaudatori

  http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/04/17/residentes-volveran-quedarse-plazas-ora-proximo-verano/839490.html

 8. Una…..,.., no te cansis a lo millor t’arribes a creure el que escrius. Lo unic segur, segur, es que acabaras (si ja no ho ets) amb els Pepe’s Villa. Si, aquells que están dins la Junta de Govern, no governen i manifiesten encapçalar l’oposicio….. la teva “inteligencia natural” te permet entendre aixo?. Tal vegada, si fessis un esforç, podries arribar entendre lo que t’han explicat reiteradament i, despres, tens la llibertat de compartir-ho o no.

 9. Simplement escriure per donar l’enhorabona i felicitar-vos per com heu duit un tema tan difícil com aquest. Crec que entre els comentaris d’aquets cap de setmana i els comunicats que ha fet avui mes de dos regidors han quedat retratats. Ànims, que el fet que segons qui no us vulgui pot ser sigui més bon senyal que cap altre cosa.

 10. Que és el que em ve de natural? La meva intel.ligència sí que em ve de quan vaix nèixer, rei, si és al que et refereixes, supòs que la teva mala bava també t’hi ve. Ho he entés ben be el que m’expliquen, el que no m’agrada es que maretgin la perdiu i que no contestin al que se’ls demana. A la foteta del Pi, que diu algú que sortiu tant guapos, hi ha en Martí Roca, en Joan Ramon i en Rafel Ballester, d’acord? Vol dir que formen part del Pi, un partit que ja té estatuts, es reuneix am col.lectius empresarials amb el nom del Pi, fa comunicats en contra de les polítiques de Rajoy amb el nom del Pi… Aquestes tres persones formen part d’uns altres partits (fins i tot un és President d’un partit i membre de l’executiva d’un altre) que, segons paraules vostres, encara seguiràn funcionant(aquí heu dit Cxi amb coalició amb UMPI, és a dir, CXI també) durant dos anys. Idò com se menja això? Com pot esser mai que, durant dos anys, hi hagui dos partits que comparteixen afil.liats i fins i tot dirigents? Això és el que no entenc i, basant-me amb això i amb la quasi certesa que CXI despareixerà i assumirà el Pi les responsabilitats que ara té en Roca, entenc que els membres dels altres partits de la oposició no vegin clar que en Joan Ramón formi part del grup de coordinació perquè, aviat, ambdós, passaràn a ser del mateix partit i segurament en Joan Ramón s’unirà al govern municipal , perquè no crec que el Pi trenqui el pacte que va fer la Lliga amb el PP. Mira tu si he pensat per escriure to això, i sense fumar ni una cigarreta si és el que et preocupa, Trollet, trolero.

 11. Disculpa UNA!!. Si no es el tabaquet i te ve de natural……. sols donarte el condol i esperar que amb el temps i esforç ho puguis entendre i, després, podràs o no compartir-ho. Eh!! Res personal!

 12. Primer de tot no soc d’Alternativa ni tenc res a veure amb ells, no tothom que no està d’acord amb voltros es d’Alternativa o del PSM o de cap altra partit, simplement som una persona que pensa i exprés la meva opinió, crec que hi tenc tot el dret del món (us haurieu de fer mirar aquesta animadversió d’alguns cap a Alternantiva, perquè supòs que els Pepes Villa que tu dius, Troll, son Alternativa, no?, vaja mania que els hi teniu!!!!). Segon no fum substàncies al.lucinògenes, només tabac que no m’embulla gens el cervell, ans el contrari, a lo millor es a tu Troll al qui no funciona el cervell perque si vols desqualificar-me feu amb paraules i no amb insults. I en tercer lloc els qui embullau sou voltros o més ben dit, els que teniu voluntat d’embullar sou voltros, amb tantes històries de Ciu i P i UMPis i jo que sé. En Martí Roca, que jo sàpiga, també va signar el pacte de govern i formarà part del Pi, per això us he demanat que passarà quan el Pi funcioni. I una altra cosa, el Sr. Ballester que farà aquets dos anys? Serà president du’n partit alhora que membre de l’executiva d’un altre? Un poc estrany això, no?

 13. Bones Una…
  ens sap molt de greu que t’hagis embullat tant.
  Meam diversos companys com en Joan Ramon i en Joan Rafel ja ho han explicat a gent que com tu estava embullada per altres blocs. Però no tenim cap problema en tornar-vos ho a explicar.

