Nova etapa

lapuntapi

Ja fa més d’un any i mig que la Punta va començar a aparèixer per la xarxa com a bloc de CxI Pollença. Ara amb la creació de “el Pi” (Proposta per les Illes) i la desaparició de les antigues formacions que el conformen entre elles CxI, també comença una nova etapa per aquest bloc.

Bàsicament La Punta seguirà la seva linea anterior mirant de donar la màxima informació i opinió, tant del nostre partit com de la vida política de Pollença i de les Illes, i aquella internacional que ens pugui afectar com a illencs i pollencins.

A banda del canvi de disseny que a sofert el nostre bloc, donant-li un aire més modern, el canvi més significatiu ha estat donar una uniformitat als nostres mitjans de comunicació (Bloc, Facebook i Twitter) baix el no de LaPunta, ja que hem pensat que era una manera atractiva de identificar la veu i opinió de el PI a Pollença.

També fer menció que som conscients que a l’adreça web del bloc encare apareix “cxi”, és degut a la dificultat que hem trobat per canviar el domini i que per altre banda tampoc no esdevé un detall amb massa importància.

Per acabar convidar-vos a seguir llegint i participant en el nostre bloc com ho heu fet fins ara i que així segueixi tant actiu com ho ha estat des de el seu naixement.

2 responses to “Nova etapa

  1. Bon dia veig que els nostres amics trolls s’han animat. Dues coses. CiU al ple només va argumentar que votava en contra de la nostra moció perquè no l’haviam informat de l’esmena que vam haver de fer a la nostra moció (i això que són lectors habituals del nostre bloc, i a aquest mateix article ja l’explicavam). Això no deixa de ser una excusa ben pobre per justificar el seu vot negatiu ja que l’esmena no canviava res del sentit i finalitat de la moció. També em deman que si no coneixien l’esmena podiam haver llegit l’argumentació que tenien preparada o és que no la tenien?

  2. Enhorabona a tota la gent que fa posible aquest bloc que de forma desinteresada dedica feine i esforç a la política. Esper que aquesta segona etapa de la punta sigui , al manco, tan productiva com la primera. Endavant , salut ifeine.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s