  Primer de tot crec que dus confós CiU o CiUxP am CxI. CxI era el partit Convergència per les Illes. CiUxP no és un partit és una coalició de partits (CxI i UMPI).

  Bé doncs la coalició CiUxP es va presentar a les darreres eleccions i va treure dos regidors que representen a una coalició o sigui a dos partits (CxI i UMPI).

  En quant al govern dir-te que no hi formam part per dues raons… bé per tres si contàssim amb la que esgrimeix repetidament Alternativa en defense seva que és que els nostres regidors no tenen àrea de gestió ni retribució de govern. Les altres dues serien: Que el pacte vigent és entre PP i Lliga a més de ser signat per dos regidors qe ara son a l’oposició. Perquè CiUxP entràs al govern s’hauria de fer un nou pacte el qual incloses uns mínims els qual serien bàsicament per contrarestar les polítiques agressives i que poguessin reconduir la governabilitat del nostre municipi, tot i que els companys del PSM-Entesa ens acusin del contrari pel que es veu.
  La segona seria que CiUxP representa com ja hem dit a una coalició, UMPI no s’ha integrat com a parit al PI, per tant aquesta desició mai dependria del PI si no de la coalició. Per tal cosa voler a totes passades que CiUxP sigui el PI és deixar sense representativitat als nostres companys d’UMPI.

  Així en resum i contestant més preguntes teves et podem confirmar que a CiUxP més que dos telediarios li queda al manco dos anys de legislatura i en quant en Martí és lliure de mantenir o no el pacte amb el PP. Això mai podrà ser decisió de la coalició CiUxP.

  Esperam haver aclarit el teu embull company Una.

 14. Una, el que te mareja es el que fumes!!!!. Si pots entendra la postura dels “Pepitos Villa” i no la de CiU Pollença potser hagis fumat massa.

 15. A veure, crec que ens estau marejant a tots amb això del Pi i CUiP. CUiP té els dies contats no? Li queden dos telediarios com a partit perque s’ha fusional amb la Lliga i altres més per conformar el Pi. Es així o no? Per tant el Pi tendrà pactes amb el PP a varis ajuntaments, entre ells Pollença, per la seva herència lliguera, sí o no? O en Martí Roca dimitirà quan sigueu el PI, que ja ho sou?. Per favor, no fasseu més el ridícul. Sou el Pi i ja està, no passa res. Per tant me pareix totalment raonable la decissió de la resta de partits de la oposició a no comptar amb voltros per coordinar-se perquè, voltros, d’aquí a ben poc, governareu am el PP, a Pollença. Ho veus Joan Ramón com no puc confiar? El primer que va fer en Font, per poder tenir cadiretes, va ser pactar amb el PP. Que no farà per tenir una cadira gorssa?!!!!!

 16. Crec que el Comunicat que avui ha publicat el PSM en el seu blog no s´aguanta de per enlloc. No comparteixo gens la seva postura, compartida amb Alternativa, UMP, PSOE i ERAM, enncara que no han estat capaços de “coordinar-se ni per treure un comunicat conjunt”… mal començament. El que trobo totalmente fora de lloc es dir que CIUP recolza ” al PP en les seves polítiques agressives ni en el seu desgovern de Pollença”. Com es pot dir això i quedar-ser tan ample?. CIUP en cap moment ha recolzat ni té pacte de govern amb el PP i crec que hi ha demostrat les seves diferències amb el govern, tan o mes que el PSM.

  Crida l´atenció també, com el PSM a criticat i discrepat en aquest mateix blog de la situació de Alternativa dins la Junta de Govern i el que això significava. També com hi havia una relació que podriem denominar (sense ser ofenssiu)molt cordial i coincident entre A i els no adscrits quan estaven el govern. Tampoc deixa indiferent els postulats de Unió Mollera Pollencina (UMP) que mai ha recolzat cap iniciativa del Psm. Totes aquestes questions, segons el PSM, no necessiten ser aclarides. Això jo li dic oportunisme que me dur a pensar que les “raons” o justificacions son respectables però poc convincents.

  Finalment el PSM i amb això coincideix sense cap fisura amb la resta de l´Oposició “coordinada” (o descoordinada), s´ha resignat el govern del PP i LLiga perque no veu viable cap altra possibilitat. En canvi, CIU no se resigna. Primer, va fer public el seu recolzament a qualsevol alternativa de govern, fos de qui fos i contes o no amb ells. Segon no entra dins l´actual govern municipal si aquests no modifica el pacte i inclou el programa que CiU va presentar a les darreres eleccions. Crec que això es una postura molt clara i qui no la vol entendre es el seu problema. Sols hi ha una limitació a tot això, i és que les discrepancies ideològiques o “estratègiques” no han de perjudicar mai els ciutadans de Pollença i això es el que no ferà mai CiUP.

 17. Ara resulta que ens han de dir com administrar el nostre bloc, quan ens hem de decidir , i com.
  Les coses duen el seu temps, com sempre hem dit actuar de forma democràtica i comptar amb tots, reunir assamblees, crear debat du temps i feine i així es com ha de naixer i configurar-se en el futur el PI a Pollença.
  No anam a remolc de ningú, no decidim quant els altres volen sinó quan nosaltres volem, i trobam. Això per totes les bandes que ens envolten, dreta i esquerra , que amb el joc polític normal en una democràcia, intenten influir en els altres. No ho aconseguireu.

 18. Hola Joan Ramón, bon dia. Es veritat que s’ha de donar una segona oportunitat a les persones, no en tenc cap dubta. Jo només dic el que pens, o més ben dit, el sentiment que em provoquen aquestes persones. No hi confii en elles, em sap greu però és així. Perquè? Idò perque en Font i en Pastor, per exemple, els van fer fora del PP però si no hagués estat així estic segura que encara hi serien. Ara van de guays i progressistes però, fins fa ben poc, estaven a un partit que està demostrant que te unes idees que a mi en fan por, un partit que possa els interessos econòmics per damunt dels de les persones, per damunt dels drets més elementals de les persones! Sense parlar de llengua, cultura, etc., etc., etc. que són mals menors, ara per ara i tal com estàn les coses. Pot canviar una persona, sí, però tant?

 19. Si pactar amb el PP serveix per aturar el seu escorament a la dreta, perque tenguem millor fina´çament, i per que es rectifiqui amb el tema de la llengo. No veig per que no.

 20. Podem confirmar que el que diu en el seu comentari en “Norit” respecte a l’aprició d’aquestes Octavetes és certa.
  Condemnam uns atacs personals tan crus i covards com aquets.

  Pd. Igualment demanam que no s’assenyali l’autoria d’aquets fets a ningú sense tenir proves.

 21. Una
  Tens raó amb una cosa i és que tots sabem d’on venen en Pastor, en Font i en Melià, però aquest fet jo el veig com a positiu. Difícilment podríem trobar polítics del seu nivell que s’abstenguéssin de voler estar amb “els partits poderosos” que tu anomenes. Ells tres han estat valents, pensen amb el nostre país per damunt del centralisme estatal i pensen que és el moment de crear, creure i lluitar per una política fonementada en fer feina a, i, per Les nostres Illes.
  La lectura que tu fas és la més fàcil i la que sentirem constantment, sobretot per aquells que no els agradaria gens que un nou projecte integrador tingués futur.
  També te vull dir, que no tots pensen com tu, n’hi ha que pensen com la majoria d’educadors que dia rera dia ens trobam amb alumnes que tenen un passat i un entorn fácil de jutjar negativament, però tot i això els professionals de l’educació, creim en ells i elles i els encoretjam i ajudam a aconseguir els seus objectius.

 22. Benvolgut Joan Ramon, tant de bó tinguessis raó! Però no hi puc confiar gens jo. No puc oblidar de on venen en Font, en Pastor i en Melià, per molt que m’hi esforci. Crec que s’aprofiten de persones que, com tu, teniu bona voluntat, ganes de fer feina i encara no estau “cremades”. Ells son “gatos viejos” que cap dels partits poderosos volen i s’han inventat un tarannà mig progressista per crear-ne un de nou. En tornarem a parlar, segur, però estic segura de que si han de pactar amb el PP per poder tenir una cadira ho faràn. Ojalà m’equivoqui, res més voldria.

 23. Estimada Una
  Gràcies per pensar que som una persona de bona voluntat, crec que tens raó.
  Però el que no puc admetre és tot el que dius abans, de la cúpula que tu dius te puc assegurar que no hi van per la cadira, de fet ja ho he dit altres vegades que ja ens hem manifestat que si a les pròximes elecccions tenim el recolzament que ens permeti l’opció de fer negociacions, aquestes es faran amb un mínims innegociables i si no s’asseguren ni en parlarem.
  Estic a les assemblees, he anat al Congres i el tarannar daquest no és el que tu vols donar a entendre, te puc assegurar que el temps em donarà la rao i sinó m’entornaré per on he vengut.

 24. Si jo formàs part d’algun partit de la oposició a Pollença tampoc voldria que cap membre de Cxip o lo que se digui, formàs part del grup de coordinació i els meus motius són que no me puc fiar d’un membre d’un partit on, la seva cúpul.la dirigent, cerque cadira com una desesperada, léase Font, Pastor, Melià, etc., etc. perquè serien capaços de pactar amb qui fós con tal de tornar al Parlament i als Ajuntaments d’aquestes illes. El Pi és una farsa, és un partit d’arreplagats amb comandera i lo fotut és que s’aprofiten de gent de bona voluntat com per exemple en Joan Ramón, entre altres.

 25. Hola a tots, si qualque cosa hem demostrat a Alternativa és que no ens amaguem de res i allò que volem dir o firmem. Alternativa no te res a veure amb octavilles anònimes, no es el nostre estil. No faré cap comentari més al respecte en aquest bloc, per respecte als seus lectors i als administradors, si teniu qualque dubte més ja sabeu on l’heu de fer.

 26. En tot aquest tema dels animals morts hi ha dues coses a dir.

  Per una banda condemnar-ho i que el senyor batle hauria d’haver retirat les despulles d’aquets despres d’haver reconegut que eren de la seva propietat.

  Per altre banda el tema es pot tractar de dues maneres… com es va fer al Bloc del PSM, amb respecte i contant els fets com eren i on va fallar el Batle i un altre molt diferent que es com ho va fer Alternativa, vessant de manera sagnant calumnies sobre en Tomeu. Cosa que a mi hem resulta curios que el batle no hagi pres mesures legals per defensar la seva persona.

  I ara lo del “volants” o “octavilles” que aparegueren el mati del diumenge escampades pel poble. que a banda de ser de mal gust. Retifica que el batle hauria de començar a defensar-se d’aquestes calumnies.

 27. “ANIMALS MORTS A CA NA BORRASA
  MIRARAN TAMBÉ DINS L’AVENC?.
  ???????????????????????????.
  TOT TORNA (…)”

  És el que es pot llegir en unes octavilles escampades anit per Pollença. És cert que tot torna. El tirar octavilles pels carrers era típic dels exercíts fascistes.

  Supòs que en els dos blocs on es xerrava tant de cans i xots morts hi podrem trobar alguna informació d’aquesta acció de mal gust. Sobre tot en el bloc on sospitaven de l’autòpsia dels fets per part del propi batle.

 28. Bon dia de República Joan.
  Si es tracte de no polemitzar el primer que hauriem de fer és no emprear expressions com “no s’ha de dramatitzar” o “no s’acaba el món”.
  Aquí ningú dramatitza. El comúnicat era simplement informatiu del que va passar i també aclarint alguns conceptes equivocats (no se si de manera intencionada o no) que usaren com argument els companys de l’oposició per comunicar la desició d’exclusió d’en Joan Ramon del grup.
  Si realment aquestes eines de coordinació que tu anomenes no fossin tan importants no hagues calgut passar pena de que en Joan Ramon fallas als companys amb qui ha treballat duran dos anys.
  Bon diumenge.

 29. Bones Joan Ramón, sense voler entrar en més polèmiques. He llegit el que heu escrit i ho entenc, però no estic d’acord. Ja se que convergència no ha entrat a l’equip de govern. Però si que ara mateix hi ha dos membres del Pi que com a convergents estan a l’oposició i un membre del Pi que com a lliga es el equip de govern. Jo aquí hi veig un conflicte d’interessos, i per lo vist els altres grups també. Pens que no cal dramatitzar ni agafar-ho com res personal. Per el fet de que no formeu part d’un grup de correu intern no s’acaba el món, ni vol dir que es rompin relacions ni res per l’estil. No entraré en les formes perquè no hi era.
  Salut i República!

 30. Disculpau si he estat unes hores fora del debat i agrair novament a tots vosaltres les visites i participació al nostre bloc.
  Pel que he pogut llegir ha costat entendre que en el primer moment que em varen donar la notícia digués que els entenia, però en cap moment vaig dir que ho compartia. A més els que ereu allà no me negareu que les formes podíen ser millorables.
  Per altre banda el comunicat, de la mateixa manera que a altres blocs donaran el seu punt de vista dilluns, nosaltres hem considerat fer- ho avui en dissabte.
  Bona nit

 31. Aixo de’n Pepe es per llogar cadiretes, ara diu: noltros li varem dirà nen Joan Ramon que si en Marti Roca sortia de l’equip de govern, seríeu ben vinguts a l’equip de coordinació de l’oposicio, i aixo que punyetes es? Que vol dir vull controlar l’oposicio, vull mandar sense mandar, no veis que es surrealista, no hi ha enlloc a on l’oposicio se coordini, vosaltres vos imaginau al congrés dels diputats que hi hagués un grup a on es coordinas desde esquerra unida a CiU y PNN, beneitures, aquest vol que es faci lo que ell diu però sense agafar la responsabilitat, així sortirà diguent les tropocientas propostes que hem presentat s’han aprovat, per que som bons i fèiem molta feina, ara com que el que governa no va lo que diem per aixo no va be, au vengue deixa-lo anar, no perdigueu ni un minut mes amb aquesta gent ni tans sols per contestar las seves intervencions, no eu de menester coordinar-vos amb ningu per fer feina per Pollença, ni mol manco ser xotets de corda dels gurús de l’oposicio.

 32. Igualment caldria recordar que el vigent pacte de Govern entre PP i Lliga és el causant de que en Pepe estigui dins la Junta de govern. Caldria no oblidar-ho.

 33. Enhorabona a tots els companya que feis la punta, seguiu aixi.
  Relacionar una noticia del mes passat , que feia referencia als insults que va rebre el nostre company Toni Pasto, amb els lamentables fets de Pollença, com a minim es voler embullar, per no emprar un altre adjectiu.
  La lliga va firmar un pacte amb el PP, que es va fer public recentment, ja que abans no el volien treure a la llum.
  Tant els membrs de CxI com els de la lliga, com els de Ume al Castell, es varen solideritzar amb en Toni Pastor que sofreix una persecucio per la seva defensa del catala per un PP cada cop mes radicalitzat.
  Aixo es tot. Ni mes ni pus.

 34. Homo compareix el “Lumbreras” i penja una noticia d’un diari…,.. a avançat una mica densa de la darrera vegada que va compareixia per aqui, segur que recordau….. Si amb aquella Madonna que lladrave mes fort que els cans.

  Vols dir que els regidors de Ciup estan el hivern?…. . Ido amb els teus propis comentaris: ja enviaras la pague. En Font se va referir el pacte de govern de Pollença i l’unic que coneixem es el de la Lliga i el PP. Que en saps altra……., si en saps informa perque el va signar una amiga teva que bos va posar a la Junta de Govern.

 35. Miquel que precisament voslatres fageu cas a noticies de el Mundo, me fa gràcia…
  Els diaris poden dir el que vulguin, avui és un clar exemple si llegeixes el nostre comunicat i el que han públicat segons quins diaris.
  El Pi no te representació a Pollença, és més en Joan Ramon i en Miquel formen part d’una coalició de partits. Això és voler embullar a la gent fmentant una MENTIDA.

 36. Ens complau molt informar-vos que a hores d’ara La Punta està situat com a bloc wordpress amb més visites en el dia d’avui a nivell de l’estat espanyol. I tot gràcies a la vostra participacií i interès. Moltes gràcies i seguirem fent feina per donar informació, respostes i fomentar la participació.

 37. Jo també he llegit el comentari i aquest Pepe es un catxondo, diu no entenc com es que en J a la reunió vadir que ho entenia i ara treuen un comunicat. Home a mi quant la meva dona hem vadir que volia el divorci també li vaig dir que ho entenia, això si el sen demà hem va entrar una ràbia i vaig cercar un advocat.

 38. Vist el darrer comentari de’n Pepe al bloc d’Urxella crec que aquest senyor i la resta de l’oposicio s’ho ha de fer mirar, d’ell no m’estranya i dels no escrits tampoc, ara hem sorprèn per part del PSM i Esquerra, hem perdut la confiança no es personal, ho crec que en J va quedar ben estorat i no va sebre reaccionar, supòs que es pensava que era escola encara, ja que això he pareix infantil. Lo millor es que passeu dels i que continueu fent feina per Pollença, ja que aquest grup de coordinació només es per imposar el pensament únic, quant novelsvfas cas fan potadetes.

 39. El k hi ha es molta demagogia. K es vol , el millor per pollença o fer discucions k no duen en lloc?. Jo no en se molt d politica pero expulsant a gent o no volent parlar amb ells no es consegueix res positiu. Molts de gent com jo vol solucions als problemes de la gent i k no sen crein de nous pels politica. Volem solucions i no discurs buits

 40. Aquest al.lot de Alternativa semblava mes inteligent. No crec que calgui que se posi mes en evidencia justificant el que tots veiem. Joan Ramon deixe’ls anar i ànim la confiança es guanya amb fets i no es perd en subjectivitats capritxoses i sectaries.

 41. Hola Joan C C
  Pareix o que no has llegit el comunicat o que no l’has entés, vull recordar que des del dia de les eleccions SEMPRE HEM ESTAT A LOPOSICIÓ, no hi ha res del que dius “estar al govern i a l’oposició”. En Martí forma part del govern com a membre de la LLIGA i en Miquel i jo formam part de l’oposició representant CiUxP, tota la resta són especulacions, cosa que jo no he fet mai a en Pepe formant part de la Junta de Govern. Mentre que com a seguidor dels blocs saps que més de un n’ha parlat.

 42. Jo trob que es hora que faceu un exercici de responsabilitat i entreu a governar, deixau anar aquesta tropa de’n Pancho Villa que es l’oposicio, i per el be de Pollença entrau a l’equip de Gover i centrau aquest PP que cada vegada esta mes escorat a la dreta. Ja que els altres son incapaços de plantejar una alternativa.
  Salut i sort

 43. Ahir vespre a ib3 i en la llengua imposada no pròpia del territori distinta del català, com es fa des de que els nacis del PP governen, feien una pelicula (bastant xereca) però amb un argument força interessant, que crec que es podria emplear per fer un paralelisme en aquest tema. I així sercar els motius de perque grups com el PSM ERC etc han expulsat a CxI del grup de coordinació* de la oposició.

  La pelicula anava de un Policia exelent. Format, ben entrenat, educat i que duia a terme la seva feina i aplicada les lleis amb seny i de una forma exemplar, pròpia de les seves conviccions. Ido aquest mateix Policia es destinat a una altre ciutat apartada i mes petita per odre de tots els seus superiors i per petició dels seus companys. I perque si ho feia tot tant be? Dons precisament el fet de fer les coses be, deixava en evidencia lo xerecs, incompetents i mal professionals que eren els altres..

  Crec que les espectatives creades entorn a la creació del Pi son molt bones, per amics i tractors, i m’ha ha que comencen a passar pena que les seves senyeres siguin mes ben portades per altres de forma seria i coherent. Deixant en evidencia la feina dels que no la fan be. I fent nosa.

  Aquesta es la meva reflexió.

  ———–

  *coordinacio: disese de la acsion de ponerse deacuerdo para apollar puntualmente al PP para que apruebe todo lo que les passa por los dallonses sense que se note mucho que somos pateticos.

 44. Joan c. La diferencia es clara, cxup a part de no tenir Area de govenr (perque no governa) no pren decisions de govern (com si fa en Pepe).

  Per tot això crec que fa molta olor.

  I de lo que comenta en Joan C. c. Que dir, que sempre vol quedar be, i no mullar se, com fa el seu partit quant les coses van de veres. En definitiva. El ridícul.

 45. Joan C c, que la cosa es senzilla i no personal ? Ido dir-lis els teus companys que li varen justificar a nen Joan Ramon la seva decissio per manca de CONFIANÇA. Trobes que aixo no es personal?
  Per cert!!….. Quan li varen dir a nen Joan Ramon ja feia mes de 5 dies que s’havia decidit, sense cap tipus de diàleg amb Ciup. Son aquestes les formes i transparència que predicau Alternativa i companyia?

 46. Molt bo aixo que dius Joan C. C. I mes si tenim en compte que el partit politic del que ets secretari o coordinador esta a la Junta de Govern i a l’oposicio. Ah!!!! ara ens diràs allò que no governau perque els vostres regidors no tenen ni àrees de responsabilitat ni sou….. ido lo mateix que els regidors de CiUp. On es la diferencia?

 47. A mi la cosa em sembla més senzilla i no té a veure amb res personal cap a Joan Ramón i si cap al fet de que no és pot estar al govern i a l’oposició al mateix temps, i vulgueu o no en Joan Ramón , en Martí Roca i supòs que en Michel compartiu formau part del PI. A mi em sembla que s’ha pres la decisió més coherent sense que això signifiqui dubtar de l’honradesa d’en Joan Ramón, jo al menys no ho faig.

 48. Ara que se celebra l´Abril de República, tal vegada estaría be que algú fes memòria del que va passar el 36 quan els partits progressistes es barallaven entre ells………… hi ha lliçons que l´historia ens dona i no volem aprendre.

 49. El que se deu estar pixant de rialles es el Batle de Pollença……….. ja fa temps que l´oposició no toca bolla i ara damunt es barallen entre ells. El del Juma deu pensar que governant amb el cul no té oposició i a les properes eleccions municipals MAJORIA ABSOLUTA!!.

 50. Bon dia i gràcies a na Joana per donar-me el seu recolzament amb el meu comunicat i de fet el nostre posicionament.
  Vull agrair també a en Joan i a n’Axe les formes per donar el seu punt d’opinió davant un fet que no deixa indiferent a nigú que pugui pensar amb la situació política real del nostre municipi.

 51. Primer vull donar tot el meu recolzament a en Joan Ramon pel seu comunicat i reacció. Crec que la seva primera reacció dóna sentit al seu tarannà educat i respectuós, ja que se me fa molt dur pensar amb la seva situació quan un grup de “companys” li diven que ja no confien amb ell, cosa que pel que pareix ja tenien pensada i preparada des de feia estona i que amollen quan ells ho troben oportú agafant per sorpresa a en Joan Ramon.
  Segon, la confiança. Qui i quan es decideix que en Joan Ramon no és digne de la confiança de uns grups polítics?. La postura d’en Joan Ramon als plens no ha canviat gaire, ni crec que hagi fet un gir de 180º, idò jo me deman com és que ara es decideix deixar de confiar?. Per l’entrada de nous elements a la composició de l’oposició?.O és que mai, certes persones , confiaren amb en Joan Ramon?.
  La confiança es perd, jo, digau-me ingenu, confio amb els companys, després aquesta és pot perdre, per determinats fets.
  En política, com en totes les relacions socials, les formes són importants, vivim en una societat molt complexa i diversa, i com a mínim, les formes, en aquests fets han estat inadequades.

 52. Enhorabona Joan Ramon pel teu comunicat i ànim!!!. També pensó que es una decisió injustificada i totalment incomprensible. No li dono altra motiu que la evidència de l´incapacitat dels propis grups polítics de l´oposició per presentar una alternativa a l´actual govern municipal. No he pogut lleguir els arguments de la resta de grups de l´oposició, crec que no han publicat res. El seu silenci es la teva força, endavant!!!. Una besada.

 53. Aquest fet posa en evidencia l’Oposicio a Pollença que es incapaç d’articular una dlternativa al govern municipal actual. El motiu d’aquesta incapacitat es la dita del perro del hortelano i, si aixo no basta, ara foten fora de la coordinació a un grup que pot recolzar aquesta alternativa. Enlloc d’aplegar i cercar convergències fan tot el contrari. Patètic !!!!!

 54. Que trist i que patétic. En dos anys els membres de la opocició (La pitjor oposicio de la història) no s’an pogut posar d’acord amb res per aturar el desgovern municipal. I ara amb lo únic que ho fan és en expulsar un dels seus membres del grupillo? jajajaja es patètic.

  I de que serveix, si se pot demanar el grup de coordinació de la oposició? perque jo no he vist una oposició coordinada mes que per fer comunicats i “pataletas” al so d’alguns membres.

  De totes formes això sona molt brut (fa pudor), se veu que hi deu haver caciquismes i altres interessos per la oposició que han duit a aquesta expulsió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s